aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz ama yakın 20 dakika gittiğimde iki saat bile bana zehir oluyo annem dakka bir gol bir ne giymiş bı böyle neden bana nasılsın demedi kardeşim üniversite okuyo mesela onu neden bana sormadı ama baksan adam normal giyinmiş annem takmış durumda kardeşimi sorsa arar sorar yada bana sorar eşime gelme içeridiyorum ayıptır diyo baban evde diyo ne yapsam bilmiyorumEşiniz gerçekten anlayışlı insanmış. Annenizle iletişimi kesmeniz de doğru olmaz ama mesafeli olun derim ben. Gidecekseniz kalmayın mesela, bilmiyorum farklı şehirlerdemisiniz ama eşinizle birlikte 1-2 saat oturup gelebilirsiniz.
aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz ama yakın 20 dakika gittiğimde iki saat bile bana zehir oluyo annem dakka bir gol bir ne giymiş bı böyle neden bana nasılsın demedi kardeşim üniversite okuyo mesela onu neden bana sormadı ama baksan adam normal giyinmiş annem takmış durumda kardeşimi sorsa arar sorar yada bana sorar eşime gelme içeridiyorum ayıptır diyo baban evde diyo ne yapsam bilmiyorum
annem bi susabilse keşke karışmasa bize çok mutluyuz cahillik ettim ama pişman değilim şimdi sadece annem sorun onu kırıorum bazen senin evladında sana böyle yapsın dio ama ben kızıma böyle yapmamki bunları yaşatmamannen kesinlikle hastalıklı bir kadın. Dost mu düşman mı belli değil. Sonuçta annen, sil at diyemem ama, ailene karıştırtma, herşeye ağzını uzatamasın. sen de hadi ilk evlendiğin zamanlar yaşın çok küçükmüş lafına gitmiş, cahillik yapmışsın. Bundan sonra akıllıca davranırsın umarım. Allah yardımcın olsun işin zor. Ama ağlayıp kendini ve bebeğini üzmeye de hakkın yok, güçlü olmalısın artık kocaman bir kadınsın.
annem bi susabilse keşke karışmasa bize çok mutluyuz cahillik ettim ama pişman değilim şimdi sadece annem sorun onu kırıorum bazen senin evladında sana böyle yapsın dio ama ben kızıma böyle yapmamki bunları yaşatmam
evet canm hamileyim hatta bu ikinci hamileliğim 3buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var annem o çocuğu yapmamam için elinden geleni yapmıştı ama şimdi en çok sevdiği torunu annemin eteklerinden çoktan çıktımda annem anlasa birdeve sonuççç hamilesin..
Bu noktadan sonra sen zaten devam kararı almışsın. Artık anne olacaksın. Annenin eteklerinden çıkma vakti gelmiş geçmiş bile.
ya seni evlendiren annen şimdi de bu adama yakıştırmayan annen.evet canm hamileyim hatta bu ikinci hamileliğim 3buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var annem o çocuğu yapmamam için elinden geleni yapmıştı ama şimdi en çok sevdiği torunu annemin eteklerinden çoktan çıktımda annem anlasa birde
evet haklısın eşimde bir yeter diycek ama ne zamaneşinize maşallah Allah mutluluk huzur versin yuvanıza ama o adamcağızın da sınırlarını zorlamayın çok.
annenize de hayret ettim. çocuk oyuncağı mı gel gel, git git.
yapılacak şey beli anne lafına hı hı deyip geçeceksiniz çünkü normal bir davranış görmedim ben.
söylüyorum anneme ama bahane bitmiyo ki abimin kusurları daha fazla mesela nerde nasılmkonuşcağını bilmez anneme dediğimde eşmi savunmak için o beim oğlumdur der istediğini yapar eder der aramızı bozmak için sanki elinden geleni yapıyo dinlememeye çalışıyorum ama...Siz yine de eşinize içeri gelme demeyin. O annenizin ona taktığını bilmesin. Annenize de kardeşimi arayıp konuşuyoruz zaten deyip geçin. Bir de bu kadar çok bunaltıyorsa bir süre gitmeyin ve açıkça söyleyin annenize bu şekilde davrandığın sürece gelmek istemiyorum diye.
senin çocukların çok şanslı olacaklar bence ..annene ben anne diyemiyorum böyle anne olmaz annelik olmaz..insan çocuğunun mutluluğundan başka ne düşünebilir ki? annen sana kvlik yapmış başka birşey değil..allah senin yüzünü eşinden yana güldürmüş bence sen evliliğine kocana sahip çık kendi evini mutluluğunu düşün anneninde dediklerini zerre takma çünkü dengesiz laflar etmiş sürekli bir gün iyi dediğine ertesi günü kötü demiş..Arkadaşlar meraba ağlamaktan yoruldum kimseyede anlatamıyorum derdim eşim, eşim ve annem
Konu çok uzun ama uzatmamaya çalışacam
ben daha 16yaşındayken görücülerim geliyodu evlenmeyi düşünmüyorum daha çok küçüğüm annem ve babamda vermeyi düşünmüyo
eşimin annesi geldi beğendi beni yok dedik evlenmem dedim.
bu yaşta ne evliliği falan memur diye annem hep açık bi kapı bıraktı
eşm geldi konuştuk olamaz dedim annem olur dedi iyi dedi ben ağladıkça olcak dedi istemeye istemeye söz oldu nişan oldu nişanlıyken ne yaptım olmadı nişanı atamadık
ben tam ısındım alışdım dışarı çıkıyoruz beraber aramızdada 12 yaş var bu kez annem başladı olmaz evlenmeyecen bu iş bozulcak dedi.
düğüne var bir hafta başkaları ona kızın güzel damadın çirkin demiş falan filan babam bırakmadı düğüne kadar ağladım üç ay nişanlı kaldım hergün ağladım.
düğün oldu hiç istemediğim bir ilçeye daha 16yaşında gelin geldim eşim çok iyi çok anlayışlı ama beni evliliğe zorlayan annem yüzünden evliliğim zehir oldu hep huzursuz hep mutsuz
o aradıkça biz tartışıyoruz annemi dinl'yorum boşan dedi bana çık gel dedi 7 aylık evliyim daha gittim boşancam dedim annemi aldım arkama annem bu kez gene başladı boşanma kocan iyi yapma etme git evine babama karşı hiç savunmadı babam neden arıyo tamaım diyo kızıma kötüyse boşansın ben kızımı yerdemi gördüm falan annemde bilmiyorum diyo hep.
eşim geldi beni almaya eşime şart koşmaya başladı taşınacaksın ev alcaksın falan eşim ev aldı hala borcu vardır hamile kalcam annem olmaz diyo hamile kalmayacan onun gibi bişey doğurcan ondan çocuk yapma onun yanına yatma falan hergün arıyo kocan ne giymiş kocan şunu görmüş konuşmamış kacan bize geldi bişey getirmedi hep huzursuzluk çıkardı hep boşanacaksın dedi hamile kaldım hamileliğim boyunca ağladım doğum yaptım annem evime 15 gün sonra geldi.
evime gelir kalmaz gelince huzursuzluk çıkarır babamı dolduruşa getirir babam arar kocan şöyle kocan böyle der bide onun için ağlarım
eşimi anlatayım kısa yaşı benden büyüktür olgundur çok daha iyi bence hiç sorun etmedim aramızdaki yaş farkını annemin tutumunun farkında ama hiç bir zaman oraya gitmeyecen demez hatta git annene yardım et işini yap der önceden canım sıkıldımı hemen götürürdü sen yaterki annme gitmek istiyorum de derdi zamanla ben gitmemeye başladım annemin yüzünden konuşmalarımızı duymuştur annenle neden öyle konuşuyosun der annemlere gider hep bişeyler götürmeye çalışır ama bir güm denk gelmez annem kötü damat der ama öyle değil tabi
kendimi anlatayım ilk zamanlar annemi çok dinlerdim gel derdi gelirdim git derdi giderdim annem herşeyin doğrusunu bilir derdim. eşimle tartışırdım eve gelirdi hiç konumazdım tek dediğim senden nefret ediyorum eşim hiç birşey demezdi zamanla ben düzeldim eşimi sevdim çocuğumuz oldu ama annem hala aynı ayrılcaksın bırak çocuğu gel derdi anneme cavap vermeye başladım huzursuzluk çıkaracaksan gelme bize arama beni unut beni demeye başladım daha az gitmeye başladım gittiğimiz zamanlardada 10gün mü kalcam iki gün sonra annemin söyledikleri yüzünden ağlar eşimi çağırırdım gel beni al diye annem söylüyo sonra pişman oluyoama ben kırılıyorum üzülüyorum annemin başı ağırsa yanına ilk ben gidiyorum eşim git annemdir diyo annemin bu tutumu neden bilmiyorum yedi yıldır evliyim ikinci çocuğuma hamileyim ama annem aynı vazgeçmiyo bazem onunda kalbini kırıyorum sonra aklıma geliyo çok üzülüyorum bazen düşünüyorum annem ölse üzülürmüyüm diye çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım eşime herşeyi anlattım eşim herşeyi biliyo çokta anlayışlı arada tartışıyoruz ama çok önemli şeyler değil bunlar anlattıklarım yaşadıklarımın yanında devede kulak hamileliğime bile annem ne diyecek diye çok sevinemedim
biraz karışık yazdım okuyanlar hakkınızı helal edin
evet ya önce ablam evlendi eşinden ayrılsın diye elinden geleni yaptı eniştem yasak koydu ablamı annemlere bırakmadı sonra ben evlendim hiç vazgeçmedi uğraşmaktan abim evlendi bende artık kurtulurum onlara sarar dedm abim çok sert konuştu onunla karışamadı ona ama benle hala aynu vazgeçmiyo hergün konuşsak bişryler bulurBenim bildiğim anneler çocukların mutluluğu için uğraşır seninki tam tersi mutsuzluğun için uğraşmış hep.
boşan diyo gel yanıma seniçbaşkasına verecem diyo tabi ben aklına uymam ama olduda uydum diyelim beni yarı yolda bırakırya seni evlendiren annen şimdi de bu adama yakıştırmayan annen.
Ne istiyor tam olarak senden?
arıyorum sormak için hemen eşimden bahsediyo bazen yüzüne kapatıyorum bendene anneymiş be. arada sra nasılsın de havadan sudan konuş kapat. eşinin konusunu açtırtma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?