- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.280
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.861
kenarda dursun hele heleşeytan doldurur
Bende tam sana yazacaktım kore yi seviyor musun diyeMavera çocuk var mı? Yeni mi evlisin?
bencedekenarda dursun hele hele
Bende tam sana yazacaktım kore yi seviyor musun diye3 yıllık evliyim bir hamilelik yaşadım ama çoçugum yok ☺
Bende bayılıyorum özellikle dizilerineKoreye bayılırımAllah nasip ederse gitmek hayalim
Benimde ilki düşük. Zaten o kıskançlıkları ondan yaşıyorsun.Fazla düşkünlükten. Ben perde açamazdım. Bakkala inemezdim. Anneme de babam aynısını yapmış. Hatta babam ailesine göndermek için dayımlardan biri gelsin alsın yoksa yok dermiş
Sonradan düzeliyorlar çok şükürBen daha hamile kalmadan düzelmişti tabi 4 sene geçtikten sonra babam çocuk olduktan sonra salmış
Bende bayılıyorum özellikle dizilerineBence de öyle olabilir normalde bu uygulamaya nasıl izin verdi onu bile anlamadım ama hep kadın deyince bişey demedi
Çok tatlişlerBen beceremem ama
Nerelisin?
Samsun da ablamlar var. rkaradeniz her şehri güzel yaşanacak yerZamanla elin alışıyor çubuğaDene bak az yemek yiyorsun onunla tam diyetlik
Memleket çok karışıkCidden ben nereliyim ya Şuanlık Trabzonluyum diyelim Sen nerelisin?
Allahım bu klavyesözlüğü var yaSamsun da ablamlar var. rkaradeniz her şehri güzel yaşanacak yerKoymalıyız ama simdi Aksarayliyim
Samsun da ablamlar var. rkaradeniz her şehri güzel yaşanacak yerKoymalıyız ama simdi Aksarayliyim
Oo iyi canım hemşeri de buldum kendimeIkiz hamile olan sen miydin ?
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımEvet vallaha o benim
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımvarmı başka çocuğun
Allah sağlıklı kucağına almayi nasip etsin canımAmin inşallah Allah isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsin inşallah
İkinci hamileliğim ama ilk çocuklarım olacak bu sıpalar Allah izin verirse
Afiyet olsun canım benim
Nigded2n bir kez geçtim bak hiç gelişmemiş orası yaAmin inşallah Allah isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsin inşallah
İkinci hamileliğim ama ilk çocuklarım olacak bu sıpalar Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?