• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok tatlısınız :KK68: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bebişler dünyaya geldiğinde ebe/ doktora:"
Hele siz önce iki şekerli kahve yapın yorgunlugumuz çıksın. " diyecekler. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Önce doktordan sonra gelip Minnosprenses Minnosprenses teyzelerinden isteyecekler 😍🥰 Biberonlarına kahvede atarız olmazsa sütlü kahve içsinler 🤭

Vuuu huuuuu beni de ekleyin buraya kızlar kahveye alerjim var bende başka içecek lerle gelirim olmaz mı 🥳😆

Ölürdüm herhalde 🙊 Allahtan herşeye alerjik olan ben kahveye değilim 🥺 Kaşıntı mı yapıyor. Çarpıntı tarzı şeyler mi? Kahve alerjisi nasıl oluyor?

Ölürdüm herhalde 🙊 Allahtan herşeye alerjik olan ben kahveye değilim 🥺 Kaşıntı mı yapıyor. Çarpıntı tarzı şeyler mi? Kahve alerjisi nasıl oluyor?
Kalp çarpıntısı titreme yumurtaya da alerjim var az yiyince bişey olmuyor ama çok alerjen bir bünyem var 😌 sen benim yerimede ic kahveni 😘

Kalp çarpıntısı titreme yumurtaya da alerjim var az yiyince bişey olmuyor ama çok alerjen bir bünyem var 😌 sen benim yerimede ic kahveni 😘

Bende yumurta, muz, karabiber dönemsel olarak var özellikle sıcak memlekette ilkbaharda. Metale var. (altın harici bişey takamam). Polene var.. Ama Allahtan kahveye yok🤭

buna ragmen hayattasın maşallah 😂benim bahar alerjim var

Daha varda dönemsel oluyor bazen o dönem dokunuyor yediğim bişey o ara onları tüketmiyorum. En önemlisini atladım bak bide penisilin alerjim var 🤭 Çevremde herkes tembihli bu yüzden vurulmayayım yanlışlıkla diye 🤭

kk daa kafan değişiyor daha olumlu bakmaya başlıyorsun ben iyi ki katılmışım diyorum 😍
helekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiii :rolleyes: :confused::confused:
Çok sağol canım valla dua edelim deyince gözlerim doldu 😢😢ismim rümeysa bu arada dualarınızda bulundurun yeter bilmiyorum onun dışında bu konuyla ilgili dua.💕
ne için dua canım ben kaçırdım galiba birşeyii :/
Aranızda en küçük benim herhalde varmı ki daha küçük olan mayıs 26 da 21 yaşına girdim
hahahahah sanırım en küçük sensinn ben 27 yaşındayım :D evli barklı :D
5 senelik yoldan geliyorlar. O kadar uğraştan sonra yorum tam yerine oturdu zaten 🥰😘
oooyyyyyyy ama geldilerr çok şükürr hemdee üküzlerrrr ooyyy sevesim geldi karnını :cry:
Vuuu huuuuu beni de ekleyin buraya kızlar kahveye alerjim var bende başka içecek lerle gelirim olmaz mı 🥳😆
Hoşgeellldddiiiiiiinnnnn canımm kahve nedirr bitkiler olur herşey olurrr yeterki muhabbetimiz koyu güzel güzel anlaşalım inşallahh :KK200::KK200::KK200:

Back