benim derdimde annem haksızlıkmı ediyorum.d

haklısın öyle yapacam artık bebeğim olcak onu düşünmem lazım tabi annem müsade edrse

1-artık bir aile olmuşsun evlenmişsin, senın aılen artık suankı evın annenı bu kadar hayatına karışmasına izin verme.
mesafeli ol. cunku ınsan annesı olduğu için etkılenıyorda ıster ıstemez.
2-annelerımıze bakma ,sen güzelsın eşin çirkin der,derde kk da öğrenmişsindir güzelliğin yakışıklılığın değilde adamlığın ahlakın ne kadar önemli olduğunu...eğer eşin senı mutlu edıyorsa hıc bırsey dınleme. hamılelıınede gelınce "ıstedım oldu benım hayatım" demeyı öğrenmelısın...yoksa domınant anneler cok üstüne geliyor kızlarının.
benım annemde oyleydı. düzeldi artık.

amaan o nasil bir anne öyle
vesvese veren seytan gibi tövbe tövbe..
hakikatten annenle arana mesafe koy veya sert bir dille uyar esin hakkinda konustugunda iletisimi kes
telefonu kapat veya evinden cik vs nezaman bahsetse yap bunu
laftan anlamiyorsa böyle anlar umarim
abin basarmis geri kalan herkes basarmis sen niye yapamiyorsun
kolay ikna olup inaniyorsun demekki
sabrin tasmadan önce annene icindekilerini dök ve siniri ciz artik

valla eşin bulunmaz hint kumaşı, evde huzurunu bozma anneni de kafana takma o konuşsun kenidne göre. dinleme bile. sen hem dinleyip hem üzülüyosun sen de kendine yapıyosun yani

umarım benm annemde düzelir

Okurken daraldım.Nasıl bir yaklaşım bakış açıcı,nasıl bitmek bilmeyen bir negatiflik eşinize karşı.
Annedir her zaman saygınızı ve sabrınızı yine gösterin ama ailenizin annenizden zarar görmesini engelleyin.

çok şükür engelliyorum aklım başıma geldi de annemi kırıyorum o yüzden şu anda derdim bu kırmak istemiyorum aramyıorum bikaçgün konuşmamak için o arıyo

annem olmasa evde çok huzurluyum mutluyum eiimle
niye annenin dediğine göre huzurunu bozuyosun ki. sen dinlemezsen o da o kadar konuşamaz , yaşın küçük belli canım ama biraz anneni dışarda bırakmayı öğren yoksa bu kadın zaten değişmeyecek huyu bu yaştan sonra

evet haklısın canım

tamamını okumadan bir soru sormalıyım sizin aklınız yok muydu anneniz ayrıl dediğinde ayrılıp barış dediğinde barışıyordunuz

tamamını okumadan bir soru sormalıyım sizin aklınız yok muydu anneniz ayrıl dediğinde ayrılıp barış dediğinde barışıyordunuz
o zaman daha 17 yaşındaysım istemeden evlendim annemin yüzünden çok huzursuzdum küçüğüm daha ister istemez dinliyodum onu bi kere yaptım o hatayı bi daha yapmadım aklım olmasaydı çok gider gelirdim

o zaman daha 17 yaşındaysım istemeden evlendim annemin yüzünden çok huzursuzdum küçüğüm daha ister istemez dinliyodum onu bi kere yaptım o hatayı bi daha yapmadım aklım olmasaydı çok gider gelirdim
evet sonradan devamını okudum lütfen eşinizle huzurunuza bakın anneniz yaşayamadığı şeylerin hıncını sizden çıkarıyor olabilir..

Nasil zor bi kadinmis.
Boyle annelerde var.
Garip.
Yuzbinlerce maasalah esine ve o huzurunuza.
Kimsenin nazarlari degmesin.

QUOTE]
Seni başkasınamı versem diyo manyakmı bu kadın herşeyini düzene otutturmussun hayatından memnunsun ikinci çocuğuna hamilesin senin annen hiçmi hiç normal değil Allah akıl fikir versinannene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…