benim gibi bunları duyan varmı :)

ne çektin beee ayşe blue'nin biryeri ağrıyacakta sende hasta olacaksın diye ne bekledin be ayşe...
blue birşey yapmış sende hemen yapmak için ne çektin ne didindin be yavrummm

ay bu benim eşiiiiiiim.

"başım ağrıyor hayatım" yarım saat sonra "aşkıııııım, benim de başım ağrıyor"

"kolum sızlıyor hayatım" yarım saat sonra "aşkıcım ya, benim de kolum sızlamaya başladı"

regl dönemlerinde göğüslerim ağrır ve şişer, evet benim eşimin de göğüs bölgesi ve karnı ağrır.

ya bir keresinde uydurdum, hastalık uydurdum "benim tansiyonum düştü her halde, dokunma bana" dedim, yarım saat sonra yanıma geldi "hayatııııım, benim de tansiyonum düştü acaba yediğimiz bir şey mi dokundu" dedi

çıldırmamak mümkün değil neymiş beni o kadar çok sevip bana o kadar çok bağlıymış ki acımı derinden hissediyormuş

sırf bu huyuna inat hamile kalasım geliyor, o acıyı hissetsin bakayım derinden (tabii 1-2 ay sonra eşimin de hamile olduğu ortaya çıkmazsa )

buda güzelmiş
ozamanda aş erer seninle birlikte

[sende bana birkere sor be arkadaş bu ay nasıl geçti adet oldunmu diye...] Üzülme canım kul bilmezse ALLAH bilsin.kaç senelik evlisin?eğer yeni evliysen üzülme.nice tanıdıklarım 2. ye hamile. Bu akşam dua edeceğim sana..inşallah en kısa zamanda yavrunu eline alırsın.onlarada çok dua ettim ALLAHA ŞÜKÜR çok sağlıklı evlatları var.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

çok saol canım yüreğine sağlık

Saol canım seninde temiz yüreğini burdan hissettim.İnşallah en yakın zamanda mutlu haberlerini alırız.bu geceden dualarım seninle.

çok teşekkür ederim canım yarın adet olmam gerek hamile kaldığımda ilk sana söyliycem söz :)

çok teşekkür ederim canım yarın adet olmam gerek hamile kaldığımda ilk sana söyliycem söz :)

inşallah allahım adet olmazsın.allahım hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah sana.eğer adet olursan sakın üzülme olacak mutlaka.allahım hangi gün hayırlıysa o gün verecek.biz sadece umudumuzu yitirmeyin.allah kimseyi yarı yolda bırakmaz.kim çocuk istediğinde ama biraz gecikiyorsa bende o kişilen üzülüyorum.hamile olduğunu duyunca o kişi kadar seviniyorum.eşimin akrabasının kızı çok bebek istiyordu.4 sene bekledi tedaviler oldu.kayınvalidemin mevlüt günü kucağında çocuğu olan kadınları görünce gözleri doldu.ben onun gözlerini dolduğunu görünce.kuran okunurken onun hiç heberi yoktu ona bakarak onun için dua ettim.1 ay sonra hamile kadı.şimdi 8 aylık oğlu var.inşallah senden de mutlu haberini bekliyorum.

saolasın canım...
sen kaç yıllık evlisin?
kaç yaşındasın?
varmı çocuk ?
sorulara bak anket yapıyorum sanki

haklısınız eşinin desteği rahatlatır bir nebze

aşka bak okadar derinden ağrılarını hissediyor kusura bakma tatlım çok hoşuma gitti

aşka bak okadar derinden ağrılarını hissediyor kusura bakma tatlım çok hoşuma gitti

evet güzel de bir yere kadar, hiç hastalık nazı yapamıyorum, çünkü evdeki tek hasta ben olamıyorum, en fazla 1 saatlik tek başıma hasta olma hakkım var. sıpanın "hasta"lığı bir de benimkinden uzun sürmüyor mu, deliriyorum.

asıl hasta olan ben, ama benden uzun hasta kalıp, nazını yapan da o.

aahh ne diyem kuzu Allah sabır versin

amin canım ya sağ olasın, insan sevmese katlanmaz da

ne yapalım canım bunlarda evliliğin tadı tuzu ama yinede insan nazlanmayı ister

mesela benim eşimde sinirli bir yapıya sahip kavgalarımız olur yıpranırız ama sevince gönülde görmüyor işte

larisya ve blue siz süper arkadaş olursunuz he..
ikinizin de kayınvalidesi bir alem..
çekiştirip durursunuz artık :)

Yaaa çok güldüm okurken.
Bence kayınvaliden tamamen iyi niyetinden öyle davranıyor.
Aslında bunun için evli olmaya gerek yok.. Benim teyzem de öyledir..
Annem ona telefonda "gothiğin de boğazı şişti, temizlik yaparken koltuğu çekince beli ağrıdı" dese; teyzem de " pınarında (kuzenim) boğazında boşluk çıkmış, onun da beli ağrıyor, doktora gitcek" filan der.. Tamamen huydan kaynaklı...
Fakat, sanırım kvnin bu huyundan dolayı, Ayşecik şımarık büyütülmüş.. Ne istese alınmıştır zamanında, şimdi de sende ne görse onu istiyordur..:)
Onun barbi bebeği var, benimki niye cindy diye ağlayan çocuklar gibi..
Siz eşinizle işi gırgıra vurmaya devam edin bence.. Çünkü onun huyu düzelmez..!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…