• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

helekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiii :rolleyes: :confused::confused:

ne için dua canım ben kaçırdım galiba birşeyii :/

hahahahah sanırım en küçük sensinn ben 27 yaşındayım :KK70: evli barklı :KK70:

oooyyyyyyy ama geldilerr çok şükürr hemdee üküzlerrrr ooyyy sevesim geldi karnını :cry:

Hoşgeellldddiiiiiiinnnnn canımm kahve nedirr bitkiler olur herşey olurrr yeterki muhabbetimiz koyu güzel güzel anlaşalım inşallahh :KK200::KK200::KK200:
kız seninle anlaşılmaması imkansız 🥰

helekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiii :rolleyes: :confused::confused:

oooyyyyyyy ama geldilerr çok şükürr hemdee üküzlerrrr ooyyy sevesim geldi karnını :cry:

Hoşgeellldddiiiiiiinnnnn canımm kahve nedirr bitkiler olur herşey olurrr yeterki muhabbetimiz koyu güzel güzel anlaşalım inşallahh :KK200::KK200::KK200:

Yaaa gerçekten Minnosprenses Minnosprenses haklı senle anlaşmamak olmaz 😍 Gerçi burdaki çoğu insan gerçekten destek olan ve empati yapmasını bilen insanlar. Girdiğimde rahatlıyorum resmen 🤩

Yaaa gerçekten Minnosprenses Minnosprenses haklı senle anlaşmamak olmaz 😍 Gerçi burdaki çoğu insan gerçekten destek olan ve empati yapmasını bilen insanlar. Girdiğimde rahatlıyorum resmen 🤩
all bendende okadarrr bazı topik yerler bize göre olmayabiliyor
bendee içim bi hoş oluyor heleki buraya girince bide dutçuğum topiğine :KK200:
sende iyiki geldin buraya kuzumm:rolleyes:

Sağol canım inşallah 😘💘🥳

Back