- 20 Nisan 2021
- 52
- 38
- Konu Sahibi Minnosprenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ımmmm afiyet olsun her zaman beklerimMerhaba hanımlar. Konuyu tesadüfen gördüm bir kahvesever olarak uğrayayım dedim. Herkese mis kokulu kahveli günler
Teşekkürlerımmmm afiyet olsun her zaman beklerim
Uuu kızz yemek nedirkii açmalarda çok marifetliyimdirr bekarken hic etmedim yemek calışıyodum tabiii evlenince internetlerden tarifler ögrendimm açmada annemden göre göresen yemekten anlar mısın asıl ismin ne ya
HoşgeldiiiinnnnnnnnMerhaba hanımlar. Konuyu tesadüfen gördüm bir kahvesever olarak uğrayayım dedim. Herkese mis kokulu kahveli günler
vay vay vayyyy hamaratsın yani canım bizde annemiz karnında öğrenmedik ama ben çok kü.üktüm yemek yapmaya başladığımdaUuu kızz yemek nedirkii açmalarda çok marifetliyimdirr bekarken hic etmedim yemek calışıyodum tabiii evlenince internetlerden tarifler ögrendimm açmada annemden göre göre
Cok yaparim acmalari gozleme su böregıli falan cok ediyorum cocuk oldumu bukadar fırsatım olmazz Aaaaa olsunn kizz ben calıştıgımda cok etmezdim ederdim de calışıyodum şimdi mutfak beni bırakmıyoovay vay vayyyy hamaratsın yani canım bizde annemiz karnında öğrenmedik ama ben çok kü.üktüm yemek yapmaya başladığımda
aferim sana ya tebrik ederim bende mutfaktan çıkmak istemiyorum evdeykenCok yaparim acmalari gozleme su böregıli falan cok ediyorum cocuk oldumu bukadar fırsatım olmazz Aaaaa olsunn kizz ben calıştıgımda cok etmezdim ederdim de calışıyodum şimdi mutfak beni bırakmıyoo
Evett cicegimm mutfagımı cok seviyorum çok sık yaparımm aferin sanadaa kocan yaşadı kızzz dicek cennete düstümaferim sana ya tebrik ederim bende mutfaktan çıkmak istemiyorum evdeyken
öyle diyor zaten boşunamı antepli hanım alıyoru diyorEvett cicegimm mutfagımı cok seviyorum çok sık yaparımm aferin sanadaa kocan yaşadı kızzz dicek cennete düstüm
Ooooo doğru diyo bende anteplileri cok severimm minnoşumda antepli ne güzel yaağğgöyle diyor zaten boşunamı antepli hanım alıyoru diyor
canım yaaaaaaaaaaa bende sevdim seniOoooo doğru diyo bende anteplileri cok severimm minnoşumda antepli ne güzel yaağğg
Çok çok hemdee ❤❤❤❤canım yaaaaaaaaaaa bende sevdim seni
aramıza iyi ki katıldınÇok çok hemdee ❤❤❤❤
Iyikide de iyiki iyikiiii cok mutluyum sizler aranizda olmayaaramıza iyi ki katıldın
Iyikide de iyiki iyikiiii cok mutluyum sizler aranizda olmaya
Bende aynıı şekildeböğürtlen severim ama ama ahududu sevmem
Dimi ama güzel olmuşMuhişşş daha neolsun
Kız su böreğini nasıl yapıyorsun tarif isterim çok severim ama hiç yapmadım meşakatli geliyor birazCok yaparim acmalari gozleme su böregıli falan cok ediyorum cocuk oldumu bukadar fırsatım olmazz Aaaaa olsunn kizz ben calıştıgımda cok etmezdim ederdim de calışıyodum şimdi mutfak beni bırakmıyoo
Afiyet olsunnBiraz taşırdım ama Eki Görüntüle 2868655
kaynanam yaparmış su böreği tarif isiyim bende denicemBende aynıı şekilde
Dimi ama güzel olmuş
Kız su böreğini nasıl yapıyorsun tarif isterim çok severim ama hiç yapmadım meşakatli geliyor biraz
Afiyet olsunn
Ay banada söyle öğrenince denicem birgünkaynanam yaparmış su böreği tarif isiyim bende denicem