Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

yemek takımım bu bak Jou Jou image153.03.08.0142-20.jpg

kızz çok güzel yemek takımıı böyle mutfak şeyleri çok seviyorum yaa resmen mutfak hastasıyımm
ağaçlı fln çok güzell misafir takımııı :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :confused: :confused: :confused:
şahaneeeeee tamda benim tarzımm

çok kullanışlıı bendede var böyle inanki ömürlükk çok ii yaptınn
zevklerimiz aynııı :KK9::KK9:
vuuuu kızz aynısı bendede var buu karacadan almıştım zaten hep orda alışveriş etmiştim
aynısından grisii
çok fazla kullanamıyorumm iki kişilik çok fazla geliyo 3 lü çelik tencereden aldım onla yapıyorum hep yemek
senin misafirin çok olurr :)

kızz çok güzel yemek takımıı böyle mutfak şeyleri çok seviyorum yaa resmen mutfak hastasıyımm
ağaçlı fln çok güzell misafir takımııı :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :confused: :confused: :confused:

şahaneeeeee tamda benim tarzımm

çok kullanışlıı bendede var böyle inanki ömürlükk çok ii yaptınn

zevklerimiz aynııı :KK9::KK9:

vuuuu kızz aynısı bendede var buu karacadan almıştım zaten hep orda alışveriş etmiştim
aynısından grisii
çok fazla kullanamıyorumm iki kişilik çok fazla geliyo 3 lü çelik tencereden aldım onla yapıyorum hep yemek
senin misafirin çok olurr :)
bunları işte daha banyo takımı yatak örtüsü toplam 9100 üzerinede baharat takımımı hediye aldım oda 350 tlydi 😁

• Muhteşem
Reactions: Jou
bende öyle etmiştimm çeyiz paketindeki takımları beğenmemiştim ayrı ayrı beğendim paket gibi yaptım
içine sindiyse süperrr :confused: :KK36:

sen baharatçısınn benim gibii
ben beğendim işte ben daha günlük tencere takımı yeek takımı kaşık takımı aldım nişanlım vuracak beni sığması mümkün değil 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Hepsi çok güzelmiş canım güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim 😍😍
aminnn canımmmm 😍daha güzelleri senin olsun
olsunnn gerekenleriii açarsınn ünitende dolaplıysa genişli oralara koyabilirsin aslındaa benimde oralarda çünkü
annemde diyor zaten ev yıkılacak kentsel dönüşümde o yüzden hepsini açmayalım diyor 😂

baharat takımı bunu istedim ama kalmamıştı 1 tanesi kırıktı bu şelide üstü gold çicekli olanı aldım kızlarEki Görüntüle 2871672
olsunn buda çok güzelll :KK36:

aminnn canımmmm 😍daha güzelleri senin olsun

annemde diyor zaten ev yıkılacak kentsel dönüşümde o yüzden hepsini açmayalım diyor 😂
aynı aynııı ihtiyacın olduğu zaman bigün önceden açarsın makinaya yıkatırsın ertesi güne yaparsınn ben öyle yapıyorum
eşimm bile diyo mutfağı naptın bi tane yer bırakmadın diyo hahaha :KK70:

X