- 19 Ocak 2017
- 7.021
- 20.396
- 348
- 37
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.901
Yabanci diil ya bixim minnosun topigi kuzucum
Burda olduğunu görünce hemen daldim bebekimmmmm
Boncuğum nasıl gidiyor yarışma Böreğimiz iyi oy aldı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yabanci diil ya bixim minnosun topigi kuzucum
Burda olduğunu görünce hemen daldim bebekimmmmm
Sevmedim beybim, topige falan uğramıyorum zaten ,gözüm görmesin kendimi başka topiklere vuracağım bu araBoncuğum nasıl gidiyor yarışma Böreğimiz iyi oy aldı mı
bırakk şinduuu ankara havasuu biraz karadeniz havası alınn yeterr beee konyaydıı adanaydıı birşeyduuu
Oynaaaaaa habuu bi horon emojisini koymamışşlar delureceğummmmmm
Sevmedim beybim, topige falan uğramıyorum zaten ,gözüm görmesin kendimi başka topiklere vuracağım bu ara
Ooooo eşlik ediyorsun öylemii o paçiii gelll
Maşallah Rabbim nazarlardan kötülüklerden esirgesinİkiside Biri kız biri erkek çok şükür
hahaha ben içtumm sıra sizdeeBir kahve içecedik konu nerelere geldi Hadi madem hakkını verelim
kızz ciddimi diyon acabaSen ne diyosunn katılmammi le,pek severim oraları
hahaha ben içtumm sıra sizdee
yeterrr kuzumm zaten bende içtim yeterliiBen hakkımı sabah kullandım
yeterrr kuzumm zaten bende içtim yeterlii
olsunn kuzummmm bebişler hele dünyayaaa gelsinnn senle hergün içerizz hiç merak etmeeee kahve kaçmıyorya sonuçtaYetmeeeez normalde 1 fincan aslaaa yetmez Ben beeen aylık yarım kilo kahve tüketen insana yapılacak şey mi bu
o paçii memleketin nereduu kimse kendi memleketinden başka sevmezler ondan dedim hahahaAaaa niye sevemez mi Jou
Ben istisnayım karadeniz+Mardin+Antep daha çok severim gitmek istediğim yerlerden üçüo paçii memleketin nereduu kimse kendi memleketinden başka sevmezler ondan dedim hahaha
oooo süperr o zaman gellll oynayakkkBen istisnayım karadeniz+Mardin+Antep daha çok severim gitmek istediğim yerlerden üçü
hele hele antepliii gel yanımaaa dur evdeeMisafir geldi yürüyemedim