Bende tam sana yazacaktım kore yi seviyor musun diye 3 yıllık evliyim bir hamilelik yaşadım ama çoçugum yok ☺

Koreye bayılırım Allah nasip ederse gitmek hayalim
Benimde ilki düşük. Zaten o kıskançlıkları ondan yaşıyorsun.Fazla düşkünlükten. Ben perde açamazdım. Bakkala inemezdim. Anneme de babam aynısını yapmış. Hatta babam ailesine göndermek için dayımlardan biri gelsin alsın yoksa yok dermiş
Sonradan düzeliyorlar çok şükür Ben daha hamile kalmadan düzelmişti tabi 4 sene geçtikten sonra babam çocuk olduktan sonra salmış

Bende bayılıyorum özellikle dizilerine Bence de öyle olabilir normalde bu uygulamaya nasıl izin verdi onu bile anlamadım ama hep kadın deyince bişey demedi

Bende bayılıyorum özellikle dizilerine Bence de öyle olabilir normalde bu uygulamaya nasıl izin verdi onu bile anlamadım ama hep kadın deyince bişey demedi

Zamanla düzelir eşin. Sıkıntı yapma. Hem o zamanlarında tadını çıkart. Hiç kıskanılmamakta kötü Ortaları yok zira bu adamların
Kore dizilerinden sonra ilgim arttı zaten Kore kültürüne Müziklerinide severim özellikle dizi müzikleriyse Hatta gel sana çıbıkla yemek yedireyim

Zamanla elin alışıyor çubuğa Dene bak az yemek yiyorsun onunla tam diyetlik
Memleket çok karışık Cidden ben nereliyim ya Şuanlık Trabzonluyum diyelim Sen nerelisin?
Samsun da ablamlar var. rkaradeniz her şehri güzel yaşanacak yer Koymalıyız ama simdi Aksarayliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…