- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
- Konu Sahibi Minnosprenses
Eşime 7 de kahvaltı hazırladım ben de onunla yaptım hazırlamışken. O işe gitti sonra benim minik kuşlar uyandi sırayla onların da karnını doyurdum simdi kahve molası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnKahve yapmak için gittim mutfaga ama zahter gördüm biraz limonla yudumlayıp daha sonra kahve içeyim Eki Görüntüle 2868225
ben kışın çok tüketirim tadı kekik gibi ona yakın birşeyGünaydınnn
Zahter nasıl birşey tadı neye benziyor bu sene tvde çok duydum çok faydalıymış ama hiç denemdim
Hmm bulabilirsem alayım bendeben kışın çok tüketirim tadı kekik gibi ona yakın birşey
aktarda bulursun özellikle grip nezle olduğunda iç boğaz ağrısa iyi geliyor antepte çok tüketilir zahter hatta resmini atayım sanaHmm bulabilirsem alayım bende
Sa tamda şuan boğazım ağrıyordu bak dışarı cıkarsam hemen alayımaktarda bulursun özellikle grip nezle olduğunda iç boğaz ağrısa iyi geliyor antepte çok tüketilir zahter hatta resmini atayım sana
Ay çıkınca alcam hemen ben bundan aldım ekran görüntüsü benim kronik boğaz ağrım varya azcık üşüteyim soğuk yiyim hemen başlıyor ağrımaya. Onun yüzünden kaç kere covitten şüphelenip test verdim. Artık anladım bu heralde diyorum benle yaşayacakBen limonda sıkıyorum iyi okuyor ama sıkmadan içebilirsinEki Görüntüle 2868261
bir bardak suya bir tutam at sonra süz iç canım iyi olur sıcak sıcakAy çıkınca alcam hemen ben bundan aldım ekran görüntüsü benim kronik boğaz ağrım varya azcık üşüteyim soğuk yiyim hemen başlıyor ağrımaya. Onun yüzünden kaç kere covitten şüphelenip test verdim. Artık anladım bu heralde diyorum benle yaşayacak
Tamam canım çok sağolbir bardak suya bir tutam at sonra süz iç canım iyi olur sıcak sıcak
Ne demek canımTamam canım çok sağol
Aa bak onu hiç düşünmemiştim canım. Tedabi aşamasındayım öyleyse içmeyimCookiie canım gebelikte kullanılmamsı gerekiiyor ama eğer şüphen varsa içme
evet canım içme gebeliktede içme doğumdan sonr inşallah aklıma geldi biliyorum ya seniAa bak onu hiç düşünmemiştim canım. Tedabi aşamasındayım öyleyse içmeyim
Çok sağolasın bitanem inşallah artık öyşe yaparım boğaz ağrısına devamevet canım içme gebeliktede içme doğumdan sonr inşallah aklıma geldi biliyorum ya seni
dikkat et kendine soğuk birşeyler yemeÇok sağolasın bitanem inşallah artık öyşe yaparım boğaz ağrısına devam
Öyle yapıyorum canımdikkat et kendine soğuk birşeyler yeme
afiyet olsun güzelimSelam kahve sevenler. Çamaşır suyu sarhoşuyum kahveyle ayılcam şimdi