- 12 Mart 2019
- 14.720
- 34.093
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.161
Ben öyle diyince de yok yukarda yapcam dedi e bi zahmetGitsin torununun evinde yapsın
Narş yavrum diyeydinBen öyle diyince de yok yukarda yapcam dedi e bi zahmet
Kız arasaydın açardım ben mutfağa gidipNarş yavrum diyeydinbugün arayacaktım seni iyi ki aramamışım zaten müsait değilmisşim
Ne bilim kocam hastaneye gittiydi o ara arayamadımKız arasaydın açardım ben mutfağa gidip
Gökçe aradı kahvaltıyı toplarken açtım konustum kısa sürdü ama olsun senlede bi sigara içer konusur kapatırdım
Açardım aşko sen ara ben müsait olursam açarımNe bilim kocam hastaneye gittiydi o ara arayamadım
Tamam canımAçardım aşko sen ara ben müsait olursam açarım
Evimde kız benim masam oNerde cektin resmi masanı tanıyamadım
Nasılsın minnoşumCanımmnm
Hic çekmezdin tanıyamadımEvimde kız benim masam o
Yoo çekerdim unutmuşun senHic çekmezdin tanıyamadım
HatirlamayrummmYoo çekerdim unutmuşun sen
Vitaminleri çekmiş bebeHatirlamayrummm
Hemde ne çekmekk hahahah birsürü vitamin var aç karna tok karna beynim döndüVitaminleri çekmiş bebe
İyyim dutum sen nasılsınNasılsın minnoşum
İyiyim bebişimİyyim dutum sen nasılsın
Ayıp kız sus sus
He aynen saraçoğlunun kürü o da. Bilmem ben üşeniyorum kız o yüzden bir kere yapabilmiştim galibaHeee kuebişim Bi öyle var bi ara yapmıştım
Bi de inciri ayrı kynatıyon havucu ayrı
Sonra suyunu karıştırıp 20 gün mü ne içiyon
Hee o da doğru canım evet sen deyince hatırladım aynen şimdilik hiç karıştırma bitkisel kürleri. Hacamat bende çok istiyorum ya çok faydalıumış. Bide şimdi aşı olanlar ya da covid geçirenler de yaptırsa iyi olur diyorlar ama tırsıyorumİncir kürünemi bakayım. O prolaktini yükseltiyor diye biliyorum kurabiyem ya ben şimdi tam transfer aşamsında hormonları altüst etmiyim bide hiç riske girmiyim. Aslında hacamat istiyorum bende. Kaeşı binada kadın yapıyo komşum gdiiyor devamlı ama eşimde gitme oraya istiyosan git hastanede yaptır diyor. O yüzden öyle bi kaldım gidemedim
Kız jou alacağın olsun yok ben çatlağı bekleyemicem. Ben cookie yim ya sen başka cookie yi etiketleyip duruyosun
Hahahhahahahahahaha ayyyy coooo buna çok güldümUlaaannnnnn niye demiyosunnnnnpüü sanaaa bide dalga gececeğidiler benleee catlaklaa pislikk
Susss kızzzz iyice saf ettiniz beniii
He aynen saraçoğlunun kürü o da. Bilmem ben üşeniyorum kız o yüzden bir kere yapabilmiştim galiba
Hee o da doğru canım evet sen deyince hatırladım aynen şimdilik hiç karıştırma bitkisel kürleri. Hacamat bende çok istiyorum ya çok faydalıumış. Bide şimdi aşı olanlar ya da covid geçirenler de yaptırsa iyi olur diyorlar ama tırsıyorum
Hahahhahahahahahaha ayyyy coooo buna çok güldümKız perim biraz daha uzatsaydın ya çok erken itiraf etmişsin
HHah ama çok şekerdi ya valla peri keşke biraz daha uzatsaydıSusss kızzzz iyice saf ettiniz beniii