Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynennnn ben kaç kere gttm geldm mesela en az haftanın uc gunu doktordaydm bos bos gıdıp donuodmaynen erkekte yoktur ins sorun ama onu bi seferde anlamalarida tuhaf dogrusu
dimi bi ton test yaptilar 6 ay boyunca banaaynennnn ben kaç kere gttm geldm mesela en az haftanın uc gunu doktordaydm bos bos gıdıp donuodm
infertilite bolumune gidiosun demiBilmiyorum başka bi doktora daha mı gitsem ki
rabbim o gunleri gostersin insallah bizeBen de hep hayal Kurardim ogrendigimde heyecandan telefonla arayip eve gel hamileyim demistim
Sadece sabır canım o günler gelecek inşallah. Bak benim kızım kucağımda sana yazıyorum 6 aylık olduk bile... ilk zamanlar sabredememistim son ayki sabır vardı bende.. Benimki de tedavi ile oldu. . 1 yıl bekledim. . Çok değildi ama yaşadığım korku stres yüzünden bir ömür geldi. Rabbim en kisa zamanda size de versinrabbim o gunleri gostersin insallah bize
amin acmain insallah rabbim senin cocugunuda sana bagislasin insallahSadece sabır canım o günler gelecek inşallah. Bak benim kızım kucağımda sana yazıyorum 6 aylık olduk bile... ilk zamanlar sabredememistim son ayki sabır vardı bende.. Benimki de tedavi ile oldu. . 1 yıl bekledim. . Çok değildi ama yaşadığım korku stres yüzünden bir ömür geldi. Rabbim en kisa zamanda size de versin
insallah gerceklesir tez zamanda seneye hepimizin kucaginda bebek olur insallahHayal kuranlardan biri de benim .Allah ım gerçeklestirsin insallah ..
Kadın doğum. Hastanesinde tüp bebek de uzman doçent doktora gidiyorum.Aslında doktorum da güven verdi.hep olumlu konuştu belki ondandirinfertilite bolumune gidiosun demi
infertiliteye git cnm sen benceKadın doğum. Hastanesinde tüp bebek de uzman doçent doktora gidiyorum.Aslında doktorum da güven verdi.hep olumlu konuştu belki ondandir
sen hamilesin dua et lutfen duan kabul olur icten bi dua bi fatiha ilac olur belki simdiden saolBende çok hayal kurdum , hayal kurmak güzel bişey tabi kendimizi yıpratmadan, şimdide doğduğu günü emzirme anını hayal ediyorum , umarım Rabbim tez zamanda hayaline kavustursun...
Tabiki canım ederim, Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin, bende beş sene bekledimsen hamilesin dua et lutfen duan kabul olur icten bi dua bi fatiha ilac olur belki simdiden saol
ben 6 senedir bekliyormTabiki canım ederim, Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin, bende beş sene bekledim
Rabbim hayırlısını versin elbet bi zamanı var, sabır ve dua canımben 6 senedir bekliyorm
allahim yardimcicmiz olsunRabbim hayırlısını versin elbet bi zamanı var, sabır ve dua canım
İnsallah rabbim kısa zamanda hayırlı saglikli bir bebis nasip etsin ..insallah gerceklesir tez zamanda seneye hepimizin kucaginda bebek olur insallah