benim gibi geç kaldığını düşünenler

Bazen hayata geç kaldım diye isyan ediyorum :KK43:
En canımı yakanda yaşayamadıklarım pişmanlıklarım.
Zor değil bazı şeyler ama ben bu konuda sosyal çevrenin ve kariyerin gücüne çok inannıyorum.
Dünyanız genişliyo çünkü farklı insanlar tanıma şansınız oluyo
Emin ol çevren genişlese de kısmet olmayınca olmuyor . Çevren çok geniş değilken üç kişiyle görüşürsün genişleyince belki on. Ama bunların arasında nasibin yoksa naparsan yap olmuyor . Çok farklı ortamlarda da bulundum . o kadar insandan hiç mi uygunu olmaz diye düşünüyorsun.:KK14:ama yok .

Aslında neyi kastettiğini tam anlayamadım . :110:

:)

E. ilik icin gec kaldigini dusunenler var evet. Ancak bir gonul yaralari yoksa yine azicik da olsa avantajlilar. Yeni gorustuklerini eskiyle mukayese etmeden saglikli gorusmeler yapabilirler.

Bir de gonul yaralari olanlar var. Hepsi icij gecerli degil elbette. Birine hayatinin geç yasinda asik olan ama nasip olmadigi durumlar.
Onu atlatmak bir iş zaten, bir de yeniden gelecege bakmak ayri zorlukta.

Emin ol çevren genişlese de kısmet olmayınca olmuyor . Çevren çok geniş değilken üç kişiyle görüşürsün genişleyince belki on. Ama bunların arasında nasibin yoksa naparsan yap olmuyor . Çok farklı ortamlarda da bulundum . o kadar insandan hiç mi uygunu olmaz diye düşünüyorsun.:KK14:ama yok .

Bazende karşı tarafa geç kalmışlığın olur ki oda çok beter bi duygu..... Hiç açmasaydık bu konuları iyiydi allak pullak oldum yine:KK43:
Bi dönem o durumu bende yaşadım herşey tam o çıkmayıncada çıkmıyo dediğin gibi

:)

E. ilik icin gec kaldigini dusunenler var evet. Ancak bir gonul yaralari yoksa yine azicik da olsa avantajlilar. Yeni gorustuklerini eskiyle mukayese etmeden saglikli gorusmeler yapabilirler.

Bir de gonul yaralari olanlar var. Hepsi icij gecerli degil elbette. Birine hayatinin geç yasinda asik olan ama nasip olmadigi durumlar.
Onu atlatmak bir iş zaten, bir de yeniden gelecege bakmak ayri zorlukta.
Çok büyük bir aşk yaşamadığım nasıl belli :KK53: aslında ne yaşadım ki :KK14:
Büyük bir aşk yaşamadım ama benim de beğendiğim bazı sebeplerden evlenemediğim arada hatırladığım var . İşte o zaman mukayese oluyor . Çok takılmıyorum ama tamamen de silinmiyor akıldan . Güzel olan şeyleri beyin unutmuyor işte .

Bazende karşı tarafa geç kalmışlığın olur ki oda çok beter bi duygu..... Hiç açmasaydık bu konuları iyiydi allak pullak oldum yine:KK43:
Bi dönem o durumu bende yaşadım herşey tam o çıkmayıncada çıkmıyo dediğin gibi
Anlamak istersen dinleriz cnm maksat birbirimize destek olmak :KK69:

Kaç yaşındasın cnm kaç yaşında evlendin ? Neden geç evlenmek isterdin ?

22 yasında evlendım 4 yıllık evliyim. tam universite bitti 1 yıl calıştım ve evlendım ne kafama gore calıstıgımı yedım ne kızlarla tatıle gıttım ne evde yan geldım yattım hiçbir sey yapamadan evden daha sıkılmadan evımden oldum. evlendıgımde anneme dedıgım sey ^'lutfen odamı bozma gelıp kalacagım ^^ ve gıdıp annemlere odamda yatıp kalkıyordum sankı bekar gıbı oysakı bıle ısteye evlenmıstım erkenden.. smdı sımdı anlıyorum kı cok acele etmısım esımden memnunum evet ama ben cok sadık bır ınsanım bu yuzden bır cok seyden kendımı mahrum edebılıyorum onları rahat rahat yasamak ısterdım .. esle yasamak baska kızlarla arkadaslarla yasamak baska hepsının ayrı bı tadı var ..

Kaç yaşındasın cnm kaç yaşında evlendin ? Neden geç evlenmek isterdin ?

ve gecmişte eşime bazen ailesine bazen arkadaslarına yaptıgım davranıslar oluyor pısman degılım ama cocukca hareket etmısım bunların farkına varabılıyorum bugun. daha aklı basında olgun kendınden emın kararlı bır es olabılırdım 30 unda evlensem

sizce 30 undan sonra bir bayan artık evlilik için geç mi kalmıştır ?
bu düşünceye kim sevk etti sizi çok saçma önemli olan doğru zaman ve kişidir 20sinde evlenip mutsuz olmak var bide 30 dan sonra evlenip çok mutlu olmakta var sizi bu düşünceye sevk eden şeylerden hızlıca uzaklan lütfen.....sadece evlenmek için evlenilmez hem kim demiş onlar daha uzun mutluluk yaşıyor diye çok saçma lütfennnnnn diyorum bunları yazıyorum yaşım çok büyük değil ama çok şey gördüm çevremden

bu düşünceye kim sevk etti sizi çok saçma önemli olan doğru zaman ve kişidir 20sinde evlenip mutsuz olmak var bide 30 dan sonra evlenip çok mutlu olmakta var sizi bu düşünceye sevk eden şeylerden hızlıca uzaklan lütfen.....sadece evlenmek için evlenilmez hem kim demiş onlar daha uzun mutluluk yaşıyor diye çok saçma lütfennnnnn diyorum bunları yazıyorum yaşım çok büyük değil ama çok şey gördüm çevremden
bekar ve yaşın 30 üstü değilse inan anlayamazsın

ve gecmişte eşime bazen ailesine bazen arkadaslarına yaptıgım davranıslar oluyor pısman degılım ama cocukca hareket etmısım bunların farkına varabılıyorum bugun. daha aklı basında olgun kendınden emın kararlı bır es olabılırdım 30 unda evlensem
önemli olan hata yapmamak değil ki . önemli olan 30unda evlenip hatasız olmak da değil . ayrıca 30 unda evlenince hata yapmayacaksın diye bişey de yok . bizim en azından benim böyle düşünmemin sebebi mahrumiyet,duygsallık,ihtiyaç,sevgi her ne dersen ...

22 yasında evlendım 4 yıllık evliyim. tam universite bitti 1 yıl calıştım ve evlendım ne kafama gore calıstıgımı yedım ne kızlarla tatıle gıttım ne evde yan geldım yattım hiçbir sey yapamadan evden daha sıkılmadan evımden oldum. evlendıgımde anneme dedıgım sey ^'lutfen odamı bozma gelıp kalacagım ^^ ve gıdıp annemlere odamda yatıp kalkıyordum sankı bekar gıbı oysakı bıle ısteye evlenmıstım erkenden.. smdı sımdı anlıyorum kı cok acele etmısım esımden memnunum evet ama ben cok sadık bır ınsanım bu yuzden bır cok seyden kendımı mahrum edebılıyorum onları rahat rahat yasamak ısterdım .. esle yasamak baska kızlarla arkadaslarla yasamak baska hepsının ayrı bı tadı var ..
kendini birçok şeyden mahrum bırakmak sadakat değildir . eşinle anlaşarak belli zamanlarını hala da arkadaşlarınla geçirebilirsin . evlilik tüm bunların önüne set çekmek değildir. 4 yıllık evlisin ve hala da 26 yaşındasın en güzel yaşlar. bir de şöyle düşün ; evet arkadaşlarla vakit geçirmek gezmek tozmak çok güzel . ama hayatında biri yoksa eve geldiğinde ya da kendinle kaldığın ilk anda hemen aşağı çekilmeye başlıyorsun . üstelik dışarı çıkmak da eziyet oluyor milleti öyle görünce. senin dediğin ancak şöyle olur : hayatında biri vardır ama evlilik için acele etmiyorsundur. o zaman herşey anlamlıdır. hem seviliyorsun ilerde yuva kuracağın kişi belli hem de istediğin gibi çevren var gezip tozuyorsun . anlayacağın sen de bu eksikliği yaşamadığın için tahmin edemiyorsun . ama gezip tozmak için sen geç kalmış sayılmazsın . hala da eşinle güzelce konuşup anlaşarak haftada bir ya da iki haftada bir arkadaşlarınla bişeyler yapabilirsin .Son olarak aklıma gelmişken, bir yaştan sonra tüm arkadaşların evli oluyor ve sen dışarı çıkacak kimseyi bulamıyorsun cnm .

bekar ve yaşın 30 üstü değilse inan anlayamazsın
bekar değilim ve yaşım 30 değil ama çevremde geç evlenen bir sürü ablam var onlar o kadar mutlu ki inan hepsi degdi diyor bir hada olsa bir daha aynı adamla aynı zamanda evlenirim diyor bu işler nasip kısmet işi eeeee şunu düşün sen 20 yaşında evlenseydin eşin hayırsız olsa idi daha iyi mi olacaktı dövse vs yapsa ama evliyim ollaallaaaaa mı idyecektin sadece sorun parmağa erken yüzük takmak değil erken evlenip bir sürü boşanan var aklına başına al derim.

bekar değilim ve yaşım 30 değil ama çevremde geç evlenen bir sürü ablam var onlar o kadar mutlu ki inan hepsi degdi diyor bir hada olsa bir daha aynı adamla aynı zamanda evlenirim diyor bu işler nasip kısmet işi eeeee şunu düşün sen 20 yaşında evlenseydin eşin hayırsız olsa idi daha iyi mi olacaktı dövse vs yapsa ama evliyim ollaallaaaaa mı idyecektin sadece sorun parmağa erken yüzük takmak değil erken evlenip bir sürü boşanan var aklına başına al derim.
önce istersen üslubunu düzelt arkadaşım . kötü niyetli değilsindir eminim ama üslubun yanlış. yaşını bilmiyorum çok büyük değil demişsin belki de senin ablan yaşındayım . farkında değilsin belki ama öğretmenin öğrencisiyle konuşması şeklinde yazmışsın ben senin öğrencin değilim. ve yine farkında değilsin belki ama senin evli benim bekar olmam sana , benimle bu şekilde konuşma hakkını vermez .
ayrıca ben evlenip mutlu bir yuva kurmak isterken de mutsuz olma ihtimalim var , farkında değil miyim sence? bu herkes için geçerli . mutlu olmak için evlenir insanlar ve bir de çocuk sahibi olmak anne olmak için . ama bir ihtimal mutsuz da olabilirsin. mutsuz olmak istemem ama 20 lerinde evlenip mutsuz bir evlilik yapanlar var diye de ne iyi ne iyi ben 30 üstüyüm benim mutlu olma ihtimalim çok yüksek mi dicem o zaman ? çok saçma ... 20 lerinde evlenip çok mutlu olanları hangi kategoriye koyalım o zaman ? tabii ki kısmet bu işler. üstüne basa basa birçok mesajımda yazdım zaten eğer okuduysan .
ben burda içimi dökmek yaşadığım duyguları paylaşmak aynı düşüncede olanlarla birlikte olduğumu hissetmek için yazıyorum . yoksa, buraya yazarak ne kimseden medet umuyorum ne de nasibim değişir zaten .
üstüne basa basa yine diyorum ki 30 üstü ve bekar değilsen anlayamazsın . her dışarı çıktığında birilerini el ele gördüğünde ya da çocuklarıyla beraber ... birçok ortama girdiğinde tek bekar olarak neler hissettiğin... birçok evli insanın haddini aşıp sana acıyan gözlerle bakması ... sanki evlenmiş olmak onun mahareti de sen beceriksizsin... vs vs diye uzar gider bu .
ne parmağa yüzük takmanın ağzımı bir karış açık bırakacak yaştayım ne de bu kadar akılsızım !
ben HİSSETİKLERİMİ yazıyorum . bunu da yaşamayan bir daha gördüm ki bilemez.

X