- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Daha once doktor demis esime sayi dusuk diye ama olac falan vermemisno yuzden memnun kalmadikYani doktora gittiğin gün test yaptiramazsiniz dediğim gibi cinsel perhiz olacak 4 5 gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha once doktor demis esime sayi dusuk diye ama olac falan vermemisno yuzden memnun kalmadikYani doktora gittiğin gün test yaptiramazsiniz dediğim gibi cinsel perhiz olacak 4 5 gün
Canim cok düşük değilse illa ilaca gerek yok çünkü bu erkeğin stresine bağlı olarak bile degisiyo bnm eşim çok stres yaptı test odasına gireceği zaman utandı o yüzden bozuk çıktı ilk yani stres olmayacak kafası rahat olacak bu hafta çok yüksek çıkar sonraki hafta düşük çıkar. Sonuçları çok mu düşüktüDaha once doktor demis esime sayi dusuk diye ama olac falan vermemisno yuzden memnun kalmadik
İlac fln verdiler miYok canım istanbulda değiliz üniversite hastanesi var burda orda yaptirdik ilk testte bozuk dediler ikinciyi yaptırdık sonuçlar çok düşük çıktı ileri hız çok kötü
Bizim baya kötüydü canım proxseed plus verdi arti keçi boynunu kuru filan yapıyorum fındık fıstık Çaksir otu kuru yapıyorum herseyden medet umuyorumİlac fln verdiler mi
Bizimde elimize vermediler pc den bakıp söylediler ama ben lazım olur diye aşağı laboratuvara inip bütün test sonuçlarının çıktısını aldım bnm ve eşimin çünkü kadın doğumcu istiyoHic bilmiyoruz elimize vernediler sonucu
Canim ben reglimin 2. Günü gittim alttan muayene etti en iyi o günlerde belli oluyo kist olup olmadığı sonra bütün hormonlarima bakıldı kan testi alındı sonra esime fiziksel muayene yapıldı hormon testine bakıldı kan alınıp sonra spermiyogram testleri yapıldı işte böyle bence sizde bu şekilde yaptırın canım soru işareti kalmasınBana hormon testi yapildi ama doktor sadece guatr hormonlarina baktirmis
Bize bir buçuk yıl oldu ve ilk günden beri istiyoruz korunmuyoruz ama olmuyo isteNe kadr süre oldu ve kac yillik evlisiniz?
Çok sacmalamis tamam o da önemli de hepsine neden bakmamıs vajinal muayene de yapması gerekti iyi bi doktora gidin canimKaldi valla soru isareti bana da adetin 3. Gunu gel dedi hormon testi yaotrcm dedi sadece guatra baktirmis
sizde ikinizdede erkekten kaynaklaniyo galiba benimki benden kaynakliyo pko hastaligiBizimde elimize vermediler pc den bakıp söylediler ama ben lazım olur diye aşağı laboratuvara inip bütün test sonuçlarının çıktısını aldım bnm ve eşimin çünkü kadın doğumcu istiyo
Evet canım eşimin spermlerinde sorun varsizde ikinizdede erkekten kaynaklaniyo galiba benimki benden kaynakliyo pko hastaligi