ayni ben 23 yasima girdim esimde vu ay 28 ine girdiBenimki 27ye gircek bir ay snra bende bir ay snra 23e :)
İnsallah canım10 15 gün snra da doktora gidicem kontrole bakalım neler diyecek doktor çok heyecanlıyım. Çok arastrdık bu doktoru en iyi doktorlardan biri inşallah şifa olur...
Olsun:)En yaslısı da benimkiymis :)
:) benimki 28 de gorwn 23 diyo valla sac yerinde boy 185 seninkide oyleyse ne farkederki yaslanmiyolar anam bacimEn yaslısı da benimkiymis :)
insallah bende 10 gun snra klomen tedavisine basliycm 5 gunde hap auruyo hadi hayirlisi haber verelim burdan birbirimize10 15 gün snra da doktora gidicem kontrole bakalım neler diyecek doktor çok heyecanlıyım. Çok arastrdık bu doktoru en iyi doktorlardan biri inşallah şifa olur...
:) benimki 28 de gorwn 23 diyo valla sac yerinde boy 185 seninkide oyleyse ne farkederki yaslanmiyolar anam bacim
Aynen ôyle canım millet askerligini yaptin mi diyor bnde yasimi gostermuyorum yani aramizda ki yas farki belli bile degil:) benimki 28 de gorwn 23 diyo valla sac yerinde boy 185 seninkide oyleyse ne farkederki yaslanmiyolar anam bacim
Verelim canım. Benim kiloda var kiloluyum ama doktor kilomla ilgili bişey demedi. Gebeliğe kadar nekadar çok kilo verirsen rahat edersin dedi. 10kilo verdim bu zamana kadar.insallah bende 10 gun snra klomen tedavisine basliycm 5 gunde hap auruyo hadi hayirlisi haber verelim burdan birbirimize
MasallahVerelim canım. Benim kiloda var kiloluyum ama doktor kilomla ilgili bişey demedi. Gebeliğe kadar nekadar çok kilo verirsen rahat edersin dedi. 10kilo verdim bu zamana kadar.
17 bitti evlendimVerelim canım. Benim kiloda var kiloluyum ama doktor kilomla ilgili bişey demedi. Gebeliğe kadar nekadar çok kilo verirsen rahat edersin dedi. 10kilo verdim bu zamana kadar.
ya dedim ya biliyorm iste :)Esimin sayisi dusuk doktor ilac falan vermemi
Aynen ôyle canım millet askerligini yaptin mi diyor bnde yasimi gostermuyorum yani aramizda ki yas farki belli bile degil
benimde 8 9 kilo vermem gerekio hastaligim kilo yapiomus doktor dediVerelim canım. Benim kiloda var kiloluyum ama doktor kilomla ilgili bişey demedi. Gebeliğe kadar nekadar çok kilo verirsen rahat edersin dedi. 10kilo verdim bu zamana kadar.
Sağolasın doktora ilk gittiğimde hormon testleri yaptı hepsi iyi çıktı çok şükür. bi tek insilünüm yüksek çıktı ilk testte yanı 3temmuzda 54tü. 4ağustosta 23. Normal sınırlara indi yani. Şimdi kaç bilmiyorum öğrenicm işte bidahaki ay. Doktor insilün düşsün hamile kalırsn dedi ama bakalım artk rabbimin izniyle...Masallah
Verirsin ya bak ne diycem sana benim kullandığım ilacın adı glucophage. Doktor bununla hem kilo vereceksin hemde hamile kalmaya yardımcı dedi.benimde 8 9 kilo vermem gerekio hastaligim kilo yapiomus doktor dedi
hayirlisi ins cok kafana takmaki insulin yukselmesinnins tez zamanda buraya yazarsin hamileyim bebisime dieSağolasın doktora ilk gittiğimde hormon testleri yaptı hepsi iyi çıktı çok şükür. bi tek insilünüm yüksek çıktı ilk testte yanı 3temmuzda 54tü. 4ağustosta 23. Normal sınırlara indi yani. Şimdi kaç bilmiyorum öğrenicm işte bidahaki ay. Doktor insilün düşsün hamile kalırsn dedi ama bakalım artk rabbimin izniyle...
hadi ya kilo verdiriyomu pekiVerirsin ya bak ne diycem sana benim kullandığım ilacın adı glucophage. Doktor bununla hem kilo vereceksin hemde hamile kalmaya yardımcı dedi.
ne evlenmesi kactimm kactimmm :)Erken evlenmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?