Karşı cins olduğu için çekim hissedersiniz, acaba diyip onunla olacak geleceği hayal edersiniz ama karakteri beş para etmez sizi oyuncağı yerine koyan birine sevgi tarzı bir duygu beslemezsiniz. Duygularınızı gözden geçirin, bu adamın bağlanılacak nesi var?merhaba arkadaşlar. Lütfen son derece samimi niyetlerle bana yazın.27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Daha doğrusu ben tercih etmedim. Genelde ilişkilerim platonikti ve yıllardır kimseden etkilenemiyordum. Ancak bundan bir ay öncesine kadar biriyle tanıştım ilk andan beri içimde onunla ilgili güzel hisler besliyorum. Kendisiyle muhabbetimiz mesaj üzerinden oldu (iş amaçlı ancak geçmişte de dershaneden görüntü olarak tanıdığım birisiydi) sonra kendisi bana yaklaşmaya başladı benim duygularım daha da arttı bana sert davranıyordu aslında sonrasında durduk yere bizden olmaz deyip numaramı sildi. Ben de bir daha ona dönmedim. Geçenler de tekrar bana yazdı ve görüşmek istediğini söyledi bana haksızlık yaptığını filan anlattı. Yazmasını dahi beklemiyordum ve görüşmeyi kabul ettim çok umutlu değildim ancak görünce daha da duygularım arttı da memnun olmalı ki beni beğendiğini hatta çok ciddi olduğunu filan söyledi.Ben onu çok erken filan diye hatta durduruyordum.Eve geldik ve her şey daha güzel olmuştu attığı mesajlar samimiydi tekrar görüşmek için gün ayarladı filan. Tabi ben de hülyalardayım sonunda beklediğim adamı buldum dedim. Hemen yarın bir mesaj attı biz bir yıl görüşmeyelim(sınava hazırlanıyorum bu süreçte kafamın karışmasını istemiyormuş) sınavdan sonra bakalım nasip filan dedi. Hatta sınavı kazan ki bizden olsun dedi. Ben şok oldum ama üstelemedim tamm dedim biraz da tepkili olarak buluşunca konuşurum diye de o an çok üstüne gitmedim. Sonra bana çok geç cevap yazmaya başladı hatta görüldü atmaya. Buluşmada yalan oldu tabi iptal edelim bile demedi yani sanki hiç olmamış gibi. Konuşalım dedim o an iyi olmadığını söyledi. Sonra baktım ki zorla olacak bir şey değil ben onu silerek artık mesaj atmıyorum. Beni engellemiş arada açıyor beni kontrol ediyor tekrar kapatıyor. Ona karşı hala hislerim var belki beni cepte de görüyordur bilmiyorum. Ben yazmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor.
Bi de evdeki kadın anlamaz pipisi mi küçük, erken mi boşalıyor, sevişmeyi mi beceremiyor, yatakta kötü mü bilmez. Tecrübesi yok çünkü. Kendini on kaplan gücünde hissedecek yamuk pipi.Sizi kendince evlenilecek kız görmüş (umarım bu dediğimi iyi bir şey sanıp bununla gurur duyar sevinmezsiniz, elin adamına sizi kategorize etme hakkı tanımayın) zamanında size bizden olmaz demis cünkü istedigi heyecanı veremeyeceginizi biliyormus. Öyle muhallebicide oturmalı sevgili de istememis. Sonra evlenme niyeti olunca size dönmüş ama sınav varmış evlilik iptal, 1 sene evde sizi bekleyemez sonuçta sevdigi yok. 1 sene daha gezer tozar rahat takılır sonra evlenirim diye de böyle demis. Çünkü 1 sene ilişkiyle uğraşmak istemiyor. Muhtemelen evlenince de sıkıcı gelirsiniz ona gözü dışarda olur. Evdeki hanım fanusta olsun ben istedigimi yapayım kafası bu. Size sıkıcı demiyorum bu arada muhtemelen gönlünüze göre birisiyle çok mutlu olursunuz ama bu adam sizlik değil. Gezip tozup yiyip içip bir şeyden anlamayacak beni darlamayacak kız alayım evde karılık yapsın derdinde olan birisi. Çevresine de anlatıyodur benim hanım hazırda diye.
Malum muhabbet işte. Gözü açılmamış olsun. Köyden kız alayım isteği az olsun. Aka kendime güvenim yok anlamayacak birisini arıyorumBi de evdeki kadın anlamaz pipisi mi küçük, erken mi boşalıyor, sevişmeyi mi beceremiyor, yatakta kötü mü bilmez. Tecrübesi yok çünkü. Kendini on kaplan gücünde hissedecek yamuk pipi.
Köyden de olmaz. Mesleği olsun, çalışsın, para kazansın ama gözü açılmamış olsun.Malum muhabbet işte. Gözü açılmamış olsun. Köyden kız alayım isteği az olsun. Aka kendime güvenim yok anlamayacak birisini arıyorum
Karşısındaki kadına bu kadar saygısız, ilişkide kararsız, ne istediğini bilmeyen, en çirkini de "olsa da olur olmasa da" havası yaratan, o isteyince başlayıp o bahane bulunca vazgeçtiği türden ilişki sunan bu tür erkekler her türlü ilişkide(sevgililik, evlilik vs) sadece mutsuzluk verir. Bu konuda sizi ciddi şekilde uyarmak isterimmerhaba arkadaşlar. Lütfen son derece samimi niyetlerle bana yazın.27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Daha doğrusu ben tercih etmedim. Genelde ilişkilerim platonikti ve yıllardır kimseden etkilenemiyordum. Ancak bundan bir ay öncesine kadar biriyle tanıştım ilk andan beri içimde onunla ilgili güzel hisler besliyorum. Kendisiyle muhabbetimiz mesaj üzerinden oldu (iş amaçlı ancak geçmişte de dershaneden görüntü olarak tanıdığım birisiydi) sonra kendisi bana yaklaşmaya başladı benim duygularım daha da arttı bana sert davranıyordu aslında sonrasında durduk yere bizden olmaz deyip numaramı sildi. Ben de bir daha ona dönmedim. Geçenler de tekrar bana yazdı ve görüşmek istediğini söyledi bana haksızlık yaptığını filan anlattı. Yazmasını dahi beklemiyordum ve görüşmeyi kabul ettim çok umutlu değildim ancak görünce daha da duygularım arttı da memnun olmalı ki beni beğendiğini hatta çok ciddi olduğunu filan söyledi.Ben onu çok erken filan diye hatta durduruyordum.Eve geldik ve her şey daha güzel olmuştu attığı mesajlar samimiydi tekrar görüşmek için gün ayarladı filan. Tabi ben de hülyalardayım sonunda beklediğim adamı buldum dedim. Hemen yarın bir mesaj attı biz bir yıl görüşmeyelim(sınava hazırlanıyorum bu süreçte kafamın karışmasını istemiyormuş) sınavdan sonra bakalım nasip filan dedi. Hatta sınavı kazan ki bizden olsun dedi. Ben şok oldum ama üstelemedim tamm dedim biraz da tepkili olarak buluşunca konuşurum diye de o an çok üstüne gitmedim. Sonra bana çok geç cevap yazmaya başladı hatta görüldü atmaya. Buluşmada yalan oldu tabi iptal edelim bile demedi yani sanki hiç olmamış gibi. Konuşalım dedim o an iyi olmadığını söyledi. Sonra baktım ki zorla olacak bir şey değil ben onu silerek artık mesaj atmıyorum. Beni engellemiş arada açıyor beni kontrol ediyor tekrar kapatıyor. Ona karşı hala hislerim var belki beni cepte de görüyordur bilmiyorum. Ben yazmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor.
Bence piskolojisi bozuk. Hic bulasmayin bakin bir dunya konu var basta boyle evlenince manyaklasan . Simdi evleneceksiniz demiyorum ama bu tipten sevgili degil siradan bir arkadas bile olmaz .merhaba arkadaşlar. Lütfen son derece samimi niyetlerle bana yazın.27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Daha doğrusu ben tercih etmedim. Genelde ilişkilerim platonikti ve yıllardır kimseden etkilenemiyordum. Ancak bundan bir ay öncesine kadar biriyle tanıştım ilk andan beri içimde onunla ilgili güzel hisler besliyorum. Kendisiyle muhabbetimiz mesaj üzerinden oldu (iş amaçlı ancak geçmişte de dershaneden görüntü olarak tanıdığım birisiydi) sonra kendisi bana yaklaşmaya başladı benim duygularım daha da arttı bana sert davranıyordu aslında sonrasında durduk yere bizden olmaz deyip numaramı sildi. Ben de bir daha ona dönmedim. Geçenler de tekrar bana yazdı ve görüşmek istediğini söyledi bana haksızlık yaptığını filan anlattı. Yazmasını dahi beklemiyordum ve görüşmeyi kabul ettim çok umutlu değildim ancak görünce daha da duygularım arttı da memnun olmalı ki beni beğendiğini hatta çok ciddi olduğunu filan söyledi.Ben onu çok erken filan diye hatta durduruyordum.Eve geldik ve her şey daha güzel olmuştu attığı mesajlar samimiydi tekrar görüşmek için gün ayarladı filan. Tabi ben de hülyalardayım sonunda beklediğim adamı buldum dedim. Hemen yarın bir mesaj attı biz bir yıl görüşmeyelim(sınava hazırlanıyorum bu süreçte kafamın karışmasını istemiyormuş) sınavdan sonra bakalım nasip filan dedi. Hatta sınavı kazan ki bizden olsun dedi. Ben şok oldum ama üstelemedim tamm dedim biraz da tepkili olarak buluşunca konuşurum diye de o an çok üstüne gitmedim. Sonra bana çok geç cevap yazmaya başladı hatta görüldü atmaya. Buluşmada yalan oldu tabi iptal edelim bile demedi yani sanki hiç olmamış gibi. Konuşalım dedim o an iyi olmadığını söyledi. Sonra baktım ki zorla olacak bir şey değil ben onu silerek artık mesaj atmıyorum. Beni engellemiş arada açıyor beni kontrol ediyor tekrar kapatıyor. Ona karşı hala hislerim var belki beni cepte de görüyordur bilmiyorum. Ben yazmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor.
Bu adamla zaman kaybetmye gerek yok o kesinde.merhaba arkadaşlar. Lütfen son derece samimi niyetlerle bana yazın.27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Daha doğrusu ben tercih etmedim. Genelde ilişkilerim platonikti ve yıllardır kimseden etkilenemiyordum. Ancak bundan bir ay öncesine kadar biriyle tanıştım ilk andan beri içimde onunla ilgili güzel hisler besliyorum. Kendisiyle muhabbetimiz mesaj üzerinden oldu (iş amaçlı ancak geçmişte de dershaneden görüntü olarak tanıdığım birisiydi) sonra kendisi bana yaklaşmaya başladı benim duygularım daha da arttı bana sert davranıyordu aslında sonrasında durduk yere bizden olmaz deyip numaramı sildi. Ben de bir daha ona dönmedim. Geçenler de tekrar bana yazdı ve görüşmek istediğini söyledi bana haksızlık yaptığını filan anlattı. Yazmasını dahi beklemiyordum ve görüşmeyi kabul ettim çok umutlu değildim ancak görünce daha da duygularım arttı da memnun olmalı ki beni beğendiğini hatta çok ciddi olduğunu filan söyledi.Ben onu çok erken filan diye hatta durduruyordum.Eve geldik ve her şey daha güzel olmuştu attığı mesajlar samimiydi tekrar görüşmek için gün ayarladı filan. Tabi ben de hülyalardayım sonunda beklediğim adamı buldum dedim. Hemen yarın bir mesaj attı biz bir yıl görüşmeyelim(sınava hazırlanıyorum bu süreçte kafamın karışmasını istemiyormuş) sınavdan sonra bakalım nasip filan dedi. Hatta sınavı kazan ki bizden olsun dedi. Ben şok oldum ama üstelemedim tamm dedim biraz da tepkili olarak buluşunca konuşurum diye de o an çok üstüne gitmedim. Sonra bana çok geç cevap yazmaya başladı hatta görüldü atmaya. Buluşmada yalan oldu tabi iptal edelim bile demedi yani sanki hiç olmamış gibi. Konuşalım dedim o an iyi olmadığını söyledi. Sonra baktım ki zorla olacak bir şey değil ben onu silerek artık mesaj atmıyorum. Beni engellemiş arada açıyor beni kontrol ediyor tekrar kapatıyor. Ona karşı hala hislerim var belki beni cepte de görüyordur bilmiyorum. Ben yazmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor.