- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
- Konu Sahibi Minnosprenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz çok güzel yemek takımıı böyle mutfak şeyleri çok seviyorum yaa resmen mutfak hastasıyımm
şahaneeeeee tamda benim tarzımmEki Görüntüle 2871656 su takımım bu
çok kullanışlıı bendede var böyle inanki ömürlükk çok ii yaptınnçelik tencere takımım bu Eki Görüntüle 2871657
zevklerimiz aynıııEki Görüntüle 2871661 çatal takımım
vuuuu kızz aynısı bendede var buu karacadan almıştım zaten hep orda alışveriş etmiştimEki Görüntüle 2871662 granit setim
bunları işte daha banyo takımı yatak örtüsü toplam 9100 üzerinede baharat takımımı hediye aldım oda 350 tlydikızz çok güzel yemek takımıı böyle mutfak şeyleri çok seviyorum yaa resmen mutfak hastasıyımm
ağaçlı fln çok güzell misafir takımııı
şahaneeeeee tamda benim tarzımm
çok kullanışlıı bendede var böyle inanki ömürlükk çok ii yaptınn
zevklerimiz aynııı
vuuuu kızz aynısı bendede var buu karacadan almıştım zaten hep orda alışveriş etmiştim
aynısından grisii
çok fazla kullanamıyorumm iki kişilik çok fazla geliyo 3 lü çelik tencereden aldım onla yapıyorum hep yemek
senin misafirin çok olurr :)
bendedee çiçeklisii herşeyin ayrı herşey ayrı ayrı alışveriş etmişssinn inşallahh mutfağına sığarr benimkiler çoğu sığmadı bi gram yer yokkkkahvaltı takımımda buKARACA MINKA 32 PARÇA KAHVALTI SETİ KARE 8697918664671
Türkiye'nin çeyiz alışveriş için buluştuğu yer. Türler: Mutfak,Ev tekstili,Banyo,Yatak odası,Ev dekorasyonu,Elektrikli ev aletleri,Halı,Züccaciyewww.kalevhome.com
bayılırımmm hele çeyiz derseenn çıkmam burdannbunları işte daha banyo takımı yatak örtüsü toplam 9100 üzerinede baharat takımımı hediye aldım oda 350 tlydi
bunları çok beğendim aslında çeyiz paketinde başkaydı ben değiştirdim hepsinibendedee çiçeklisii herşeyin ayrı herşey ayrı ayrı alışveriş etmişssinn inşallahh mutfağına sığarr benimkiler çoğu sığmadı bi gram yer yokkk
zorla aldım vallah dedim 9100 ödücem hediye cerin dedim baharat takımı istedimbayılırımmm hele çeyiz derseenn çıkmam burdann
ooo hediyede veriyolar zatenn versinler bi zahmett onca şey aldın
bende öyle etmiştimm çeyiz paketindeki takımları beğenmemiştim ayrı ayrı beğendim paket gibi yaptımbunları çok beğendim aslında çeyiz paketinde başkaydı ben değiştirdim hepsini
sen baharatçısınn benim gibiizorla aldım vallah dedim 9100 ödücem hediye cerin dedim baharat takımı istedim
ben beğendim işte ben daha günlük tencere takımı yeek takımı kaşık takımı aldım nişanlım vuracak beni sığması mümkün değilbende öyle etmiştimm çeyiz paketindeki takımları beğenmemiştim ayrı ayrı beğendim paket gibi yaptım
içine sindiyse süperrr
sen baharatçısınn benim gibii
Hepsi çok güzelmiş canım güle güle kullanmayı nasip etsin RabbimCatlak-kurabiye gel gel çeyizlerimi serdim
olsunnn gerekenleriii açarsınn ünitende dolaplıysa genişli oralara koyabilirsin aslındaa benimde oralarda çünküben beğendim işte ben daha günlük tencere takımı yeek takımı kaşık takımı aldım nişanlım vuracak beni sığması mümkün değil
aminnn canımmmm daha güzelleri senin olsunHepsi çok güzelmiş canım güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim
annemde diyor zaten ev yıkılacak kentsel dönüşümde o yüzden hepsini açmayalım diyorolsunnn gerekenleriii açarsınn ünitende dolaplıysa genişli oralara koyabilirsin aslındaa benimde oralarda çünkü
olsunn buda çok güzelllbaharat takımı bunu istedim ama kalmamıştı 1 tanesi kırıktı bu şelide üstü gold çicekli olanı aldım kızlarEki Görüntüle 2871672
aynı aynııı ihtiyacın olduğu zaman bigün önceden açarsın makinaya yıkatırsın ertesi güne yaparsınn ben öyle yapıyorumaminnn canımmmm daha güzelleri senin olsun
annemde diyor zaten ev yıkılacak kentsel dönüşümde o yüzden hepsini açmayalım diyor