- 3 Mart 2015
- 163
- 146
- Konu Sahibi kelebekk00
Canım dedim ya sen kendinin bu özelligini takıntı yapmak üzeresin ..insan bu sürekli pamuk şker gb olamaz bagırır aglar atar kırar ..her durum insani..ònemli olan şiddete dökmemek bagırırken bile sonradan toparlayamicagın kelimeler etmemek..Biraz da yaşla ve hormonlarla alakalı oldugunu düşünüyorum. Ben de zamanında cok bagırdım haklı olmama ragmen insanlara ..Fakat insanları degistiremiyorsun ailen bile olsa ..herkes kendi fikrini beyan etsin .Sen de bunu zamanla yeneceksin..Cok degisik insanlarla karsılasıcak cok baska konularda tartışmalara gireceksin ve öfkeni nasıl kontrol edersin ögreneceksin..inan bazen en yakın oldugun insanlar icin bile degismene degmiyor..Kendini üzme hayatın akısına birak olumsuz arkadasları , insanları hayatından çıkar.seni sen oldugun icin seven ve kabullenen arkadaslarla dostluk kur , beraber ol. Önce kendine oldugun gb deger var canım dünya önce sen varsan ve saglıklıysan döner ♡
cok tesekkür ederim icime su serptin inan... sürekli elestirilmek elestiriyle karsi karsiyaya durmak insani cok yoruyor simdi oldugu gibi ama söylediklerin hep aklimda kalacak :)