- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
Gercekten hissettim ama bildigin dokunduyaaaaa kuzum benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten hissettim ama bildigin dokunduyaaaaa kuzum benim
keşke olabilse canım mekanı cennet olsunGercekten hissettim ama bildigin dokundu
Sagoll kuzummm nese nasil gidiyo işinkeşke olabilse canım mekanı cennet olsun
Ayy daha önce oluyormuydu canım ilk kez oldu öyleeeNe konu paçiiii
Ayyyy yaa ben dun gece uyumadan once degisik degisik seyler duydumm bide yataga girdim telefona bakiyorum sanki kafama biri dokunmuş gibi sacimi oksadi besmele cektim bianda acaba babammı geldii
Ay akıllının biri kızlık zarıyla ilgili sorunu olanlar şeyine jilet atsın diye akıl vermiş yazarken bile tuhaf oluyorum tövbe yarabbimNe konu paçiiii
Ayyyy yaa ben dun gece uyumadan once degisik degisik seyler duydumm bide yataga girdim telefona bakiyorum sanki kafama biri dokunmuş gibi sacimi oksadi besmele cektim bianda acaba babammı geldii
işim iyi canım yoğun gözler kör olacakSagoll kuzummm nese nasil gidiyo işin
Olmustu kuzu hattaa ruyamada girmistii baya baya 1 senedir girmiyo pekk dokunduguda yoktu dun gece oyle oldu gece sacimi tararken bi ses duydum bianda ama bakamadim biyere esimde işreydi gececi cunku sabaha kadar calisiyo buhafta sabah geliyo eve yataga girdimm telefon bakiyodum bi 10 15 dk sonra sacimi dokundu yeirmden sicradim dedim ne dustu kafama sonra hatirladimki babam geldii mekani cennet olsunAyy daha önce oluyormuydu canım ilk kez oldu öyleee
Hahahaha hatirladim o yorumu yaaa çüş dedim yaa akillara zarar vallahiii yaa guldurdun beni offf bide ne acıtır ama ya kesmek nedir yaAy akıllının biri kızlık zarıyla ilgili sorunu olanlar şeyine jilet atsın diye akıl vermiş yazarken bile tuhaf oluyorum tövbe yarabbim
Ayy bende bilgisayar basi calismistim muhasebe cok zor yaa aksama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerim körr oldu gözlük aldım sonraişim iyi canım yoğun gözler kör olacak
EVET YA AKILSIZLIK YAAy akıllının biri kızlık zarıyla ilgili sorunu olanlar şeyine jilet atsın diye akıl vermiş yazarken bile tuhaf oluyorum tövbe yarabbim
korkarım bende olacağım şu işe başlamadan önce gözüm iyyidi ağrıyor ya geç uyuyunca daha da ağrıyor hiç rahat iş yok ki offfAyy bende bilgisayar basi calismistim muhasebe cok zor yaa aksama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerim körr oldu gözlük aldım sonra
Ay kıyamam bitanem ya Allahım mekanını cennet eylesin inşallah ahirette kavuştursun sizi ben rüyada gördüğünde eğer konuşmuyorsa gerçekten o olduğunu duymuştum canımOlmustu kuzu hattaa ruyamada girmistii baya baya 1 senedir girmiyo pekk dokunduguda yoktu dun gece oyle oldu gece sacimi tararken bi ses duydum bianda ama bakamadim biyere esimde işreydi gececi cunku sabaha kadar calisiyo buhafta sabah geliyo eve yataga girdimm telefon bakiyodum bi 10 15 dk sonra sacimi dokundu yeirmden sicradim dedim ne dustu kafama sonra hatirladimki babam geldii mekani cennet olsun
Bilgisayar basinda calisanlarin cogu hep gözlük oldu artıkk kuzu belki de gozün ondan agriyor bide bas agrisida yaparr benim oyle olduu hep bilgisayar basinda calismaktan oldu maaleseff baskada rahat is yokki bidekorkarım bende olacağım şu işe başlamadan önce gözüm iyyidi ağrıyor ya geç uyuyunca daha da ağrıyor hiç rahat iş yok ki offf
Salak dicem neyse ama salak hakediyor bu kelimeyi dedim noldu acaba konu diye aklıma düştü de kazen el atmışHahahaha hatirladim o yorumu yaaa çüş dedim yaa akillara zarar vallahiii yaa guldurdun beni offf bide ne acıtır ama ya kesmek nedir ya
Sorma minnoşum yaa. Birsürü hastalık var. Allah korusun enfeksiyon olabilir, şuan çağımızın hastalığı kansere kadar bile belki sebebiyet verebilir. Yalnış kesebilir bi insan. Nasıl bilincsizce bunu yazabiliyorsunki ya birine sebep olsan öyleEVET YA AKILSIZLIK YA
Ruyamda gordum ama yanimdaymis gibi hissettim sabah sabah kalkmistim salona gectim hungur hungur agladim ruyaalra ben cok etkileniyorumm varyaa esimde bakti yatakta yok nerde bu geldi buldu beni salonda babamda asla aglamami istemezz agladim diye bidaha gelmedii ruyama 1 senedirAy kıyamam bitanem ya Allahım mekanını cennet eylesin inşallah ahirette kavuştursun sizi ben rüyada gördüğünde eğer konuşmuyorsa gerçekten o olduğunu duymuştum canım
migrenim var zaten canım birde bakınca ekrana daha fazla oluyor gözüm migren ağrısından kaldı öyle hala geçmediBilgisayar basinda calisanlarin cogu hep gözlük oldu artıkk kuzu belki de gozün ondan agriyor bide bas agrisida yaparr benim oyle olduu hep bilgisayar basinda calismaktan oldu maaleseff baskada rahat is yokki bide
Hahahah ell atmismii iyi yapmis vallaaaSalak dicem neyse ama salak hakediyor bu kelimeyi dedim noldu acaba konu diye aklıma düştü de kazen el atmış
zaten evlediğin insan seni öyle kabul etmeyecek biri ise evlenme bu zorbalığıda kendie yapma demi benim bir yerim kanasa fena oluyorum gidip böylee birşey yapmam meselaSalak dicem neyse ama salak hakediyor bu kelimeyi dedim noldu acaba konu diye aklıma düştü de kazen el atmış
Sorma minnoşum yaa. Birsürü hastalık var. Allah korusun enfeksiyon olabilir, şuan çağımızın hastalığı kansere kadar bile belki sebebiyet verebilir. Yalnış kesebilir bi insan. Nasıl bilincsizce bunu yazabiliyorsunki ya birine sebep olsan öyle
Evet migreni bilirim bi yakinimda oyleydii migren cok zormigrenim var zaten canım birde bakınca ekrana daha fazla oluyor gözüm migren ağrısından kaldı öyle hala geçmedi
Bide yani minnoss kimisinin kanamazz yanii illa kan akicak diye olcak hali yok ozamann kocasii kafasii gidikk guvenmiyosa demekki zaten afedersin kiz bozdurmus korka korka evleniyozaten evlediğin insan seni öyle kabul etmeyecek biri ise evlenme bu zorbalığıda kendie yapma demi benim bir yerim kanasa fena oluyorum gidip böylee birşey yapmam mesela