- 1 Mart 2014
- 240
- 103
-
- Konu Sahibi aysesendil
sus sus hep öyle denk geldi zatenniye öyle diyon kızzbak yaşça baya küçük denk gelir haa
mutlu mesut olun boy sıpalarınız olsun sizin de inşBen 31 yaşında evlendim. Hatta yeni evliyim. Evlilik öncesi öyle sevgililerim falan da olmadı yani.. eşimle de aracı vesilesiyle tanıştım. ondan önce de bu sebeple görüşüyordum ama istemiyordum.
Hatta geçen sene 30larımda bir görüşmeden dönüyordum. aklımdan geçenler ise: ne evliliği yaa.. bırak evlenme boşver... tarzı şeylerdi...
Yani kısmet. Allah'a karşınıza hayırlı bir eş çıkarması için dua edin. Herşey gönlünüzce olsun. :)
sus sus hep öyle denk geldi zaten
yok hiç o sütü içmedim içmek istemedimsütten ağzı yanan hesabı yani
ne iyi niyetle yazmışsın allah razı olsunBirazcık geç sadece. Çalışıyor musunuz, tayin falan durumunuz var mı? Belki nasibiniz sizi başka bir şehirde bekliyordur. Ya da görücü usulüne çok soğuk bakmayın, mesela çok iyi anlaşayacağınız birisi olabilir. Sonra kriterleriniz yüksek mi? Ne bilim eğitim durumune tipe falan çok takılır mıınız. Bazen tüm kriterlerinize aykırı bile olsa aşık olabilirsiniz, zaman verip tanımak lazım tabii. Bence önemli olan iç güzelliği koca bir yalandan ibaret. Kendinize daha çok özen gösterebilirsiniz.
Bugün teravih namazında dua edeceğim sizin için. Kusmetiniz bi yerlerde siz bekliyor. Biran önce karşılaşın diye :)
cnm çok üzüldüm26 yaşındayım daha beş gün önce boşandım sadece 7 ay evli kaldık çok canım yandı çok canımı acıttılar bana yaptıkları kötülüklere rağmen hala üzülüyorum severek evlendik çok sorun yaşadım hep alttan aldım bugünkü aklım olsa evlenmezdim allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun evlenip ayrılmak mı hiç evlenmemek mi tabiki hiç evlenmemek o kadar üzülüyorum ki tüm hayallerimi yıktılar ya çocuğum olmazsa ya aile kuramazsam diye çok korkuorum o yüzden hakkınızda hayırlısını dileyin doğru zamanda doğru insan karşınıza çıkar inş
Bence sevgi tek taraflı olunca aşk oluyor. Bende pek inanmıyorum ama olduğu söyleniyor. Zaten zamanla geçici bi şey önemli olan insaniyet karşılıklı saygı. Karşınıza çıkacak inşallah beklediğiniz kişine iyi niyetle yazmışsın allah razı olsunkriterlerim çok yüksek değil. inançlı olsun eğitimli olsun gerisi karşılıklı beğeni anlaşma . görücü usulüne de hiç soğuk bakmadım. onu da denedim .öyle birşey demişsin ki kriterlerine aykırı da olsa aşık olabilirsin diye . aşk kaldı mı diyorum . bu yaştan sonra sevileceğim seveceğim huzurlu mutlu bir yuva bile benim için lüks maalesef. tayin durumum yok ama iki üç şehir değiştirdim sayılır . olmayınca olmuyor işte.
teşekkür ederim canım ama kastettiğim bu yaştan sonra , bu kadar geç kalmışken birçok şeye ,aşk olayım öyle evleneyim gibi bir lüksüm olmadığı için sevgi saygı huzur olsun o bile çok diyorum . ama keşke güzel bir aşk evliliği olsa . bu saatten sonra da çok zor zatenBence sevgi tek taraflı olunca aşk oluyor. Bende pek inanmıyorum ama olduğu söyleniyor. Zaten zamanla geçici bi şey önemli olan insaniyet karşılıklı saygı. Karşınıza çıkacak inşallah beklediğiniz kişi
Onuda yaşadım b..ktan bi duygu yerin dibinde hissediyosunEvlilige gec kalmak kavrami disinda bir de "birine gec kalmak" diye bir sey var ki hic yasamamanizi dilerim.
Evet.Onuda yaşadım b..ktan bi duygu yerin dibinde hissediyosun
yaşın kaç cnm var mı bir ilişkin ?hayır.
Haklısın ülkemizde öyle ama bir yerde de doğrusu bu . 25inden sonra her bayan yavaş yavaş yaşlanma sürecine giriyor. En güzel zamanları o zamanlar .Bencede 30 yas gec degil ama 25li yaslarda cogumuz evleniyoruz. Ulkemizde boyle bir algi oldugu icin gec kalinmislik hissiyati olusuyor.
Avrupada yasasak 40 yasinda bekarda olsak kimse bunu umursamazdi heralde.