benim durumum da olan var mı?

Bence adam size evlenilecek kız gözüyle de bakmıyor aklında başka biri olma olasılığı yüksek hatta hayatında uzun soluklu biri olup arada canı sıkılınca size yazıyor olabilir. Bu tür erkekleri kendinizle karıştırmayın kendi keyifleri için karşıdaki kadını hiçe sayarlar size zerre değer vermezler bu kadın bu muameleyi hak ediyor mu demezler. Kaldı ki aynı duruma 2 kez maruz kalmışsınız 3. yü kendinize yaşatmayın sevgiliniz olmadı diye üzülmeyin kötü hatıralarla yaşamaktansa hiç kimsenin olmaması sizin için daha iyi.
bu mümkün görünüyor ama sormak gerekmez mi? emin değilim sonuçta zaten böyle bir şey varsa direkt engellerim

Kesinlikle hayatında başka biri daha var. Ya evli ya sevgilisi var.
Harcanmayin derim.
Kaçın kurtulun bu ne yudugu belirsiz mahluktan

bu mümkün görünüyor ama sormak gerekmez mi? emin değilim sonuçta zaten böyle bir şey varsa direkt engellerim

Bu tür konularda çok kötü olan ben, bile eminim. Ki adami tanimadiğim halde. Adam seni yedekte görüyor işte. Başkalari adamin ilgisini çekiyor, kendince onlara ile gününü gün ediyor. Eğer onlar kaçarsa, işte sen varsin. Tecrübesiz, evde ev işi yapip, çocuklarina bakacak kadin. Bu kesinlikle bir iltifat değil. Bu evlenilcek/gezecek/kürkcu dükkani yapan erkekler iğrenclerdir.

Lütfen engelle adami. Zor olur evet ama senin için en iyisi. Daha farkli ve iyi erkekler hayatina girer, korkma.

merhaba arkadaşlar. Lütfen son derece samimi niyetlerle bana yazın.27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Daha doğrusu ben tercih etmedim. Genelde ilişkilerim platonikti ve yıllardır kimseden etkilenemiyordum. Ancak bundan bir ay öncesine kadar biriyle tanıştım ilk andan beri içimde onunla ilgili güzel hisler besliyorum. Kendisiyle muhabbetimiz mesaj üzerinden oldu (iş amaçlı ancak geçmişte de dershaneden görüntü olarak tanıdığım birisiydi) sonra kendisi bana yaklaşmaya başladı benim duygularım daha da arttı bana sert davranıyordu aslında sonrasında durduk yere bizden olmaz deyip numaramı sildi. Ben de bir daha ona dönmedim. Geçenler de tekrar bana yazdı ve görüşmek istediğini söyledi bana haksızlık yaptığını filan anlattı. Yazmasını dahi beklemiyordum ve görüşmeyi kabul ettim çok umutlu değildim ancak görünce daha da duygularım arttı da memnun olmalı ki beni beğendiğini hatta çok ciddi olduğunu filan söyledi.Ben onu çok erken filan diye hatta durduruyordum.Eve geldik ve her şey daha güzel olmuştu attığı mesajlar samimiydi tekrar görüşmek için gün ayarladı filan. Tabi ben de hülyalardayım sonunda beklediğim adamı buldum dedim. Hemen yarın bir mesaj attı biz bir yıl görüşmeyelim(sınava hazırlanıyorum bu süreçte kafamın karışmasını istemiyormuş) sınavdan sonra bakalım nasip filan dedi. Hatta sınavı kazan ki bizden olsun dedi. Ben şok oldum ama üstelemedim tamm dedim biraz da tepkili olarak buluşunca konuşurum diye de o an çok üstüne gitmedim. Sonra bana çok geç cevap yazmaya başladı hatta görüldü atmaya. Buluşmada yalan oldu tabi iptal edelim bile demedi yani sanki hiç olmamış gibi. Konuşalım dedim o an iyi olmadığını söyledi. Sonra baktım ki zorla olacak bir şey değil ben onu silerek artık mesaj atmıyorum. Beni engellemiş arada açıyor beni kontrol ediyor tekrar kapatıyor. Ona karşı hala hislerim var belki beni cepte de görüyordur bilmiyorum. Ben yazmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor.
Belli ki narsist sizin onun peşinden kosmanizi istiyo sakın böyle bir şey yapmayın ilişkide kimse kimsenin peşinden kosmamali

27 yaşına kadar kendi isteğinizle hiç ilişki yaşamazsanız daha erken yaşlarda geçmiş olmanız gereken aşamalardan geçemediğiniz için hayatınıza ucundan kıyısından giren ilk erkeğe kendinizi kaptırırsınız böyle.

Adam size evlenilecek kız gözüyle bakan pis zihniyetli herifin teki. Size herhangi duygusal bir şey hissetmiyor. Duygusal ilişkiler konusunda tecrübesiz, beklentisi düşük bir kadın olduğunuzu düşünüyor. Bir sene sonra sınava girip iş sahibi olduğunuzda da mesleği olan beklentisi düşük ve tecrübesiz bir kadın olarak gözünde tamı tamına dört dörtlük evlenilecek kadın olacaksınız. Bu bir senede o gününü gün edecek, evlendikten sonra da buna devam etme olasılığı yüksek olacak. Size de beni boğma, evlilik ağır geldi falan diyecek. Siz evde koca beklerken o yine keyfine bakacak.

Cinsel hayatınız da bişeye benzemeyecek büyük olasılıkla.
woow bu nasıl bir tespit böyle okudukça dehşet hak verdim. konu sahibi lütfen engelle, kararsız kalınca yukarıdaki yorumu oku...

Bu adama hiç sevgiliniz olmadigini soylediniz mi ya da belli ettiniz mi?

Şu kısmı okuyunca direkt adam dusundu tasindi hic bir sey olmazsa/bulamazsam mantikli evliligi yaparim en azindan, gozu de acilmamiş diyip sizi kenara ayirmış resmen diye dusundum ben acikcasi.
biliyor evet.Herkes böyle düşünüyor sanırım haklısınız.Ne günlere kaldık hey Allahım.

merhaba arkadaşlar. Lütfen son derece samimi niyetlerle bana yazın.27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Daha doğrusu ben tercih etmedim. Genelde ilişkilerim platonikti ve yıllardır kimseden etkilenemiyordum. Ancak bundan bir ay öncesine kadar biriyle tanıştım ilk andan beri içimde onunla ilgili güzel hisler besliyorum. Kendisiyle muhabbetimiz mesaj üzerinden oldu (iş amaçlı ancak geçmişte de dershaneden görüntü olarak tanıdığım birisiydi) sonra kendisi bana yaklaşmaya başladı benim duygularım daha da arttı bana sert davranıyordu aslında sonrasında durduk yere bizden olmaz deyip numaramı sildi. Ben de bir daha ona dönmedim. Geçenler de tekrar bana yazdı ve görüşmek istediğini söyledi bana haksızlık yaptığını filan anlattı. Yazmasını dahi beklemiyordum ve görüşmeyi kabul ettim çok umutlu değildim ancak görünce daha da duygularım arttı da memnun olmalı ki beni beğendiğini hatta çok ciddi olduğunu filan söyledi.Ben onu çok erken filan diye hatta durduruyordum.Eve geldik ve her şey daha güzel olmuştu attığı mesajlar samimiydi tekrar görüşmek için gün ayarladı filan. Tabi ben de hülyalardayım sonunda beklediğim adamı buldum dedim. Hemen yarın bir mesaj attı biz bir yıl görüşmeyelim(sınava hazırlanıyorum bu süreçte kafamın karışmasını istemiyormuş) sınavdan sonra bakalım nasip filan dedi. Hatta sınavı kazan ki bizden olsun dedi. Ben şok oldum ama üstelemedim tamm dedim biraz da tepkili olarak buluşunca konuşurum diye de o an çok üstüne gitmedim. Sonra bana çok geç cevap yazmaya başladı hatta görüldü atmaya. Buluşmada yalan oldu tabi iptal edelim bile demedi yani sanki hiç olmamış gibi. Konuşalım dedim o an iyi olmadığını söyledi. Sonra baktım ki zorla olacak bir şey değil ben onu silerek artık mesaj atmıyorum. Beni engellemiş arada açıyor beni kontrol ediyor tekrar kapatıyor. Ona karşı hala hislerim var belki beni cepte de görüyordur bilmiyorum. Ben yazmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor.
Böyle erkekler de mantar gibi türedi. Dangalak mı ne ciddiye binince kaçıyor direkt😬😬

X