- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
- Konu Sahibi Minnosprenses
Söylerim canım deneriz beraberAy banada söyle öğrenince denicem birgün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylerim canım deneriz beraberAy banada söyle öğrenince denicem birgün
EvettSöylerim canım deneriz beraber
ben seni nasıl izlemem ararsam tarif isterim çok severim su böreğini
Bende nasıl düşmüşüm bu hataya gerçekten kendime çok kızdımben seni nasıl izlemem ararsam tarif isterim çok severim su böreğini
bende çok severim canım mutfağı çok sevrim keşkebüyük bir mutfağım olsaydıBende nasıl düşmüşüm bu hataya gerçekten kendime çok kızdım
Bende gerci hamur işlerinden en sevdiğim börek. Hertürlüsünü severim
Bende seviyorum canım değişik şeyler yapmayı yeni tarifler denemeyibende çok severim canım mutfağı çok sevrim keşkebüyük bir mutfağım olsaydı
Bende bendeBende seviyorum canım değişik şeyler yapmayı yeni tarifler denemeyi
Kizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaaBende aynıı şekilde
Dimi ama güzel olmuş
Kız su böreğini nasıl yapıyorsun tarif isterim çok severim ama hiç yapmadım meşakatli geliyor biraz
Afiyet olsunn
Çok zor oluyormu ya zaman alıyormuKizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaa
Almazmii benim 4 saatimi alıyo aceleye yaptınmi hic olmuyo bile gununde hicbise yapmicak temizlikmis yemekmis yoksa yorgunluktan bitiyonÇok zor oluyormu ya zaman alıyormu
Oyy boş birgünümde deniyim ben bunuAlmazmii benim 4 saatimi alıyo aceleye yaptınmi hic olmuyo bile gununde hicbise yapmicak temizlikmis yemekmis yoksa yorgunluktan bitiyon
Bencede kollarr kopuk oluyo sürekli ince açman gerek bide minnoşlaa beraber yaparsınız zaten aynı anda ögrenin bu işi MinnosprensesOyy boş birgünümde deniyim ben bunu
Aynen yapıp atarız burayaBencede kollarr kopuk oluyo sürekli ince açman gerek bide minnoşlaa beraber yaparsınız zaten aynı anda ögrenin bu işi Minnosprenses
Mantıklıı❤❤Aynen yapıp atarız buraya
Vayy ben henüz denemedimKizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaa
Ikinizde deniycekmişsiniz zaten kuzu❤Vayy ben henüz denemedim
Ki bu bildiğimiz kekik en azından biz kekik olarak tüketiyoruzBen limonda sıkıyorum iyi okuyor ama sıkmadan içebilirsinEki Görüntüle 2868261
Benziyor zahter buKi bu bildiğimiz kekik en azından biz kekik olarak tüketiyoruz
Evet canımIkinizde deniycekmişsiniz zaten kuzu❤
Bundan değil miBenziyor zahter bu