benim gibi hayal kurup hamile olsam esime soyle soylerim diyen var mi ?

10 15 gün snra da doktora gidicem kontrole bakalım neler diyecek doktor çok heyecanlıyım. Çok arastrdık bu doktoru en iyi doktorlardan biri inşallah şifa olur...
insallah bende 10 gun snra klomen tedavisine basliycm 5 gunde hap auruyo hadi hayirlisi haber verelim burdan birbirimize

Esimin sayisi dusuk doktor ilac falan vermemi
:) benimki 28 de gorwn 23 diyo valla sac yerinde boy 185 seninkide oyleyse ne farkederki yaslanmiyolar anam bacim:KK17:
Aynen ôyle canım millet askerligini yaptin mi diyor bnde yasimi gostermuyorum yani aramizda ki yas farki belli bile degil

insallah bende 10 gun snra klomen tedavisine basliycm 5 gunde hap auruyo hadi hayirlisi haber verelim burdan birbirimize
Verelim canım. Benim kiloda var kiloluyum ama doktor kilomla ilgili bişey demedi. Gebeliğe kadar nekadar çok kilo verirsen rahat edersin dedi. 10kilo verdim bu zamana kadar.

Sağolasın doktora ilk gittiğimde hormon testleri yaptı hepsi iyi çıktı çok şükür. bi tek insilünüm yüksek çıktı ilk testte yanı 3temmuzda 54tü. 4ağustosta 23. Normal sınırlara indi yani. Şimdi kaç bilmiyorum öğrenicm işte bidahaki ay. Doktor insilün düşsün hamile kalırsn dedi ama bakalım artk rabbimin izniyle...

Sağolasın doktora ilk gittiğimde hormon testleri yaptı hepsi iyi çıktı çok şükür. bi tek insilünüm yüksek çıktı ilk testte yanı 3temmuzda 54tü. 4ağustosta 23. Normal sınırlara indi yani. Şimdi kaç bilmiyorum öğrenicm işte bidahaki ay. Doktor insilün düşsün hamile kalırsn dedi ama bakalım artk rabbimin izniyle...
hayirlisi ins cok kafana takmaki insulin yukselmesinnins tez zamanda buraya yazarsin hamileyim bebisime die

Benimde hormon testinde tsh yüksrk cıktı doktor troid usg istedi bu ay sonu randevum var insallah birsey ciknaz

Back