Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Tabikii kuzumm allahh hepimize nasip etsin insaallahh diyorum dua edin yeter diye sagoll canim benim tesekkur ederimm❤❤

Minnosprenses canım ya iyi ki ayrılmışsın ailesinin sözünden o zaman çıkmayan sonra zaten çıkmaz.
Nişanlınla anlaşabiliyorsanız çok iyi ⚘ Allah pişmanlık vermesin,bir ömür mutlu mesut yaşayın inşallah.

Kızlar ya birşey sorucam. İnce dilimlenmiş kırmızı et. Tava da nasıl pişirilir. Kaç oldu yapıyorum yok yiyemiyoruz resmen çiğne çiğne ağzında bir hal oluyorsun.

Olacak olacak canım gör bak
Bana da oldu gibi geliyo ya bakalım
Düğünden sonrada senin alıcazz bebeğimm
Tabiii ama inşallah hiç yormaz hemen olur
Herkesin haberini alıyoruz
Maşallah darısı bize Jou
Canım şimdiki eşinden çocukları..
O zaman bi bahanesi olamaz çok saçma yani çeşit çeşit insan var anlayamıyosun ki neyi neden yapıyor

Kızlar ya birşey sorucam. İnce dilimlenmiş kırmızı et. Tava da nasıl pişirilir. Kaç oldu yapıyorum yok yiyemiyoruz resmen çiğne çiğne ağzında bir hal oluyorsun.
Bebisimmmm onu zeytinyag ve yogurt pulbiber karabiber kekik karistirr koy dolaba 3 saat dinlendir bak dua etcen bana

Çekmeyen zaten bilmiyor da bazen çekenlerde insanın canını sıkıyor.
Fesat gibi soruyorlardı, çok şükür Allah nasip etti kese görünce söylemek zorunda kaldık 3 5 kişiye. Bir hayırlı olsun demeye yüzü olmayanlar var .
Allah büyük inşallah nasip olur.

Bebisimmmm onu zeytinyag ve yogurt pulbiber karabiber kekik karistirr koy dolaba 3 saat dinlendir bak dua etcen bana
Ay evet onu yapmıştım bir kere ama neden aklıma gelmiyor her seferinde acbaa
Kuşbaşı olunca baştan haşlayıp sonra bir 5 dk kavuruyorum. Ama bu ince olunca haşlamaya güvenemedim

Ay evet onu yapmıştım bir kere ama neden aklıma gelmiyor her seferinde acbaa
Kuşbaşı olunca baştan haşlayıp sonra bir 5 dk kavuruyorum. Ama bu ince olunca haşlamaya güvenemedim
Ben hele pirzolaya deniyorum yani kalin olmasina ragmen guzel oluyo zeytinyag yumusak ediyo cunku

Eşimde konuşuyor asıl beni üzen ve canımı sıkan strese eden bu bugün bir daha âçmayacağını söyledi bende valla bende insanım benimde bir sabır sınırım var seni sevdiğım icin bu zmana kadar dayandım son hata da biger dedim. sev9 Minnosprenses

Ben hele pirzolaya deniyorum yani kalin olmasina ragmen guzel oluyo zeytinyag yumusak ediyo cunku
Evet evet birkere kuş başında yapmıştım hem yumuşak hem lezzettli olmuştu. Bende tavada pişerken üstünde gezdirdim şimdi zeytinyağını ama işte yok anam dişlerim ağrıyor yiyemedim zaten bıraktım

Pişirirken hemen tuz mu atıyorsunuz? Birde hangi eti kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…