- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.081
Olacak olacak canım gör bakArada çocuklar varsa onlarla ilgili bi konu ise belki ama başka bi konuysa çok sinir bozucu. Çocuğu bahane eden bi tanıdığım bile vardı eski karısını sabahın köründe arardı çocuk bahanesiyle
Geçti zaten bu ay
Düğünden sonrada senin alıcazz bebeğimmHerkesin haberini alıyoruz
Anlam veremiyorum ki en gulunc olani bunlarin evliligi 3 ay surmus 16 yasindayken evlilik yapmislar esim simdi 24 yasında...Napıyorsun gibi muhabbet icin konusmak icin ariyor.Sebep ne neden arıyor madem arıyor neden özelden arıyor
Tabikii kuzumm allahh hepimize nasip etsin insaallahh diyorum dua edin yeter diyeAnladım veren Allah sonuçta ve 1 sperm yetiyor yeterki sağlıklı olsun.
Bıkmakta laf mı,ben hastane lafı duyunca artık öğürtü geliyor.
3 hsg,1histeroskopi,1 denenmiş başarısız aşılama,1 denenemeden iptal olmuş aşılama,2 mecburi kürtaj,iğneler ilaçlar derken gerçekten bıktırıyo.
Bunun yanında birde psikolojik olarak yaşadıklarım daha zordu.
Her şeye rağmen çok şükür bugünümevazgeçme ne olursa olsun nasibinde varsa annelik bir şekilde olacak buna inan. Allah ım nerede isteyen bekleyen varsa hepsine hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar.
Jou yada söyledim size soran olursa kızmayın,düşünmüyoruz demeyin. Dua isteyin dua edin ki olsun deyin. Kötü niyetli insanlar çok kırıyor insanı.
İsminizle etmesemde dua ederken hep gönlü kırılmış olanlar, umutsuzluğa kapılmış olanlar geliyor aklıma. Ha birde unutma bir tek sen değilsin bir tek ben değilim o kadar çokuz ki
Canım şimdiki eşinden çocukları..Arada çocuklar varsa onlarla ilgili bi konu ise belki ama başka bi konuysa çok sinir bozucu. Çocuğu bahane eden bi tanıdığım bile vardı eski karısını sabahın köründe arardı çocuk bahanesiyle
Bana da oldu gibi geliyo ya bakalımOlacak olacak canım gör bak
Tabiii ama inşallah hiç yormaz hemen olurDüğünden sonrada senin alıcazz bebeğimm
Maşallah darısı bizeHerkesin haberini alıyoruz
O zaman bi bahanesi olamaz çok saçma yaniCanım şimdiki eşinden çocukları..
Bebisimmmm onu zeytinyag ve yogurt pulbiber karabiber kekik karistirr koy dolaba 3 saat dinlendir bak dua etcen banaKızlar ya birşey sorucam. İnce dilimlenmiş kırmızı et. Tava da nasıl pişirilir. Kaç oldu yapıyorum yok yiyemiyoruz resmen çiğne çiğne ağzında bir hal oluyorsun.
Bence de oldu canım hayırlısıylaBana da oldu gibi geliyo ya bakalım
Tabiii ama inşallah hiç yormaz hemen olur
Maşallah darısı bizeJou
O zaman bi bahanesi olamaz çok saçma yaniçeşit çeşit insan var anlayamıyosun ki neyi neden yapıyor
Çekmeyen zaten bilmiyor da bazen çekenlerde insanın canını sıkıyor.İnsanlar sendeki mutluluğu gördü mü ötle bi hasetleniyolar ki ne desem de vursam diye bakıyolar imalı imalı sorular geliyo düşünüyorum dediğimdeki bakışlar beni benden alıyokendileri çekmemiş tabi hemen olmuş çifter çifter
Hahaha insaallahh kizzz hayirlisi olsun hepimiz icinBana da oldu gibi geliyo ya bakalım
Tabiii ama inşallah hiç yormaz hemen olur
Maşallah darısı bizeJou
O zaman bi bahanesi olamaz çok saçma yaniçeşit çeşit insan var anlayamıyosun ki neyi neden yapıyor
Ay evet onu yapmıştım bir kere ama neden aklıma gelmiyor her seferinde acbaaBebisimmmm onu zeytinyag ve yogurt pulbiber karabiber kekik karistirr koy dolaba 3 saat dinlendir bak dua etcen bana
Ben hele pirzolaya deniyorum yani kalin olmasina ragmen guzel oluyo zeytinyag yumusak ediyo cunkuAy evet onu yapmıştım bir kere ama neden aklıma gelmiyor her seferinde acbaa
Kuşbaşı olunca baştan haşlayıp sonra bir 5 dk kavuruyorum. Ama bu ince olunca haşlamaya güvenemedim
Evet evet birkere kuş başında yapmıştım hem yumuşak hem lezzettli olmuştu. Bende tavada pişerken üstünde gezdirdim şimdi zeytinyağını ama işte yok anam dişlerim ağrıyor yiyemedim zaten bıraktımBen hele pirzolaya deniyorum yani kalin olmasina ragmen guzel oluyo zeytinyag yumusak ediyo cunku
İnşAllah canım benimDüğünden sonrada senin alıcazz bebeğimm
Pişirirken hemen tuz mu atıyorsunuz? Birde hangi eti kullanıyorsunuz?Evet evet birkere kuş başında yapmıştım hem yumuşak hem lezzettli olmuştu. Bende tavada pişerken üstünde gezdirdim şimdi zeytinyağını ama işte yok anam dişlerim ağrıyor yiyemedim zaten bıraktım