- 19 Ocak 2017
- 7.021
- 20.396
- 348
- 37
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.881
Nigded2n bir kez geçtim bak hiç gelişmemiş orası ya
Neyseki orada yaşamıyorsun canım kayseriye gidiyordum adanada bindim oradan geçtim toz toprak başka birşey yokBende sadece geçmeye çalışıyordum ki eşimle evlendim yılda 1 gidiyorum sıkıntıdan patlayıp dönüyorumAnkara doğumluyum Antalya'da yaşıyordum. Şuan görev nedeniyle Trabzondayım. Çok karışığım Minnoş çoook
kızz epeyy karışıkkBende sadece geçmeye çalışıyordum ki eşimle evlendim yılda 1 gidiyorum sıkıntıdan patlayıp dönüyorumAnkara doğumluyum Antalya'da yaşıyordum. Şuan görev nedeniyle Trabzondayım. Çok karışığım Minnoş çoook
kızz epeyy karışıkkteeyyyy teeyyyyy horon biliyonmuuu horon oynamayıı ben rizeliyimm memlekett
Eki Görüntüle 2876377
Neyseki orada yaşamıyorsun canım kayseriye gidiyordum adanada bindim oradan geçtim toz toprak başka birşey yok
bırakk şinduuu ankara havasuuGel öğret lütfen2 sene oldu geleli buraya. Zaten şu malum pis hastalık çıktı kapandık kaldık. Çok istiyorum öğrenmeyi severim Onun yerine Ankara havası var adını pek sevmesemde teke zortlatması var birde horon olsa iyi olur
BencedeYapacaklarmışta bişeymiş orası yapılana ve gelişene kadar benim bebeler torun sahibi olur
bırakk şinduuu ankara havasuubiraz karadeniz havası alınn yeterr beee konyaydıı adanaydıı birşeyduuu
Oynaaaaaahabuu bi horon emojisini koymamışşlar delureceğummmmmm
haaaboylaa oll iştee o paçiiiii oynaaaaaaHa diyelum koysunlar bizım için artık bende buralıyım. Darlanmadan gelsun horon emojisi
Oooo beybim burdaymisHa diyelum koysunlar bizım için artık bende buralıyım. Darlanmadan gelsun horon emojisi
kızzz düğün olmadı dimii normalda trabzonlular düğünsüzz yapamazlardaa tamda nelere dnek geldin yavvvYapacaklarmışta bişeymiş orası yapılana ve gelişene kadar benim bebeler torun sahibi olur
Oooo beybim burdaymis
kızzz düğün olmadı dimii normalda trabzonlular düğünsüzz yapamazlardaa tamda nelere dnek geldin yavvv
amaaa tamda benim gibi karadenizli olasun emiii
Yabanci diil ya bixim minnosun topigi kuzucumSende mi buradaydın anaaam gelmiş gönlümün sultanı
SüperrrrKız görev icabı burdayızDoğduğun değil doyduğun yerli oluveririm ben hemen 5 sene buralıyım
Amin inşallahAmin inşallah Allah isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsin inşallah
İkinci hamileliğim ama ilk çocuklarım olacak bu sıpalar Allah izin verirse
Amin inşallahkız mı erkek mi yoksa ikisi de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?