• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nigded2n bir kez geçtim bak hiç gelişmemiş orası ya

Bende sadece geçmeye çalışıyordum ki eşimle evlendim yılda 1 gidiyorum sıkıntıdan patlayıp dönüyorum 🤣🤣 Ankara doğumluyum Antalya'da yaşıyordum. Şuan görev nedeniyle Trabzondayım. Çok karışığım Minnoş çoook 🤣🤣

Bende sadece geçmeye çalışıyordum ki eşimle evlendim yılda 1 gidiyorum sıkıntıdan patlayıp dönüyorum 🤣🤣 Ankara doğumluyum Antalya'da yaşıyordum. Şuan görev nedeniyle Trabzondayım. Çok karışığım Minnoş çoook 🤣🤣
Neyseki orada yaşamıyorsun canım kayseriye gidiyordum adanada bindim oradan geçtim toz toprak başka birşey yok 🤫

kızz epeyy karışıkk :D :D teeyyyy teeyyyyy horon biliyonmuuu horon oynamayıı ben rizeliyimm memlekett

1624464515976.png

kızz epeyy karışıkk :KK70: :KK70: teeyyyy teeyyyyy horon biliyonmuuu horon oynamayıı ben rizeliyimm memlekett

Eki Görüntüle 2876377

Gel öğret lütfen 🤭 2 sene oldu geleli buraya. Zaten şu malum pis hastalık çıktı kapandık kaldık. Çok istiyorum öğrenmeyi severim 🤣🤣 Onun yerine Ankara havası var adını pek sevmesemde teke zortlatması var birde horon olsa iyi olur 🤣🤣🤭🤭

Gel öğret lütfen 🤭 2 sene oldu geleli buraya. Zaten şu malum pis hastalık çıktı kapandık kaldık. Çok istiyorum öğrenmeyi severim 🤣🤣 Onun yerine Ankara havası var adını pek sevmesemde teke zortlatması var birde horon olsa iyi olur 🤣🤣🤭🤭
bırakk şinduuu ankara havasuu :KK8: biraz karadeniz havası alınn yeterr beee konyaydıı adanaydıı birşeyduuu

Oynaaaaaa :KK71::KK71:habuu bi horon emojisini koymamışşlar delureceğummmmmm

bırakk şinduuu ankara havasuu :KK8: biraz karadeniz havası alınn yeterr beee konyaydıı adanaydıı birşeyduuu

Oynaaaaaa :KK71::KK71:habuu bi horon emojisini koymamışşlar delureceğummmmmm

Ha diyelum koysunlar bizım için artık bende buralıyım. Darlanmadan gelsun horon emojisi 🤣

Yapacaklarmışta bişeymiş orası yapılana ve gelişene kadar benim bebeler torun sahibi olur 🤣🤣
kızzz düğün olmadı dimii normalda trabzonlular düğünsüzz yapamazlardaa tamda nelere dnek geldin yavvv :110:
amaaa tamda benim gibi karadenizli olasun emiii

kızzz düğün olmadı dimii normalda trabzonlular düğünsüzz yapamazlardaa tamda nelere dnek geldin yavvv :110:
amaaa tamda benim gibi karadenizli olasun emiii

Kız görev icabı burdayız 🤣 Doğduğun değil doyduğun yerli oluveririm ben hemen 😍 5 sene buralıyım 🤣🤣

Back