- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.321
Bir elbise atmistin aslinda karar verdim diye elbiseyi hatırlıyorum. Nikaha gun kalmadi elbise yokYa aslında karar vermekle vermemek arasındayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir elbise atmistin aslinda karar verdim diye elbiseyi hatırlıyorum. Nikaha gun kalmadi elbise yokYa aslında karar vermekle vermemek arasındayım![]()
16 ağustostan sonra olacak nikahBir elbise atmistin aslinda karar verdim diye elbiseyi hatırlıyorum. Nikaha gun kalmadi elbise yokpijamalari giyip gitme sonunda
![]()
Kizlar minnosa kimse Ağustos ayına girdiğimizi soylemedi mi sanırım o temmuza giriyoruz saniyor16 ağustostan sonra olacak nikahalırım o zmana kadar
Karar ver artık bizde onaylayalım şu en sonki elbise vardı ya o çok güzeldiYa aslında karar vermekle vermemek arasındayım![]()
Yaaa pinaKizlar minnosa kimse Ağustos ayına girdiğimizi soylemedi mi sanırım o temmuza giriyoruz saniyor![]()
Tamam canımKarar ver artık bizde onaylayalım şu en sonki elbise vardı ya o çok güzeldi
Ama minnoşum yaYaaa pina
Tamam canım![]()
Ben benASSOSyal aklımdasın tabisii
BebegimmmmKızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
ASSOSyal @Catlak-kurabiye
MssPARE
Kahve __Kokusu @dut agaci
bebeklinick
coconatt
athena @MevsimBahar @Mcz09 @Jou
Amin bitanem benimBebegimmmm
Minnosummmmm
Melek kalplim❤❤❤❤❤
Hayirli, musmutlu guzel geleceginiz olur insallah![]()
Anında yeşil ışıkla burda olurdunŞu sihirli annem deki ışınlanma bu durumlarda gerçek olsa ne güzel olurdu![]()
Mercie güzelimAfiyet olsun balım![]()
Şişkoyu şişko aklar paklar İşAyy ne guzel şişko fincan![]()
Hadi hayırlı olsun kuzum 10 ekimde burda mı olacak düğünKızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
ASSOSyal @Catlak-kurabiye
MssPARE
Kahve __Kokusu @dut agaci
bebeklinick
coconatt
athena @MevsimBahar @Mcz09 @Jou
Evet canım beklerim gel buyur 13.00-17.00 arasındaAnında yeşil ışıkla burda olurdun
Mercie güzelim
Şişkoyu şişko aklar paklar İş
Hadi hayırlı olsun kuzum 10 ekimde burda mı olacak düğün![]()
İnşallah kuzum çok çok isterimEvet canım beklerim gel buyur 13.00-17.00 arasında![]()
şehirhastahanesinin hemen arkasında melisa balo salonu canımİnşallah kuzum çok çok isterim
Aklımda idi hatta dün soracaktım vazgeçtim. Yazdım, sildimbelli olmamış olabilir keyfini kaçırmayayım diye.
Tamam canım not alayım bende. O aralar inşallah burda olursam mutlaka gelirimşehirhastahanesinin hemen arkasında melisa balo salonu canımdün akşam gidebildi görüşmeye arkadaşı önermiş
TAMAM CANIM BENİMTamam canım not alayım bende. O aralar inşallah burda olursam mutlaka gelirim![]()
Herşey istediğin gibi çok güzel geçsin kuzumTAMAM CANIM BENİM![]()