- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.301
Hayırlı olsun inşallah Allah pişmanlık vermesin bir ömür mutluluklar dilerim canımKızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
ASSOSyal @Catlak-kurabiye MssPARE Kahve __Kokusu @dut agaci bebeklinick @coconatt @athena @MevsimBahar Mcz09 Jou
Hayırlı olsun kuzummm İnşaallahKızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
ASSOSyal @Catlak-kurabiye MssPARE Kahve __Kokusu @dut agaci bebeklinick @coconatt @athena @MevsimBahar Mcz09 Jou
Gidiyorum ya
Koca görmeden girerimGidebilir valla.kocam kiziyo diye yazmayabilir Harbi la
Amin canım sağol güzelim benimHayırlı olsun inşallah Allah pişmanlık vermesin bir ömür mutluluklar dilerim canım
Antep'e gidecaguzKizlaaaar toplanın düğüne gidiyoruz servis tutalım
Amin canım kahvem
Gitsin garı birakkk bitsin bu düğün
Haha keseriz o zaman onuu
Neden olmasınYapar mı dersin
Belki adanadadir düğün oğlan evi orada yaAntep'e gidecaguz
Hımm pardon ya, ben bunlarin bi kısmını baskasina yazdiginda okumustum ama unutmusum :) sag ol. Memnun oldum.Yok abla naptın ne işimiz var trabzona
Aslen rizeliyimm
Istanbulda oturuyordum evlendim çerkezköye yerleştiimm
Eşimin yazlıkları var keşanda edirneye bağlı
Minnosum çok sevindim mutluluk göz yaşlarım bitanem hayirli olsun mutlu ol o gül yüzün varya hep gülsün
Ay keşke gelseniz
Nikah bu ay olacak canım
İnşAllah canım benimrabbim daha iyi bilir
Amin kurabiyem Amin
Canım dutum sağol
Sağol canım benim
Nikâh elbisesi kesinleşti miAmin canım kahvem
AAAAAAYYYYYYYYY hayırlısı olsunn ballişşkoommmmmmmmKızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
Nerden bileceksinki emmoşummm hepimiz unuturuzz birşey değillHımm pardon ya, ben bunlarin bi kısmını baskasina yazdiginda okumustum ama unutmusum :) sag ol. Memnun oldum.
Canim Allah tamamına erdirsin cok sevindim. Cok cok cok mutlu olursunuz ins.Kızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
Kına antepte düğün adanadaBelki adanadadir düğün oğlan evi orada ya
Adanada canım
Amin bitanem rabbim de senin yüzünü güldürsün bebeğimMinnosum çok sevindim mutluluk göz yaşlarım bitanem hayirli olsun mutlu ol o gül yüzün varya hep gülsün
Hala kesinleşmediNikâh elbisesi kesinleşti mi
Canım elçommmm teşekkür ederimAAAAAAYYYYYYYYY hayırlısı olsunn ballişşkoommmmmmmm
Amin canım benim rabbim sizleri de mutlu etsinCanim Allah tamamına erdirsin cok sevindim. Cok cok cok mutlu olursunuz ins.
Nasil nikah elbisen hala belli değil kuzum ya ben bile nisan basinda aldim. Sen hala karar vermemissinKına antepte düğün adanada
Adanada canım
Amin bitanem rabbim de senin yüzünü güldürsün bebeğim
Hala kesinleşmedi
Canım elçommmm teşekkür ederim
Amin canım benim rabbim sizleri de mutlu etsin
Ya aslında karar vermekle vermemek arasındayımNasil nikah elbisen hala belli değil kuzum ya ben bile nisan basinda aldim. Sen hala karar vermemissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?