- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi kelebekk00
veridi hatta daha fazlasını verirdim ben kendi adıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinirliyken ya oturup sakinleşene kdr ağla ya da son ses müzik aç ve söyle ben başka türlü sakinleştiremiyorum kendimi.. ilaca karşıyımaynen öyle alt koymadim, koymam da hakliysam eger ki bitti zaten dün tüm gün konusmadik konusmaya da niyetim yok acikcasi. benim tek derdim su sinirli yapim cunku ne yaparsam yapayim her konuda hakliyken suclu durumuna dusuyorum ama sen bagirdin diyorlar. iyice kafayi yedirtecekler az kaldi
Böyle bir durumda herkes sesini yükseltir canım , senin kendinde gördügün kötü yanın bu olabilir degistirmeye calısabilirsin ama duygusal davranıp bagırdım diye kendini suçlama durum ortada sen her aramadıgında meşgul oldugunda beyimiz bi dansçıyla dans edecekse işin var derim kusura bakma yol ver gitsin
Zamanında almamiz gereken kararları almadigimizda ilerde daha cok canımız yanabiliyo
sevgili geçicidir, bu kişiyle ömrünüzü geçirmek zorunda değilsiniz; ancak kendinize mecbursunuz. adam haklı yada haksız bunu tartışmak olayın başka bir boyutu, bence önemli olan sizin sağlıklı iletişimi öğrenmeniz.
sen sesini yükseltmeyi nasıl aşacağın yerine önce başka kızlarla dans edip video ekleyen sevgilinden ayrılır ona sevgili bile denmez ama neyse
tepki değil yol verirdimöyle moralim bozuk ki...
cok guzel giden bir iliskim vardi 1 bucuk aydir, ayri ülkelerdeyiz. carsamba günü kuzenimin bekarliga vedasini kutladik ve butun islerle ben ilgilendigim icin o gün cok kosusturdum üstelik cokta aksilik yasadim. 4 saat yazmamisim kendisine fark etmeden. soguk davranmaya basladi bende cikiyorum dedi gezmeye isim var biraz sonra yazarim dedi. saat sabah 5e kadar sesi cikmadi aradim yazdim cevap yok. instagrama giriyorum bir bayanin profilini takip etmeye baslamis, kendisi dansci, dans etmisler videolar var yeni yüklenmis fln.sonunda sabah 5te telefonu acip evdeyim demesin mi piskin piskin, orda kayis koptu bende bayagi bagirip cagirdim, ve yuzune telefonu kapattim. sende yapmadigin birsey icin bana kizamazsin sende 4 saat yazmadin diye üste cikmalar, iste ben bagirip cagirdigimda annesi babasi varmis yaninda yuzune telefonu kapattigim anda onlara rezil olmus vs..bu konuda hakliyim bence kim olsa sinirlenirdi böyle bir durumda, bende insanim dalmis olabilirim isim var diyorum anlamiyor üstelik cocuk cezalandirir gibi aynisini yapmalar...
simdi benim sorum su: gercekten cok sinirli bir insanim ve sesim cok yükseliyor böyle durumlarda annem de kimse bunu kaldiramaz istedigin kadar hakli ol bagirmaman gerekiyordu böyle insanlari kaybediyorsun diyor. ben su sesimi yükseltme konusunu nasil asacagim bilmiyorum
Gece bir bayanla dans etmiş,instagrama yüklenmiş... Ve sen bağırdığın için yanlış yaptığını düşünüyorsun.
Ben mi çok cadalozum ya yerinde olsam instagramdan fln siler, hayatımdan da çıkarırdım.
anlıyorum, benim durumumda çok benzer. ama dediğim gibi kendimi zorlayarak öğrendim.sorun su ki aile icinde annemle babamdan sadece ses yükselterek kavga ederek "iletisim" kurduklarini gördüm. kavga gürültü icinde büyüdüm ve sesimi yükseltmedigim zaman kendimi cok alttan almis gibi hissetmeye basliyorum cünkü baska türlüsünü görmedim bilmiyorum
öfke kontrolü önemli bir şey...
sürekli bağıran bir insan bir süre sonra ciddiye de alınmıyor bence...
aman o her şeye bağırır nasılsa , diye düşünülüyor..
ben öyle düşünürüm en azından..
sevgiliniz de her kavganızda zaten sesiniz yükseliyorsa, şu an ki durumun ne derece ciddi olduğunu fark etmez..
ebru zaten sürekli böyle der geçer...
sesi kolay kolay yükselmeyen insanların bağırmaları daha büyük ses uyandırır...
bu sessiz insanı bile çileden çıkarttın diye...
daha etkileyici...
öfke anlarında telefonunuzu elinizden bırakın mesela..
mesajlara aramalara cevap vermeyin...
eğer yanınızdaysa uzaklaşın, su için, elinizi yüzünüzü yıkayın...
odak noktanızı değiştirin..
Hala daha 'sen bunu yaptın bende yapıcam' mantığı yürütülüyor mu ya. Üstelik birde ayrı ülkeler (!)
Salla gitsin. 1,5 ay nedir ki.
Yarın öbürgün 4 saat değilde 10 saat boşladığın zaman gidip birinden çocukta yapabilir yani :)
var malesef ayrilmak istedigimi söyledim simdi yaziklar olsunlar yanilmisimlar havada ucustu :) yine suclu benim anlayacagin onun yaptigi cok normal benim ayrilmak istemem anormal birsey
inan cok üstüme gidiliyor sinirli oldugum cok fazla söylenir ailem tarafindan bu yüzden bu düsüncem bilinc altima yerlestirdiler. baska bir örnek: 10 senelik kiz arkadasim sevgilisi görüsmemizi istemiyormus ben cok geziyormusum diye arkadasligimizi bitirecegini ima ettiginde tamam demeliymisim, neden igneliyici konusmusum ( yaziklar olsun fln demistim, koca 10 sene komsuyduk ve hergün görüsüyorduk, bu yuzden kaybetmisim tamam canim fln deseydim belki fikri degisirmis)