• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdimde annem haksızlıkmı ediyorum.d

baba kapısı,demir kapısıdır der büyükler.bir eş her ne kadar iyi olursa olsun,eş ten dolayı anne baba incitilmez.fakat sizin durum biraz farkli.burda iş sana düsüyor.anneni hasta kabul edip "evet annecim tamam annecim " deyip annenizi incitmeden söylediklerini kulak arkasi yapcaksiniz.çünkü annenizn bu yaptıkları saglıklı bir anne tarafndan yapılmaz..ahını almamaya çalışın ilerde farkına varmadan sizde o duruma düsebilirsinz.
annemde farkında yapıyo ediyo konuşıyo sonra pişman da oluyo bazen hatta bi keresinde boşanma konusunda çok fazla ısrar eti evde kavga çıkargel falan dedi bende teyzeme gittim herşey anlattım hata yaptık ama kocakarı işleri işte bi hocaya okutalım dedik hocaya gittim herşeyi anlattım hocanın bana dediği annem şeytan onunla konuşma onu dineme dedi

senin çocukların çok şanslı olacaklar bence ..annene ben anne diyemiyorum böyle anne olmaz annelik olmaz..insan çocuğunun mutluluğundan başka ne düşünebilir ki? annen sana kvlik yapmış başka birşey değil..allah senin yüzünü eşinden yana güldürmüş bence sen evliliğine kocana sahip çık kendi evini mutluluğunu düşün anneninde dediklerini zerre takma çünkü dengesiz laflar etmiş sürekli bir gün iyi dediğine ertesi günü kötü demiş..
kayınvalidem çok daha iyiydi iki sene önce vafat etti bizim mutluluğumuzu annemden çok isterdi bizedaha çok yol gösterirdi

kayınvalidem çok daha iyiydi iki sene önce vafat etti bizim mutluluğumuzu annemden çok isterdi bizedaha çok yol gösterirdi
allah rahmet etsin işte kişilik önemli o yüzden sen anneni hiç dinleme evine de karıştırma canım

Yaw sinirden okuyamadın resmen. Annen acaba mutsuz bir evlilik yapmışda seni mi kıskanıyor?

Valla 16 yaşında evlenemişsiniz, o kadar olaya şahit olmuşsunuz, artık ne doğru ne yanlış tek başına görebilirsin.

Anneni ailenden uzak tut!! Onun lafı ile hareket etme. Neyi niçin yaptığına takılmanında bir anlamı yok. Önceliğin eşin ve çocuklarından oluşan kendi ailen olmalı. Kimsenin dolduruşuna gelme, aynı hataları tekrarlama.

2 çocukla anne evine dönersen asıl hayat sana zehir olacağa benziyor. Allah korusun, yuvana sahip çık.

Yaw sinirden okuyamadın resmen. Annen acaba mutsuz bir evlilik yapmışda seni mi kıskanıyor?

Valla 16 yaşında evlenemişsiniz, o kadar olaya şahit olmuşsunuz, artık ne doğru ne yanlış tek başına görebilirsin.

Anneni ailenden uzak tut!! Onun lafı ile hareket etme. Neyi niçin yaptığına takılmanında bir anlamı yok. Önceliğin eşin ve çocuklarından oluşan kendi ailen olmalı. Kimsenin dolduruşuna gelme, aynı hataları tekrarlama.

2 çocukla anne evine dönersen asıl hayat sana zehir olacağa benziyor. Allah korusun, yuvana sahip çık.
annemi bu saatten sonra zaten dinlemem ama boyun eğmekte istemiyorum evime gelir söyleyecek bişey bulamasın diye elimden geleni yapar dört dörtlük ağırlarım hep çevremdeki insanları kıskanmışımdır hamile annesi yardıma gelmiştir annesni misafir gibi görmezler ama benm ki misafir bi hatam olsun istemem çünkü eşimi suçlu bulur artık bende dayanamıyorym konuşuyorum aileme karışma böyle yapacaksan gelme diyorum bunlar beni çok üzüyo

anne mi düşman mı belli değil.
dışardan biri olsa görüşme dersin geçersin anne bu nasıl görüşmeyeceksin ki.
sen ayarlayacaksın artık. kocana laf söyletme. bir söyler iki söyle susar heralde. ayrıca beni zorla veren sensin falan dedin mi hiç ne diyo öyle deyince?

eşiniz ıyı dayanmış hem sıze hem annenize eşini öp başına koy gerçi şimdi degerını bılıyorsun daha da mutlu etmek ıcın elınden gelenı yap.

anne mi düşman mı belli değil.
dışardan biri olsa görüşme dersin geçersin anne bu nasıl görüşmeyeceksin ki.
sen ayarlayacaksın artık. kocana laf söyletme. bir söyler iki söyle susar heralde. ayrıca beni zorla veren sensin falan dedin mi hiç ne diyo öyle deyince?
büyü yapmışlar bana diyo ben seni vermezdim diyo kendince bahaneler üretiyo sanki mutsuz etmek için elinden geleni yapıyo anneme hiç bir derdimi anlatamıyorum ya en çok ta buna yanıyorum

Canım annenin karakteri bu demekki artık onu degistiremezsin. En iyisi bu durumu kabullenip biraz mesafe koymak. Ölse uzulurmuyum acaba demissin, anne canindir kahrolursun kaybetme korkusu sarmasin inşallah.

büyü yapmışlar bana diyo ben seni vermezdim diyo kendince bahaneler üretiyo sanki mutsuz etmek için elinden geleni yapıyo anneme hiç bir derdimi anlatamıyorum ya en çok ta buna yanıyorum
sadece sna karşı mı böyle yoksa genel olrak böyle bi dengesizmi (afedersin annen ama)

hani psikolojik bi rahatsızlığı falan mı var acaba?

Canım annenin karakteri bu demekki artık onu degistiremezsin. En iyisi bu durumu kabullenip biraz mesafe koymak. Ölse uzulurmuyum acaba demissin, anne canindir kahrolursun kaybetme korkusu sarmasin inşallah.
amin de insanın evindede mutluluk huzur olmayınca anne yüzünden düşümmüyo değilim öyle şeyleri

Sen kafani dagitacak seyler bul. Eşinle çık gez. Ona değişik yemekler surprizler yap. Cunku boyle giderse eşin de değişebilir.

annenizi babanızı dinlemeyin.çok iyi bir eşiniz varmış onunla evinizde mutlu olmaya bakın.anneniz etrafın lafından, sözünden etkilenip sizin yuvanızı yıkmaya çalışıyor sizi üzüyor.mesafeli davranın.

Sen kafani dagitacak seyler bul. Eşinle çık gez. Ona değişik yemekler surprizler yap. Cunku boyle giderse eşin de değişebilir.
eşimle her şeyi yapıyoruz annem ona bile engel olmaya çalııyortatile çıkarız sen omdan ayrıma diye yapıyo der seni gezmeyle tozmayla kandırıyo der hep aklıma girmeye çalışıyo

Back