- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.625
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.841
kız seninle anlaşılmaması imkansızhelekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiii
ne için dua canım ben kaçırdım galiba birşeyii :/
hahahahah sanırım en küçük sensinn ben 27 yaşındayımevli barklı
oooyyyyyyy ama geldilerr çok şükürr hemdee üküzlerrrr ooyyy sevesim geldi karnını
Hoşgeellldddiiiiiiinnnnn canımm kahve nedirr bitkiler olur herşey olurrr yeterki muhabbetimiz koyu güzel güzel anlaşalım inşallahh
Minnoşummmm heleki senleeekız seninle anlaşılmaması imkansız
burada tek sorun yaşadığım 1 kişi var oda kendini bilir onun dışında etliye süylüye karışmamMinnoşummmm heleki senleee
helekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiii
oooyyyyyyy ama geldilerr çok şükürr hemdee üküzlerrrr ooyyy sevesim geldi karnını
Hoşgeellldddiiiiiiinnnnn canımm kahve nedirr bitkiler olur herşey olurrr yeterki muhabbetimiz koyu güzel güzel anlaşalım inşallahh
her zamn gel sadece kahve içmiyoruz sohbette ediyoruz bol bolYaaa gerçektenMinnosprenses haklı senle anlaşmamak olmaz Gerçi burdaki çoğu insan gerçekten destek olan ve empati yapmasını bilen insanlar. Girdiğimde rahatlıyorum resmen
benimde anlaşamadığım biri varburada tek sorun yaşadığım 1 kişi var oda kendini bilir onun dışında etliye süylüye karışmam
senin ki kim yoksaaa aynımı acababenimde anlaşamadığım biri varherkes dört dörtlük değill bee melikemm hepimizin düşünceleri bile bir olmayabiliyorr
all bendende okadarrr bazı topik yerler bize göre olmayabiliyorYaaa gerçektenMinnosprenses haklı senle anlaşmamak olmaz Gerçi burdaki çoğu insan gerçekten destek olan ve empati yapmasını bilen insanlar. Girdiğimde rahatlıyorum resmen
Sağol canım inşallahhelekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiii
Bizde meraktan çatlayalim dimi tatlişler.senin ki kim yoksaaa aynımı acabayazkız özelden
Kıskançlık içinne için dua canım ben kaçırdım galiba birşeyii :/
hahaha isim yok isim unuttum canımBizde meraktan çatlayalim dimi tatlişler.
adını anmayalım kız yoksa sorun değilde ne bilimBizde meraktan çatlayalim dimi tatlişler.
Allahhııımmmmmm şu adamıı aklını fikrini düzene sok şu kızıda düzen bi hayata girmesin nasip eyle yarabbiimm AMİN AMİN AMİNKıskançlık için
Yok be tatlım şaka yapıyorum, ben bunu sevmiyorum denmez ki burdadaadını anmayalım kız yoksa sorun değilde ne bilim
hiç hiç gerek yok boşverin yaaa adını madını şurda eğleniyoruz ne lazımadını anmayalım kız yoksa sorun değilde ne bilim
Kıskançlık için
AminnnnAllahhııımmmmmm şu adamıı aklını fikrini düzene sok şu kızıda düzen bi hayata girmesin nasip eyle yarabbiimm AMİN AMİN AMİN
şeytan doldururhiç hiç gerek yok boşverin yaaa adını madını şurda eğleniyoruz ne lazım
yoktu galibaMavera çocuk var mı? Yeni mi evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?