- 25 Ağustos 2019
- 60.452
- 110.673
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
Misafirlikteyken sizin yerinizede ictim canlaarr❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağllasın tatlım beraber olsunafiyet olsun güzelim
Afiyet olsun joumMisafirlikteyken sizin yerinizede ictim canlaarr❤❤Eki Görüntüle 2868521
Diyet icinmi ne ise yariyoBen limonda sıkıyorum iyi okuyor ama sıkmadan içebilirsinEki Görüntüle 2868261
En iyiside zencefilli ihlamur çay birebir ertesi gün bomba gibi oluyosun benim tek kurtarıcım bu kışın hic hasta olmadimSa tamda şuan boğazım ağrıyordu bak dışarı cıkarsam hemen alayım
afiyet olsun canımMisafirlikteyken sizin yerinizede ictim canlaarr❤❤Eki Görüntüle 2868521
yok canım böyle içerim arada severim ama faydalı kışın iyi oluyorDiyet icinmi ne ise yariyo
inşallah canım temizlik mi yapıyorsun kolay gelsinSağllasın tatlım beraber olsun
Afiyet olsun joum
ikiside çok pahalı buradaEn iyiside zencefilli ihlamur çay birebir ertesi gün bomba gibi oluyosun benim tek kurtarıcım bu kışın hic hasta olmadim
He ismi ne aşkımmafiyet olsun canım
yok canım böyle içerim arada severim ama faydalı kışın iyi oluyor
inşallah canım temizlik mi yapıyorsun kolay gelsin
Dimii bazı yerler pahalı satılıyo aslında tozu var minnoşum ben onla yapiyorum hep öbürü durunca bozuluyo tozu en azından ömürlük ❤ikiside çok pahalı burada
zahter canım ismiHe ismi ne aşkımm
evet ıhlamur altın fiyatı zatenDimii bazı yerler pahalı satılıyo aslında tozu var minnoşum ben onla yapiyorum hep öbürü durunca bozuluyo tozu en azından ömürlük ❤
Araştıracagummmmm zayiflatirmi ben bitkisel caylari cok severim bide baharatçıyım çok evde bitane eksik baharat yok cekmeceye ne baharat varsa hepsini almıştım eee kullandıgım seyler amaa 30 tane var kavanozzahter canım ismi
Ayyy evettt migrosta paketlisi var mesela o iyi aynisii gibi zaten o yetiyo bize iki kisiyiz eve zaten bi kışın iciyoruz o kadar altın fiyatına kadar veremem ne gerek varevet ıhlamur altın fiyatı zaten
Misafir gelicekti canım azcık banyoyu mutfağı falan çamaşır suladım. Ama oda gelmicekmiş. Sinir etti kaç gündür bir gelicem bi gelmicemafiyet olsun canım
yok canım böyle içerim arada severim ama faydalı kışın iyi oluyor
inşallah canım temizlik mi yapıyorsun kolay gelsin
Ihlamur pahalımı kız. Gelin buraya biz ağaçtan topluyoruz 1 çuval bedevAevet ıhlamur altın fiyatı zaten
Yaaağğğ tamda sorcaktim kız sana niçun gelmediler ayıpp yavvvÖi
Misafir gelicekti canım azcık banyoyu mutfağı falan çamaşır suladım. Ama oda gelmicekmiş. Sinir etti kaç gündür bir gelicem bi gelmicem
Ohaaaa vallahamı kızz gönder banada adresimi yazem hahaha nekadar satarsın bizeIhlamur pahalımı kız. Gelin buraya biz ağaçtan topluyoruz 1 çuval bedevA
canım zayıflatma özelliği var mı bilmiyorumAraştıracagummmmm zayiflatirmi ben bitkisel caylari cok severim bide baharatçıyım çok evde bitane eksik baharat yok cekmeceye ne baharat varsa hepsini almıştım eee kullandıgım seyler amaa 30 tane var kavanoz
küçük paketli mi bende bakarım orayaAyyy evettt migrosta paketlisi var mesela o iyi aynisii gibi zaten o yetiyo bize iki kisiyiz eve zaten bi kışın iciyoruz o kadar altın fiyatına kadar veremem ne gerek var
ararsa gelme de artık neyse miss gibi olur evÖi
Misafir gelicekti canım azcık banyoyu mutfağı falan çamaşır suladım. Ama oda gelmicekmiş. Sinir etti kaç gündür bir gelicem bi gelmicem
çok pahalı canım adres atıyorumIhlamur pahalımı kız. Gelin buraya biz ağaçtan topluyoruz 1 çuval bedevA
Evet çiçegum paketli ama icine baya dolu ismini hatirlamıyorum evde varsa paketi atmadiysam inşallahh söylerimcanım zayıflatma özelliği var mı bilmiyorum
küçük paketli mi bende bakarım oraya
ararsa gelme de artık neyse miss gibi olur ev
tamam canım benim olur ya iyi olurEvet çiçegum paketli ama icine baya dolu ismini hatirlamıyorum evde varsa paketi atmadiysam inşallahh söylerim