- 25 Ağustos 2019
- 60.826
- 112.855
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.121
HEdiyem olmasa gönderirdimm sanaaAfiyet olsun cooouuu fincana bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEdiyem olmasa gönderirdimm sanaaAfiyet olsun cooouuu fincana bayıldım
Vaayy anamm kızzzz seni d e v a olan eski nicki sandimmm ama ben seni tanımıyorumm cidden kusuruma bakma yaa yanlış olmuşş hep bu Cookiie nın yüzündenBen anca gelebildim oh afiyet olmuş bile sana çoktann
Aldım kabul ettim say teşekkür ederim canım düşünmen yeterHEdiyem olmasa gönderirdimm sanaa
Canımmm nasılsınn dutummAldım kabul ettim say teşekkür ederim canım düşünmen yeter
İyiyim canım sen nasılsınCanımmm nasılsınn dutumm
Iyiyimm bugun hamur kizartması yedim cok fena oldum 1 saat önce nevarsa çıkardımm beynim başım zonkluyoİyiyim canım sen nasılsın
Hafif şeyler yesene geçmiş olsunIyiyimm bugun hamur kizartması yedim cok fena oldum 1 saat önce nevarsa çıkardımm beynim başım zonkluyo
Bugün öyle olduu hep kızartma dus alsam iyice toparlanacam bebeyi uyutemmmHafif şeyler yesene geçmiş olsun
Hadi bakalım kolay geleBugün öyle olduu hep kızartma dus alsam iyice toparlanacam bebeyi uyutemmm
Ondan sordum ya yine yanlış mı çağırdınız diye arada çağırılıyorum burayaVaayy anamm kızzzz seni d e v a olan eski nicki sandimmm ama ben seni tanımıyorumm cidden kusuruma bakma yaa yanlış olmuşş hep bu Cookiie nın yüzünden
Heee ondan şaşırmadın kızzz demekki bende diyorumm nediyi bu hahahahahaOndan sordum ya yine yanlış mı çağırdınız diye arada çağırılıyorum buraya
Ya teşekkür ederim 24 haftalık hamişim sende hamişsin galiba di mi bebişim için aslında buralara uğruyorum bendeHeee ondan şaşırmadın kızzz demekki bende diyorumm nediyi bu hahahahaha
Olsunnn artık hep çağırıldığına göre gel sıksık nasılsınn kendini tanıtırmısın
Oo hoş geldinOoo topik hareketli
Hoşbuldum canımmOo hoş geldin
Nabam be ya aha takılıyom sen nabıyonHoşbuldum canımm
Napıyonuz
Bende napm çay içtim şimdi kaynana bacım oturuyoruzNabam be ya aha takılıyom sen nabıyon
Oooo gözün aydın sende mi kalıyolarBende napm çay içtim şimdi kaynana bacım oturuyoruz
Evettt hamişim senden sonra doğurucumm hazirana cinsiyet ne pekiiYa teşekkür ederim 24 haftalık hamişim sende hamişsin galiba di mi bebişim için aslında buralara uğruyorum bende
E tabisiOooo gözün aydın sende mi kalıyolar