- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
- Konu Sahibi Minnosprenses
Bak bu kekik zahter kemikten hafif olur kekik daha acı ikisi farklı yani dıştan aynıBundan değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu kekik zahter kemikten hafif olur kekik daha acı ikisi farklı yani dıştan aynıBundan değil mi
Hee tat bakımından farklılarBak bu kekik zahter kemikten hafif olur kekik daha acı ikisi farklı yani dıştan aynı
Evet canımHee tat bakımından farklılar
Kolay gelsin canım afiyet olsun ne zamana taşınıyorum
Bilmiyom, ben de cok merak ediyorum, Kurban'i geçer diyorlar.Kolay gelsin canım afiyet olsun ne zamana taşınıyorum
Antepte yaşadın mı canımBilmiyom, ben de cok merak ediyorum, Kurban'i geçer diyorlar.
Bi yandan üzülüyorum bi yandan hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum.
Gidip bilgisayardan eski Antep fotoğraflarıma bakayim mi
Nasil bir kafaysa bendeki, is yaparken bile kafa dolu, bır bır bır bır konuşuyor...
can sıkıntısı geçmiyor.
Sadece gezmeye ugramistim fi tarihinde :)Antepte yaşadın mı canım
Ne zaman canımSadece gezmeye ugramistim fi tarihinde :)
Hımmmmm ımmmmmm belki 2007 belki de 2008 olabilir. Fotolara bakinca anlariz tarihini. Daha bakamadim.Ne zaman canım
Oooooo oooo kız Antep köydü OzamanlarHımmmmm ımmmmmm belki 2007 belki de 2008 olabilir. Fotolara bakinca anlariz tarihini. Daha bakamadim.
Fi tarihi dedim zaar baya eskiOooooo oooo kız Antep köydü Ozamanlar
Tekrar gel ben gezdiririm seniYook be ya, iyiydi gerci. Merkezi dolastiydik işte. Adını bile unuttum gezdigimiz yerlerin
Tamam.Tekrar gel ben gezdiririm seni
Evet gördüm canımTamam.
Fotolara baktim. Ama tarihlerde bi yanlışlık var, çözemedim. Ama mutlaka 2010'dan önce olmalı.
Profiline foto yükleyebiliyo muyuz acaba
Teknoloji sasmaz, benden daha güvenilir, 2011'de gitmişim, 19 Mayıs haftasi tatilinde, öyle yaziyor fotolarda (yine bir bunalım zamani). Âşık olduğum GüneydoğuEvet gördüm canım
Afiyet olsun canım