Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

HavuZda iyi olur ama senin için evet mucizem hiç öyle diüşünme su akAr yolunu bulur hayırlısıyla herşey olcak vakti geldiğinde 🤲🏻🤗🤗
Aynen kuzum iyi olur da hani Bi tane bile olmadı üç aydır
Bilmiyorum nasıl olcak ya
Anladım balım hayırlısı olsun inşallah Allah korkusu olan vicdanlı merhametli insanlara çıkarsın Rabbim yolunuzu
Rahimi güçlendirmek için bitkisel bir şey var mıdır ki
Amin bitanem Amin ❤️
Bilmiyorum açıkcası var mı bişey
Havuç incir kürü yumurtaların güçlenmesine çatlamasına iyiymiş bu ay yapim demiştim üşendim Bi yapamadım ya

Amin bitanem Amin ❤️
Havuç incir kürü yumurtaların güçlenmesine çatlamasına iyiymiş bu ay yapim demiştim üşendim Bi yapamadım ya
Onu bana arkadaşımda söyledi kuru incir doğurganlığı artırıyormş 🤗

İyi yapmışsın balım hatta ilişki sıklığını da azaltın tertip moduna geçin 😅😅 herifi görünce arkadan bakmadan uzaklaş😅🤪 yani bilmiyorum etkisi var mı geçen bi arkadaş diyordu o yüzden dedim bende
Aynen öyle canım hayırlısı olsun bakalım
Aaa e ben gene tam tersi hormonlar düzenlenir diye düşünüyorum hep neden 🤪🤣🤣

Amin bitanem Amin ❤️
Üzerine gitmemiz gerekcek mucizem herkesin sınavı farklı bu hayatta bizimkide bu🙁
Şimdi doktordan cıktım çok şükür rahim güzel histereskopi olmucak. Ama wes diye bir test yapılcakmış yurtdışına gidip tüm dna’m incelencekmiş. Nolcak incelenip onu bilmiyorum😏😏😏

Üzerine gitmemiz gerekcek mucizem herkesin sınavı farklı bu hayatta bizimkide bu🙁
Şimdi doktordan cıktım çok şükür rahim güzel histereskopi olmucak. Ama wes diye bir test yapılcakmış yurtdışına gidip tüm dna’m incelencekmiş. Nolcak incelenip onu bilmiyorum😏😏😏
Ay şükür ya inşallah hiç bişeyler gerek kalmaz
Ne testiymii ki o
Allah Allah
Transfer olcak mısın peki yoksa o testi mi beklicen

Ay şükür ya inşallah hiç bişeyler gerek kalmaz
Ne testiymii ki o
Allah Allah
Transfer olcak mısın peki yoksa o testi mi beklicen
Yani normal genetik test yaptırdık ya onun daha detaylısı komple dna incelencekmiş: anladığım bu. He incrlenince nolcak bir sıkıntı çıkarsa nolcak onu bilmiyorum. Hiç bugünndoğru dürüst bişey soramadım uykulu gittim uykulu geldim😒

Yani normal genetik test yaptırdık ya onun daha detaylısı komple dna incelencekmiş: anladığım bu. He incrlenince nolcak bir sıkıntı çıkarsa nolcak onu bilmiyorum. Hiç bugünndoğru dürüst bişey soramadım uykulu gittim uykulu geldim😒
Oyyy oyyy inşallah Rabbim ol deyiverir bizlere de ya

Amin bitanem Amin ❤️
Evet duymuştum onu. Yapımı zor yav bende üşenmiştim😅 ama şey ya tam tarifi bilmiyorum ama incirin üzerine saf zeytin yağı koyup bir kaç gün bekletiyorlardı sonra günlük mü yeniliyordu öyle bir şey vardı kuzum. Ben hacamat yaptırmak istemiştim o zaman yapacak kadın söylemişti buna bi baksanıza kızlar perim sende bak Cookiie Cookiie
Aaa e ben gene tam tersi hormonlar düzenlenir diye düşünüyorum hep neden 🤪🤣🤣
Suss kız canım çekiyor demiyor da😅😅😅😅

Evet duymuştum onu. Yapımı zor yav bende üşenmiştim😅 ama şey ya tam tarifi bilmiyorum ama incirin üzerine saf zeytin yağı koyup bir kaç gün bekletiyorlardı sonra günlük mü yeniliyordu öyle bir şey vardı kuzum. Ben hacamat yaptırmak istemiştim o zaman yapacak kadın söylemişti buna bi baksanıza kızlar perim sende bak Cookiie Cookiie

Ayıp kız sus sus 🤫🤣🤣

Heee kuebişim Bi öyle var bi ara yapmıştım
Bi de inciri ayrı kynatıyon havucu ayrı
Sonra suyunu karıştırıp 20 gün mü ne içiyon

İncir kürünemi bakayım. O prolaktini yükseltiyor diye biliyorum kurabiyem ya ben şimdi tam transfer aşamsında hormonları altüst etmiyim bide hiç riske girmiyim. Aslında hacamat istiyorum bende. Kaeşı binada kadın yapıyo komşum gdiiyor devamlı ama eşimde gitme oraya istiyosan git hastanede yaptır diyor. O yüzden öyle bi kaldım gidemedim

X