• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdimde annem haksızlıkmı ediyorum.d

annenizi babanızı dinlemeyin.çok iyi bir eşiniz varmış onunla evinizde mutlu olmaya bakın.anneniz etrafın lafından, sözünden etkilenip sizin yuvanızı yıkmaya çalışıyor sizi üzüyor.mesafeli davranın.
haklısın öyle yapacam artık bebeğim olcak onu düşünmem lazım tabi annem müsade edrse

1-artık bir aile olmuşsun evlenmişsin, senın aılen artık suankı evın annenı bu kadar hayatına karışmasına izin verme.
mesafeli ol. cunku ınsan annesı olduğu için etkılenıyorda ıster ıstemez.
2-annelerımıze bakma ,sen güzelsın eşin çirkin der,derde kk da öğrenmişsindir güzelliğin yakışıklılığın değilde adamlığın ahlakın ne kadar önemli olduğunu...eğer eşin senı mutlu edıyorsa hıc bırsey dınleme. hamılelıınede gelınce "ıstedım oldu benım hayatım" demeyı öğrenmelısın...yoksa domınant anneler cok üstüne geliyor kızlarının.
benım annemde oyleydı. düzeldi artık.

amaan o nasil bir anne öyle
vesvese veren seytan gibi tövbe tövbe..
hakikatten annenle arana mesafe koy veya sert bir dille uyar esin hakkinda konustugunda iletisimi kes
telefonu kapat veya evinden cik vs nezaman bahsetse yap bunu
laftan anlamiyorsa böyle anlar umarim
abin basarmis geri kalan herkes basarmis sen niye yapamiyorsun
kolay ikna olup inaniyorsun demekki
sabrin tasmadan önce annene icindekilerini dök ve siniri ciz artik

valla eşin bulunmaz hint kumaşı, evde huzurunu bozma anneni de kafana takma o konuşsun kenidne göre. dinleme bile. sen hem dinleyip hem üzülüyosun sen de kendine yapıyosun yani

1-artık bir aile olmuşsun evlenmişsin, senın aılen artık suankı evın annenı bu kadar hayatına karışmasına izin verme.
mesafeli ol. cunku ınsan annesı olduğu için etkılenıyorda ıster ıstemez.
2-annelerımıze bakma ,sen güzelsın eşin çirkin der,derde kk da öğrenmişsindir güzelliğin yakışıklılığın değilde adamlığın ahlakın ne kadar önemli olduğunu...eğer eşin senı mutlu edıyorsa hıc bırsey dınleme. hamılelıınede gelınce "ıstedım oldu benım hayatım" demeyı öğrenmelısın...yoksa domınant anneler cok üstüne geliyor kızlarının.
benım annemde oyleydı. düzeldi artık.
umarım benm annemde düzelir

amaan o nasil bir anne öyle
vesvese veren seytan gibi tövbe tövbe..
hakikatten annenle arana mesafe koy veya sert bir dille uyar esin hakkinda konustugunda iletisimi kes
telefonu kapat veya evinden cik vs nezaman bahsetse yap bunu
laftan anlamiyorsa böyle anlar umarim
abin basarmis geri kalan herkes basarmis sen niye yapamiyorsun
kolay ikna olup inaniyorsun demekki
sabrin tasmadan önce annene icindekilerini dök ve siniri ciz artik[/QUOT
ben anneme çok düşkünüm bunu bııyor ve kullanıyo abim gibi sertte konuşamam ağlatamam onu ama mesafeli olcam artık

Okurken daraldım.Nasıl bir yaklaşım bakış açıcı,nasıl bitmek bilmeyen bir negatiflik eşinize karşı.
Annedir her zaman saygınızı ve sabrınızı yine gösterin ama ailenizin annenizden zarar görmesini engelleyin.

Okurken daraldım.Nasıl bir yaklaşım bakış açıcı,nasıl bitmek bilmeyen bir negatiflik eşinize karşı.
Annedir her zaman saygınızı ve sabrınızı yine gösterin ama ailenizin annenizden zarar görmesini engelleyin.
çok şükür engelliyorum aklım başıma geldi de annemi kırıyorum o yüzden şu anda derdim bu kırmak istemiyorum aramyıorum bikaçgün konuşmamak için o arıyo

annem olmasa evde çok huzurluyum mutluyum eiimle
niye annenin dediğine göre huzurunu bozuyosun ki. sen dinlemezsen o da o kadar konuşamaz , yaşın küçük belli canım ama biraz anneni dışarda bırakmayı öğren yoksa bu kadın zaten değişmeyecek huyu bu yaştan sonra

niye annenin dediğine göre huzurunu bozuyosun ki. sen dinlemezsen o da o kadar konuşamaz , yaşın küçük belli canım ama biraz anneni dışarda bırakmayı öğren yoksa bu kadın zaten değişmeyecek huyu bu yaştan sonra
evet haklısın canım

Arkadaşlar meraba ağlamaktan yoruldum kimseyede anlatamıyorum derdim eşim, eşim ve annem
Konu çok uzun ama uzatmamaya çalışacam
ben daha 16yaşındayken görücülerim geliyodu evlenmeyi düşünmüyorum daha çok küçüğüm annem ve babamda vermeyi düşünmüyo
eşimin annesi geldi beğendi beni yok dedik evlenmem dedim.
bu yaşta ne evliliği falan memur diye annem hep açık bi kapı bıraktı
eşm geldi konuştuk olamaz dedim annem olur dedi iyi dedi ben ağladıkça olcak dedi istemeye istemeye söz oldu nişan oldu nişanlıyken ne yaptım olmadı nişanı atamadık
ben tam ısındım alışdım dışarı çıkıyoruz beraber aramızdada 12 yaş var bu kez annem başladı olmaz evlenmeyecen bu iş bozulcak dedi.
düğüne var bir hafta başkaları ona kızın güzel damadın çirkin demiş falan filan babam bırakmadı düğüne kadar ağladım üç ay nişanlı kaldım hergün ağladım.
düğün oldu hiç istemediğim bir ilçeye daha 16yaşında gelin geldim eşim çok iyi çok anlayışlı ama beni evliliğe zorlayan annem yüzünden evliliğim zehir oldu hep huzursuz hep mutsuz
o aradıkça biz tartışıyoruz annemi dinl'yorum boşan dedi bana çık gel dedi 7 aylık evliyim daha gittim boşancam dedim annemi aldım arkama annem bu kez gene başladı boşanma kocan iyi yapma etme git evine babama karşı hiç savunmadı babam neden arıyo tamaım diyo kızıma kötüyse boşansın ben kızımı yerdemi gördüm falan annemde bilmiyorum diyo hep.
eşim geldi beni almaya eşime şart koşmaya başladı taşınacaksın ev alcaksın falan eşim ev aldı hala borcu vardır hamile kalcam annem olmaz diyo hamile kalmayacan onun gibi bişey doğurcan ondan çocuk yapma onun yanına yatma falan hergün arıyo kocan ne giymiş kocan şunu görmüş konuşmamış kacan bize geldi bişey getirmedi hep huzursuzluk çıkardı hep boşanacaksın dedi hamile kaldım hamileliğim boyunca ağladım doğum yaptım annem evime 15 gün sonra geldi.
evime gelir kalmaz gelince huzursuzluk çıkarır babamı dolduruşa getirir babam arar kocan şöyle kocan böyle der bide onun için ağlarım
eşimi anlatayım kısa yaşı benden büyüktür olgundur çok daha iyi bence hiç sorun etmedim aramızdaki yaş farkını annemin tutumunun farkında ama hiç bir zaman oraya gitmeyecen demez hatta git annene yardım et işini yap der önceden canım sıkıldımı hemen götürürdü sen yaterki annme gitmek istiyorum de derdi zamanla ben gitmemeye başladım annemin yüzünden konuşmalarımızı duymuştur annenle neden öyle konuşuyosun der annemlere gider hep bişeyler götürmeye çalışır ama bir güm denk gelmez annem kötü damat der ama öyle değil tabi
kendimi anlatayım ilk zamanlar annemi çok dinlerdim gel derdi gelirdim git derdi giderdim annem herşeyin doğrusunu bilir derdim. eşimle tartışırdım eve gelirdi hiç konumazdım tek dediğim senden nefret ediyorum eşim hiç birşey demezdi zamanla ben düzeldim eşimi sevdim çocuğumuz oldu ama annem hala aynı ayrılcaksın bırak çocuğu gel derdi anneme cavap vermeye başladım huzursuzluk çıkaracaksan gelme bize arama beni unut beni demeye başladım daha az gitmeye başladım gittiğimiz zamanlardada 10gün mü kalcam iki gün sonra annemin söyledikleri yüzünden ağlar eşimi çağırırdım gel beni al diye annem söylüyo sonra pişman oluyoama ben kırılıyorum üzülüyorum annemin başı ağırsa yanına ilk ben gidiyorum eşim git annemdir diyo annemin bu tutumu neden bilmiyorum yedi yıldır evliyim ikinci çocuğuma hamileyim ama annem aynı vazgeçmiyo bazem onunda kalbini kırıyorum sonra aklıma geliyo çok üzülüyorum bazen düşünüyorum annem ölse üzülürmüyüm diye çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım eşime herşeyi anlattım eşim herşeyi biliyo çokta anlayışlı arada tartışıyoruz ama çok önemli şeyler değil bunlar anlattıklarım yaşadıklarımın yanında devede kulak hamileliğime bile annem ne diyecek diye çok sevinemedim
biraz karışık yazdım okuyanlar hakkınızı helal edin
tamamını okumadan bir soru sormalıyım sizin aklınız yok muydu anneniz ayrıl dediğinde ayrılıp barış dediğinde barışıyordunuz

tamamını okumadan bir soru sormalıyım sizin aklınız yok muydu anneniz ayrıl dediğinde ayrılıp barış dediğinde barışıyordunuz
o zaman daha 17 yaşındaysım istemeden evlendim annemin yüzünden çok huzursuzdum küçüğüm daha ister istemez dinliyodum onu bi kere yaptım o hatayı bi daha yapmadım aklım olmasaydı çok gider gelirdim

o zaman daha 17 yaşındaysım istemeden evlendim annemin yüzünden çok huzursuzdum küçüğüm daha ister istemez dinliyodum onu bi kere yaptım o hatayı bi daha yapmadım aklım olmasaydı çok gider gelirdim
evet sonradan devamını okudum lütfen eşinizle huzurunuza bakın anneniz yaşayamadığı şeylerin hıncını sizden çıkarıyor olabilir..

Nasil zor bi kadinmis.
Boyle annelerde var.
Garip.
Yuzbinlerce maasalah esine ve o huzurunuza.
Kimsenin nazarlari degmesin.

QUOTE]
Seni başkasınamı versem diyo manyakmı bu kadın herşeyini düzene otutturmussun hayatından memnunsun ikinci çocuğuna hamilesin senin annen hiçmi hiç normal değil Allah akıl fikir versinannene

Back