Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Yaaağğğ tamda sorcaktim kız sana niçun gelmediler ayıpp yavvv😃😃😃
Dün korona aşısı olmuş bugün kolu çok ağrıyormu

Ohaaaa vallahamı kızz gönder banada adresimi yazem hahaha nekadar satarsın bize😃
aşk olsun neden satayım kız kayınvalidem topluyor. Ama oldularmı acaba ne zaman oluyor bilmiyorum. Toplayınca alırım ondan gönderirim 😍😍

canım zayıflatma özelliği var mı bilmiyorum 🤗

küçük paketli mi bende bakarım oraya

ararsa gelme de artık 😂😂 neyse miss gibi olur ev
Artık öyle dicem zaten haketti 😂😂😂

Dün korona aşısı olmuş bugün kolu çok ağrıyormu
Aaaa ne aşısı oldu biontech mi annem oldu biontech hicbiyeri agrımadıı demekki onunki etkiledi yaa
aşk olsun neden satayım kız kayınvalidem topluyor. Ama oldularmı acaba ne zaman oluyor bilmiyorum. Toplayınca alırım ondan gönderirim 😍😍
Ooyyy balsın senn tamammm😍😍
Artık öyle dicem zaten haketti 😂😂😂
Hahaha minnosun dedigi gibii gelme de artık amaann boşver enazından ev miss gibi cillop gibi oldu😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳

Aaaa ne aşısı oldu biontech mi annem oldu biontech hicbiyeri agrımadıı demekki onunki etkiledi yaa

Ooyyy balsın senn tamammm😍😍

Hahaha minnosun dedigi gibii gelme de artık amaann boşver enazından ev miss gibi cillop gibi oldu😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳
Biontech sanırım evet. Bilmiyorumki canım bizimki biraz nazlıdır o yüzden normal karşılıyorım ben 😂😂
😍😍
Aynen öyle valla tatlıda yaptıydım gideyimde tatlıyı yiyeyim barii😂😂 (nur duymasın🤣🤣)

hahahah yeni şeyler denemeye bayırım tadına bakarsan yaz buraya 😂😂😂
Bendee bayılırım ve denerimde sürekli ama şimdi diyet meselelerinden kendimiz için hiç yapmuyorum😂😂
Buda iyi bişe buna cesaret etmende iyi bişe canooooooooo bak bakem tadına🤣🤤
Kız ikiside ayrı ayrı güzel şeyler birleşince neden kötü olsunki bu mantıkla 😂😂
Hem o böğürtlenli şeyi direk dökmedim üstüne pakette hazırlar varya onlardan aldım servis yaparken üstüne süs yaparım demiştim onla😂 eğer hüzel olursa birdha direk üstüne normal yapar dökerim 😬😂

Bendee bayılırım ve denerimde sürekli ama şimdi diyet meselelerinden kendimiz için hiç yapmuyorum😂😂

Hem o böğürtlenli şeyi direk dökmedim üstüne pakette hazırlar varya onlardan aldım servis yaparken üstüne süs yaparım demiştim onla😂 eğer hüzel olursa birdha direk üstüne normal yapar dökerim 😬😂
böğürtlen severim ama ama ahududu sevmem 🤨

Muhişşş daha neolsun🤣🤣

X