Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Anlat bakalım merak ettim 😁
Lise 1 de tanıştım eski sevgilimle dershaneden arkadaşım tanıştırdı bizi üniversite ye gitmemi istemedi son sınıfta tercihler yaparken gideceksen bari iki yıllık olsun biran önce evlenelim dedi bende okumak istiyorum tabi saf aşık kabuk ettim 2 yıllık okumayı enazından elimden mesleğim olsun 2 yılda açıktan okur 4de tamamlamış olurum dedi okula gittim ünitesi aynı sınıftan birçok arkadaşım oldu en yakın arkadaşım Merve ile tanıştım kayserili bu arada git gel ailesi akrabaları ile tanıştık Merve in antepte halası vardı o geldi gitti ailenle tanıştı neyse ben eski sevgilimle babası ve tutumu yüzünden ayrıldım artı gına geldi ailem istemiyordu annemi çok üzdüm onun için

Bu hamileliğim aşılama ile oldu süreçten doğru düzgün kimsenin haberi yoktu ama soruyorlardı 😁bende dua istiyordum sürekli. Siz gıcıksanız bende gıcığım 😁
Şimdide cinsiyetini merak ediyorlar kwndimde bilmiyorum ki zaten hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun. Gelde bunu anlat.
İnsanlar sendeki mutluluğu gördü mü ötle bi hasetleniyolar ki ne desem de vursam diye bakıyolar imalı imalı sorular geliyo düşünüyorum dediğimdeki bakışlar beni benden alıyo 😂😂 kendileri çekmemiş tabi hemen olmuş çifter çifter

Selamm😊😊Bol muhabbetli kahveleriniz olsun kızlar❤:KK54::KK54:

Eklentiler

• 20210619_173151.jpg
    20210619_173151.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 15
Mcz09 Mcz09 babası artık evlenelim istiyordu bende okudum biraz çalışayım aileme destek olayım dedim mezun oldum 2 sene aileme çalışıcam dedim zorda olsa kabul etti peki dedi o arada sende para biriktir düğün için dedik vs babası annesi annemle ısrarla konuşmak istedi annemde oğlanı istemediği için konuşmadı zorla ikna ettim tanıştılar telefonda ama eski sevgilim ailesinin sözünden çıkmwzfu afedersin tuvalete gitme deseler gitmezdi annemde ben sana karışmam evleneceksen benden yanına gelmemi seni aramam beklemede dedi o kadar zoruma gitti ki o ailesinden sözünden çıkmıyor ama ben ailemi üzüyorum neyse gün belirledik gelip tanışacaklardı babası aradı eee kızım uzağız gelelim isteyelim dedi bir daha geleyim benim şarteller attı neyse telefonu kapattım eski sevgilime dedim bak baban böyle dedi ama bizimkiler hem uzağa kız verecek hemde tek sefer geleceksiniz Annemler kabul etmez gelin tanışın sonra gelin söz nişan bir arada yapalım babası masraf olmasın diye ikna olmadı benimde canıma tak etti artık bitti dedim

Mcz09 Mcz09 böylece ayrıldık ben her gün gözü yaşlı ama dönemek için de yeminli olarak artık bıkmıştım çünkü benim içinde bitmişti. Merve ile zaten her gün konuşurduk her gün konusuyordul Merve in annesininde durumdan haberi var beni aradı oğlumun erkek arkadaşı var oda iyi sende tanışın dedi istersen bende yok falan dedim bir konuş dedi tamam dedim daha 2 haftadır ayrılmıştı çünkü 😂 tamam dedim ve başladı herşey 😂😂😂

Amin canım benim çok teşekkür ederim doğru hiç belli de olmaz hatta bu ay en ihtimali yüksek ay inşallah iki hafta sonra keyif kahvemi paylaşırımm😂😂

Haklısın bebeğim tam umutlu olmam gereken zaman aslında
Çok fazla düşünme kafandan atmaya çalış canım kendine uğraşlar bul

Şimdi sizlere bir sorum olacak bakalım ne yorumlar gelecek
Eşinizin eski karısı özelden arıyor 2 çocuklu ve evli diyelim.???:kızgın:

Pekde iyi sayılmam
Arada çocuklar varsa onlarla ilgili bi konu ise belki ama başka bi konuysa çok sinir bozucu. Çocuğu bahane eden bi tanıdığım bile vardı eski karısını sabahın köründe arardı çocuk bahanesiyle 🙄
Çok fazla düşünme kafandan atmaya çalış canım kendine uğraşlar bul
Geçti zaten bu ay 😂

X