benim gibi geç kaldığını düşünenler

M Molia üstdeki yazımı oku umudun tükenmesin yeni evlendim bir ay oldu iki hafta öncede 34 yaşıma girdim. Bende erken anne olmak istemıştim hep ama istemekle olmuyor bazen doğru zaman olmalı doğru insan en azından aynı şeyleri arzulayan doğru olup olmadığını zaman gösterecek inşallah Allahım utandırmasın

Valla ben gec evlenip sonra hüsrana uğrayıp boşanmak istemem nitekim anasına cekermiş kız derler o yüzden evlilikten sogudum yani
Okudum yazını. Allah daha güzel günler nasip etsin Rabbim inşallah

M Molia anlamadım yani geç evlenipde mutsuz evlilik yapacağıma hiç evlenmemmi diyorsun? Mutsuz olacağını nerden biliyorsun her kadın annesinin kaderini yaşar diye bişey yok bence olabilirde olmayabilirde sen mutluda olabilirsin yaşamadan denemeden bilemezsin
İnşallah sende çok mutlu olursun bütün tezlerini alt üst edecek biri çıkar karşına. Benim eşimde çok büyük konuşmuştu bu arada yok memur olsun şöyle olsun böyle olsun hiç öyle olmuyor bu işler işte aşk girince araya

Hayırlısı sunrise hayırlısı.....
teşekkür ederimm

geç kalmamıştır tabiki ama bıraz daha erken olması daha iyi olabilirdi genc anne olmak diyede bişey var ne bilim allah herkese hayırlısını versin

Nasıl tanıştınız çok merak ettim :) Rabbim mutluluğunuzu bozmasin, hayırlı bir evlat bagislasin inşallah

neyiseda aminn teşekkür ederim bütün isteyenlere nasip etsin Allahım inşallah
biz bir sanal platformda tanıştık. akşam tanışıp konuşup ertesi gün hemen buluşup birdahada bırakmadık birbirimizi. Ankaraya yeni gelmiştim yeni birileriyle tanışmam zordu deneyim dedim şükür ben internet tanışmaların sonu mutlu biten örneklerindenim s

ne güzel moral verici bir mesaj olmuş iyiki varsınız. ..darısı tüm bekarlara. ..

Hayır diyenleri anlamıyorum yani çok geç kalmamış ama biraz elini çabuk tutsa iyi olur. Ha ben 18de evlendim de ne oldu şimdi ki aklım olsa 25e kadar bekler okulumu bitiririm. Hem ev hem okul hem hamilelikle uğraşmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…