Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Ruyamda gordum ama yanimdaymis gibi hissettim sabah sabah kalkmistim salona gectim hungur hungur agladim ruyaalra ben cok etkileniyorumm varyaa esimde bakti yatakta yok nerde bu geldi buldu beni salonda babamda asla aglamami istemezz agladim diye bidaha gelmedii ruyama 1 senedir 😔
Ağlama canım biliyorum çok zor ama babacığın sınavını tamamlamış artık artık olunması gereken yerde. Bizler yalan dünyadayız bizlerin sınavı hala devam ediyor. Biliyorum çok zor çok sabır gerek seni anlayabiliyorum Benim de babam 5 senedir kanser tedavisi görüyor heran bu son aklımda birkere telefonu açmasalar aklım gidiyor en basiti. Ama herşey bizim için rabbim sabır versin sizlere de inşallahh ahirette görüşeceksiniz. Kısa süreli bir ayrılık gibi düşün 😞

Ağlama canım biliyorum çok zor ama babacığın sınavını tamamlamış artık artık olunması gereken yerde. Bizler yalan dünyadayız bizlerin sınavı hala devam ediyor. Biliyorum çok zor çok sabır gerek seni anlayabiliyorum Benim de babam 5 senedir kanser tedavisi görüyor heran bu son aklımda birkere telefonu açmasalar aklım gidiyor en basiti. Ama herşey bizim için rabbim sabır versin sizlere de inşallahh ahirette görüşeceksiniz. Kısa süreli bir ayrılık gibi düşün 😞
Yaaaaaa oylemiii ne kanserii benimkii de hastaydii yatalakti hep ben 5 yasindayken yataga dustuu als hastasiydii 15 yasimda vefat ettii allahh sagligina kavustursun insallahh babani seni bebde cok iyi anliyorumm 😔😔

Hahahah ell atmismii iyi yapmis vallaaa
Kapattırmış 😬
zaten evlediğin insan seni öyle kabul etmeyecek biri ise evlenme bu zorbalığıda kendie yapma demi benim bir yerim kanasa fena oluyorum gidip böylee birşey yapmam mesela
Ay ağda yapamıyorum kendi kendime de öyle şey yapxam ya Allah korusun valla çoluğumuz çocuğumuz olcak yadırgamak istemiyorum bu kafaları ama nebileyim 😒

Yaaaaaa oylemiii ne kanserii benimkii de hastaydii yatalakti hep ben 5 yasindayken yataga dustuu als hastasiydii 15 yasimda vefat ettii allahh sagligina kavustursun insallahh babani seni bebde cok iyi anliyorumm 😔😔
Allahım mekanını cennet eylesin babacığının canım tekrardan sizlere de sabırların büyüğübü versin inşallah 😒
Akciğer kanseri canım 😒

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Allahım mekanını cennet eylesin babacığının canım tekrardan sizlere de sabırların büyüğübü versin inşallah 😒
Akciğer kanseri canım 😒
Buyukbabamda oyle 3 sefer atlatti hattaa sonra artik yaslandii nese bunlari konusup daha fazla uzmeyelim iyi dusunelim iyi olalimm❤❤

X