benim gibi hayal kurup hamile olsam esime soyle soylerim diyen var mi ?

slm kizlarrr ben bugun klomene basladim sizde ne var ne yok gorusmuyoruz bayadir hadi guzel haberlerinizi bekliyorm insallah

slm kizlarrr ben bugun klomene basladim sizde ne var ne yok gorusmuyoruz bayadir hadi guzel haberlerinizi bekliyorm insallah
Bidahaki aya doktorum benm Dr klomene başlayacağımı söyledi. Senin nasıl bi tedavin uygulaman olacak doktorun neler söyledi?

Klomen nedir bayanlar ? İstanbul da oturan var mı bu arada esimle tekrar test yaptircaaz ilk sonuclardan pek birsey anlamadık doktorlarda dogru duzgun birsey soylemedi tavsiye edebileceginiz bir hastane var mı ve fiyatları nasıl ?sperm ve hormon testi ?

Bidahaki aya doktorum benm Dr klomene başlayacağımı söyledi. Senin nasıl bi tedavin uygulaman olacak doktorun neler söyledi?
cnm bana 3 ay glifor diane 35 ve aldoctone die bi ilac vermisti kullandim iste 3 ay snra bugunde klomene basladim adetin 5. gunu baslaniyo hap zaten 5 gunluk oyle iste insallah 4 fun snra bitio ilac bu arada bolca incir yicem sogan kurude uyguluyorm insallah mujdeyi burda paylasirim

Klomen nedir bayanlar ? İstanbul da oturan var mı bu arada esimle tekrar test yaptircaaz ilk sonuclardan pek birsey anlamadık doktorlarda dogru duzgun birsey soylemedi tavsiye edebileceginiz bir hastane var mı ve fiyatları nasıl ?sperm ve hormon testi ?
kuzum onlar basit isler sen sperm ve hormon testini devlet hastanesinde yaptir hatta rum sonuclarini snra tedaviyi baska ozel hastanede gir bende istanbulda oturuyorum bi sperm testine 150 tl para aliyolar ve bi sperm testi bir sene suresi var sen butun tahlillerini devlette yap snra tahlillerini alip ozele gec cok karli cikarsin klomende yumurtaliklari catlatmak icin bi hap cnm yani tedavinin basi tabi bu hapla hamile kalan cok insallah darisi bize

kuzum onlar basit isler sen sperm ve hormon testini devlet hastanesinde yaptir hatta rum sonuclarini snra tedaviyi baska ozel hastanede gir bende istanbulda oturuyorum bi sperm testine 150 tl para aliyolar ve bi sperm testi bir sene suresi var sen butun tahlillerini devlette yap snra tahlillerini alip ozele gec cok karli cikarsin klomende yumurtaliklari catlatmak icin bi hap cnm yani tedavinin basi tabi bu hapla hamile kalan cok insallah darisi bize
Bizde devlete yaptirdik iyi sonuc alamadık o yuzden dedim

Hasta hastanese yaptirdiniz siz?

sonucluk bisey yokki sadece test yaptircksin testlerini dosyanda biriktirceksin snra dosyalarini biriktirip ozele gideceksin

ben 6 sendir evliyim ama bebegim yok yeni tedaviye basladim aklimda hep o hayal canlaniyo hamile oldugumu ogrensem esime nasil soylerim diye aklimda bin tane sey gelio acaba benim gibi olup o hayallere dalan varmi
Ohoooooo:):) Bırak eşimi bacimgile nasıl söylerim diye bile hayal kuruyom

Direkt gitsek esim icin ürolojiye hemn test yaptiriyorlar mi?
Canim gidip anlatiyosun kaç zamandır bebek istediğinizi kaç zamandır korunmadiginizi evleneli kaç yıl olduğunu senin doktora gidip gitmediğini gittiysen durumunu anlatiyosun eşini önce fiziksel muayene edecek varikosel varmı diye bakar sonra spermiyogram testi ister eğer gittiğiniz hastanede yapılıyorsa belli günlerde yapılır zaten sabah erkenden gidersiniz ama en az 4 gun cinsel perhiz olmasi gerek 5 gün de olur ama daha fazlasinda da spermler bayatlar canım hakkinizdan hayırlısı olsun insallah

Yani doktora gittiğin gün test yaptiramazsiniz dediğim gibi cinsel perhiz olacak 4 5 gün

Back