- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.743
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
aa bunu görmüştüm tamamm yorumlarıda çok güzell bayaa bu siteden izliyoruz aşko film
film bence efsane bana öneri soranlar ilk önerdiğim kesinlikle buaa bunu görmüştüm tamamm yorumlarıda çok güzell bayaa bu siteden izliyoruz aşko film
aaaa ne güzel annem adıyamanlı benimSağolbu arada patlıcan kebabı muhabbeti geçiyor. Bende Adıyamanlıyım, patlıcanı acıyı bizde çok yeriz.
aaaa bilsem hangi taraff adıyamandada çok var ama uzaktan çokta yakın değill canofilm bence efsane bana öneri soranlar ilk önerdiğim kesinlikle buvaktim olsa izlerim
bu arada annem adıymanlı benim gölbaşılı
eşin maç izlerken sende bunu izleaaaa bilsem hangi taraff adıyamandada çok var ama uzaktan çokta yakın değill cano
şuu filmii 478 yorum varrr okadar beğenilmişş tamamm ben bunu bigün izlerimm hatta yarın
bugün pek zamanı yok eşimin maç varya 11 de gidiyo işte
bitanede gerilim korku olsun aşkoo hahahaheşin maç izlerken sende bunu izleha bir tane daha var bulusam onu atayım o korku gi gerilim gibi
bu iki film efsane izlebitanede gerilim korku olsun aşkoo hahahaho der bensizmi izliyon film kafamı kırar
tamammm bitanemmbu iki film efsane izle
hahahah bana söyle beğenir yada beğenmezsentamammm bitanemm
bence beğenirim fragmanı izledimm etkileyici geldiihahahah bana söyle beğenir yada beğenmezsen
ben 2017 de izledim film çıkar çıkmaz aşk oldumbence beğenirim fragmanı izledimm etkileyici geldiiokadar 478 yorum var çok kişi beğenen varr
hahaha bu iyiydiiben 2017 de izledim film çıkar çıkmaz aşk oldum
ahhh mimoşş nerde o ayıp olmayann filmm ben bulamıyorum şahsennO zaman bana da komedi olsun ama ayıplu şeyler olmasın varsa bildiğiniz alayım akşama izleriz bari
Off olmadığın dan da izleyemiyoruz ilte benim adamın huyu sanki çocuğum ben diyorumahhh mimoşş nerde o ayıp olmayann filmm ben bulamıyorum şahsenn
eee bir iki öpüşme bile oluyor her filmdee :/Off olmadığın dan da izleyemiyoruz ilte benim adamın huyu sanki çocuğum ben diyorum
komedi ayıpsız bildiğim yok ki düşüneyimO zaman bana da komedi olsun ama ayıplu şeyler olmasın varsa bildiğiniz alayım akşama izleriz bari