benim durumumda herkes böyle tepki verirmiydi yoksa sorun bende mi gercekten?

Canım dedim ya sen kendinin bu özelligini takıntı yapmak üzeresin ..insan bu sürekli pamuk şker gb olamaz bagırır aglar atar kırar ..her durum insani..ònemli olan şiddete dökmemek bagırırken bile sonradan toparlayamicagın kelimeler etmemek..Biraz da yaşla ve hormonlarla alakalı oldugunu düşünüyorum. Ben de zamanında cok bagırdım haklı olmama ragmen insanlara ..Fakat insanları degistiremiyorsun ailen bile olsa ..herkes kendi fikrini beyan etsin .Sen de bunu zamanla yeneceksin..Cok degisik insanlarla karsılasıcak cok baska konularda tartışmalara gireceksin ve öfkeni nasıl kontrol edersin ögreneceksin..inan bazen en yakın oldugun insanlar icin bile degismene degmiyor..Kendini üzme hayatın akısına birak olumsuz arkadasları , insanları hayatından çıkar.seni sen oldugun icin seven ve kabullenen arkadaslarla dostluk kur , beraber ol. Önce kendine oldugun gb deger var canım dünya önce sen varsan ve saglıklıysan döner ♡

cok tesekkür ederim icime su serptin inan... sürekli elestirilmek elestiriyle karsi karsiyaya durmak insani cok yoruyor simdi oldugu gibi ama söylediklerin hep aklimda kalacak :)

Öfke kontrol için bi uzmandan yardım al derim..bende senin gibi çok sinirliyim susar susar patlarım ağır konuşurum bende yardım almayı düşünüyorum..

zaten bitti uygun zamanda söyleyecegim de, genel olarak baska konulardada hakliyken suclu durumuna dusuyorsun kimse kaldirmaz sesini yükseltmeni diyorlar bana. bende ne yapicagimi sasirdim acikcasi

:) İyide yapacağını yapmış siz sesinizi yukseltseniz ne olacak artık ? İyiki yapmışsınız.İçiniz rahatlamıştır . Yaptığınızdan pişman olmayın ki sesini asla yukseltemeyen, azıcık yüksek ses duyduğumda kaçacak delik arayan ben söylüyorum bunu :)
Hak etmiş. Bu konu haricinde, evet maalesef ki bağıran , daha çok cinnet geçiren taraf haksız durumuna düşüyor.

Size tavsiyem yogaya gidin, nefes tekniklerinin olduğu terapiler ver ona gidin ; sizi rahatlayacak bir hobi edinin.
Çok işe yarıyor..
Eğer daha ağır bir psikolojik durumdaysanız öfke terapileri için bir uzmandan destek alın.
...

Anlamadığım taraf ; dans eden birinin videosunu mu indirmiş, dans eden bir kadının videosunu mu çekmiş yoksa ikisi birden dans ettikleri videoyumu paylaşmış ?

:) İyide yapacağını yapmış siz sesinizi yukseltseniz ne olacak artık ? İyiki yapmışsınız.İçiniz rahatlamıştır . Yaptığınızdan pişman olmayın ki sesini asla yukseltemeyen, azıcık yüksek ses duyduğumda kaçacak delik arayan ben söylüyorum bunu :)
Hak etmiş. Bu konu haricinde, evet maalesef ki bağıran , daha çok cinnet geçiren taraf haksız durumuna düşüyor.

Size tavsiyem yogaya gidin, nefes tekniklerinin olduğu terapiler ver ona gidin ; sizi rahatlayacak bir hobi edinin.
Çok işe yarıyor..
Eğer daha ağır bir psikolojik durumdaysanız öfke terapileri için bir uzmandan destek alın.
...

Anlamadığım taraf ; dans eden birinin videosunu mu indirmiş, dans eden bir kadının videosunu mu çekmiş yoksa ikisi birden dans ettikleri videoyumu paylaşmış ?

yoga benim de aklima gelmisti bir arastirayim yakinlarda var mi diye. cok istiyorum artik sakinlesmeyi cunku yine kendime yapiyorum, olan yine bana oluyor...
benim "sevgilim" dansci tango yapiyor gösterilere fln cikiyor. ondan yana skntim yok partnerini fln taniyorum. ama gittigi mekanda bir kizla sarmas dolas tango oynamis kiz bunu kendi instagram sayfasina yüklemis bende tesadüfen gördüm kizi takip etmeye basladigini görünce bakayim dedim kim bu neyin nesi. o anda videolari gördüm yeni yüklemisti kiz sabahin 4ü.

Fevri davranmamaya çalış sakin ol önce dinle anla sonra yorumunu yap kesin net cümleler Ile kendini ifade et .kizmak bağırmak sinirlenmek hiç bir şeyi degistirmez . Sen kendini bu şekilde alistir hayat boyu senin yararına olacak.

Tango aşkın dansı.
O dans türünü sadece senle yapmalı bence :KK70:
Çaça-salsa neyse de..:KK70:

Ne demek kizla dans ederken video koymus.
Hostt.
Cezalandirmakmis.
Bide suc sendemi saniyosun sen cidden?

Bu nasıl bir hayat 4 saat yazmamışsınız diye olay olmuş

Normalde kaç dakikada yazılıyorsunuz

Bu tarz konulara çok yazdım eşim ike birlikte çalışıyoruz yeri geliyor tüm gün görmüyorum hatta gece 12 de geliyor ama iş ile ilgili değilse konuşmak vs aklıma bile gelmiyor

Sürekli ne konuşulur ne yazışılır

Arada konuşulur iş saatleri dışında hadi bir iki de sevimli küçük mesaj atın ama sürekli yazılında ilişki gerçeklikten uzaklaşıyor

Sanaldan da uzak olmak lazım Facebook instagram vs her konunun ana başlığı gibi dert kaynağı

X