- 18 Kasım 2020
- 20.555
- 49.620
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.821
yorumun tatlığıÇok tatlısınız
Bebişler dünyaya geldiğinde ebe/ doktora:"
Hele siz önce iki şekerli kahve yapın yorgunlugumuz çıksın. " diyecekler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumun tatlığıÇok tatlısınız
Canım şimdiden kahvenin tatlarını almışlardır di mi....yorumun tatlığı
Çok tatlısınız
almışlardır bencede anneleri pek seviyor kahveyiCanım şimdiden kahvenin tatlarını almışlardır di mi....
ay ben onlara kendi ellerimle yaparım sağlıkla gelsinler bakalım neler yaparız onlaraÖnce doktordan sonra gelip Minnosprenses teyzelerinden isteyecekler Biberonlarına kahvede atarız olmazsa sütlü kahve içsinler
Çok tatlısınız
alerjin mi var bu güzellikten mahrum kalıyorsun bebeğim tabiki çay olur yeşil otlar olur sadece sohbetede katılabilirsinVuuu huuuuu beni de ekleyin buraya kızlar kahveye alerjim var bende başka içecek lerle gelirim olmaz mı
Evet bende bitki çaylarımla gelirim teşekkür ederimalerjin mi var bu güzellikten mahrum kalıyorsun bebeğim tabiki çay olur yeşil otlar olur sadece sohbetede katılabilirsin
bizim diğer topiğe etiketlim seniEvet bende bitki çaylarımla gelirim teşekkür ederim
Vuuu huuuuu beni de ekleyin buraya kızlar kahveye alerjim var bende başka içecek lerle gelirim olmaz mı
Olur canım sevinirimbizim diğer topiğe etiketlim seni
Kalp çarpıntısı titreme yumurtaya da alerjim var az yiyince bişey olmuyor ama çok alerjen bir bünyem var sen benim yerimede ic kahveniÖlürdüm herhalde Allahtan herşeye alerjik olan ben kahveye değilim Kaşıntı mı yapıyor. Çarpıntı tarzı şeyler mi? Kahve alerjisi nasıl oluyor?
Kalp çarpıntısı titreme yumurtaya da alerjim var az yiyince bişey olmuyor ama çok alerjen bir bünyem var sen benim yerimede ic kahveni
buna ragmen hayattasın maşallah benim bahar alerjim varBende yumurta, muz, karabiber dönemsel olarak var özellikle sıcak memlekette ilkbaharda. Metale var. (altın harici bişey takamam). Polene var.. Ama Allahtan kahveye yok
Ooo senin ki daha fenaymiş bende kahveyi çok seviyorum ama hep ucundan az içiyor bırakıyor umBende yumurta, muz, karabiber dönemsel olarak var özellikle sıcak memlekette ilkbaharda. Metale var. (altın harici bişey takamam). Polene var.. Ama Allahtan kahveye yok
buna ragmen hayattasın maşallah benim bahar alerjim var
ayy çok zor allah yardımcın olsun canımDaha varda dönemsel oluyor bazen o dönem dokunuyor yediğim bişey o ara onları tüketmiyorum. En önemlisini atladım bak bide penisilin alerjim var Çevremde herkes tembihli bu yüzden vurulmayayım yanlışlıkla diye
ayy çok zor allah yardımcın olsun canım
helekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiiikk daa kafan değişiyor daha olumlu bakmaya başlıyorsun ben iyi ki katılmışım diyorum
ne için dua canım ben kaçırdım galiba birşeyii :/Çok sağol canım valla dua edelim deyince gözlerim doldu ismim rümeysa bu arada dualarınızda bulundurun yeter bilmiyorum onun dışında bu konuyla ilgili dua.
hahahahah sanırım en küçük sensinn ben 27 yaşındayım evli barklıAranızda en küçük benim herhalde varmı ki daha küçük olan mayıs 26 da 21 yaşına girdim
oooyyyyyyy ama geldilerr çok şükürr hemdee üküzlerrrr ooyyy sevesim geldi karnını5 senelik yoldan geliyorlar. O kadar uğraştan sonra yorum tam yerine oturdu zaten
Hoşgeellldddiiiiiiinnnnn canımm kahve nedirr bitkiler olur herşey olurrr yeterki muhabbetimiz koyu güzel güzel anlaşalım inşallahhVuuu huuuuu beni de ekleyin buraya kızlar kahveye alerjim var bende başka içecek lerle gelirim olmaz mı