- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
:) iyi yapmıssn niye kactn vermediler mine evlenmesi kactimm kactimmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) iyi yapmıssn niye kactn vermediler mine evlenmesi kactimm kactimmm :)
o kurt ben turk ben sosyetik buyumus binkiz esim koyde buyumus kalabalik aile zengin goruculer babamrobe vermezdi bende by by dedim:) iyi yapmıssn niye kactn vermediler mi
İnşallah canım bizde senin iyi haberlerini alırız inşİnsallah iyi haberlerinizi alırım burdan :)
İnşallah canım bende senden duyarm. Aşımalama falan yaptırdn mı denesenehayirlisi ins cok kafana takmaki insulin yukselmesinnins tez zamanda buraya yazarsin hamileyim bebisime die
İnsallah canm ya insallahİnşallah canım bizde senin iyi haberlerini alırız inş
İnşallah canım bende senden duyarm. Aşımalama falan yaptırdn mı denesene
Evet verdiriyo canım ama doktora danış ilk önce nolur nolmzhadi ya kilo verdiriyomu peki
evt soruyum cnm ins ins burda hepimiz hamilelik sorunlarini mide bulantisini bel agrisini konusuruzEvet verdiriyo canım ama doktora danış ilk önce nolur nolmz
Yağmur benm eşimde kürt ben türküm :) bizimkiler verdi nerelisin seno kurt ben turk ben sosyetik buyumus binkiz esim koyde buyumus kalabalik aile zengin goruculer babamrobe vermezdi bende by by dedim
ankaraYağmur benm eşimde kürt ben türküm :) bizimkiler verdi nerelisin sen
İnşallah ya en büyük dileğim sağlık ve sağlıklı hayırlı bir bebekevt soruyum cnm ins ins burda hepimiz hamilelik sorunlarini mide bulantisini bel agrisini konusuruz
sen nerelisin seninki nereliankara
Ben bursa o Van :)sen nerelisin seninki nereli
Psikolojik hep yaBen ramazan ayindan beri mide bulantisi kusma cekiyorum hic birsey cikmadi
Aynen psikolojikPsikolojik hep ya
ooo benimki adiyamanBen bursa o Van :)
aynen psikolojik bendede cok oldu strestende oluyoBen ramazan ayindan beri mide bulantisi kusma cekiyorum hic birsey cikmadi
aynen amca cocuklari anlasamiyo birak baska memeleketi baska ulkeden iki insan anlasio onmeli olan anlasmakNereli olduklari onemli degil insan olsunlar yeter