• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim takıntı sağlıklı beslenme takıntısı [ortoreksiya nervoza]

Bana cok ilginc geliyor ya herhangi bir sebzenin yenmemesi. Tadi mi hosunuza gitmiyor yoksa goruntu falan mi? Kan grubunuz O veya B falan mi? Biz her turlu ot sebze yiyoruz. Hic yiyemedigim bir sebze yok sadece cok karisik yemek sevmem. Bir suru sebze karistirarak yemek yamak bana sacma geliyor.
kan grubuyla alakası var mı bu arada? benimki ORH+

Bu arada filtre kahve granül değil di mi ? Jacobs vs. türevlerini tavsiye etmiyorum. Ben de kahve konusunda seçiciyim, daha doğrusu sağlıksız bu tip granül kahveler. Onun yerine kavrulmuş gerçek kahve çekirdeği tercih edin mümkünse. Mocha potlarla demleyebilirsiniz :)
Yok yahu bildiğim kadarıyla filtre kahve granül değil. :KK64:
Jacobs, Nescafe classic, gold bunlardan içmiyorum. Aynen dediğiniz gibi.
Zaten sadece sade türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum.
O mocha potları duymuştum. İyi hatırlattınız bir daha bakayım. :KK66:

Yok yahu bildiğim kadarıyla filtre kahve granül değil. :KK64:
Jacobs, Nescafe classic, gold bunlardan içmiyorum. Aynen dediğiniz gibi.
Kahve olarak sade türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum sadece.
O mocha potları duymuştum. İyi hatırlattınız bir daha bakayım. :KK66:

Doğru ya granül değil kafa gitti sıcaktan :olamaz: Granül içmemek en iyisi o konuda en azından hemfikir olalım :KK70: :KK70:

Aysar_ Aysar_ Bak bu, ülkerin yüzde 80 bitteri image.jpeg

Ooo dondurmanın en iyisini almış. :) Güzel bir kahvaltı sofrasını haketmiş şimdi. :KK66:
Yabancı dizi izlerken ne güzel gider şimdi. Afiyet olsun. :dondurma:
Bizde bekar halimizle işte muzu dondurup blender.dan geçirip dondurmacık yapıp yiyoruz. :KK16: :))
Yabancı dizilerimiz hep araya girdi :63: diyete karar verdiğimde pratik fikirleriniz için kapınızı çalicim efenim :kk77:

Doğru ya granül değil kafa gitti sıcaktan :olamaz: Granül içmemek en iyisi o konuda en azından hemfikir olalım :KK70: :KK70:
Hehe olur öyle. :KK48:
Aynen bari bir ortak noktamız olsun. :KK70: İlk lafa künefeden girince ihtimal vermemiştim. :KK48:

Madem kahve konusunda seçicisiniz.
Şu starbucks kahvelerine kahve diyebiliyor musunuz? Ben diyemiyorum. :110:
Gerçi toplasanız 2-3 kere anca gitmişimdir. Yine evde içtiğim kahvelerden içtim.
Geçen süslü sözlükte okudum. Starbucks için kahve satmıyor ambiyans satıyor diyorlardı. :KK48:

Aynen bari bir ortak noktamız olsun. :KK70: İlk lafa künefeden girince ihtimal vermemiştim. :KK48:

Gerçi toplasanız 2-3 kere anca gitmişimdir. Yine evde içtiğim kahvelerden içtim.
Geçen süslü sözlükte okudum. Starbucks için kahve satmıyor ambiyans satıyor diyorlardı. :KK48:

Ben asla almam, tat versin diye koyduklarisuruplar o kadar sagliksiz ki....Neskafe cok severim ama icmiyorum, hazir kahve cok sagliksizmis, daha kaliteli kahvelerin cer copunden arta kalanlarmis. Turk kahvesi iciyorum veya taze ogutulmus granullu kahve iciyorum.

Demiyoruz tabiki de. Suyunun suyu orası yahu. Ben Türk kehvesi severim en çok ama eğer kahve içeceksem de kahveyi çekirdekten kavurarak yapan yerlere gidiyorum. Tercihim çok sert olmayan Colombia. Starbucks içmiyorum. Kahve bir nevi meslek oldu sayılır :)

Demiyoruz tabiki de. Suyunun suyu orası yahu. Ben Türk kehvesi severim en çok ama eğer kahve içeceksem de kahveyi çekirdekten kavurarak yapan yerlere gidiyorum. Tercihim çok sert olmayan Colombia. Starbucks içmiyorum. Kahve bir nevi meslek oldu sayılır :)

Valla panpa ben de kahveden cok anlamam, oyle ustasi uzmani falan degilim , gecende ortagim herife hediye almaya gittim o kahve cok iciyor. Neyse, aromalara baka baka sectim bir paket. Getirdim ofise bir actim, kahve cekirdekleri kocaman kocaman duruyor :deli: Bu ne lan dedim bu herifler bana ne satmis:dondurma: Ortagim herif dedi ki, ogutucu gerek, kahve degirmeni, evimde var yarin getireyim. Ben de dedim ki ben o kadar bekleyemem tadini merak ettim simdi icicem. Avucluk kahve cekirdegini aldim, koydum posete, aldim elime bos bir cam sise allah ne verdiyse vura vura oguttum :deli: Sonra yaptik ictik bu da boyle bir animdir :dondurma:

Valla panpa ben de kahveden cok anlamam, oyle ustasi uzmani falan degilim , gecende ortagim herife hediye almaya gittim o kahve cok iciyor. Neyse, aromalara baka baka sectim bir paket. Getirdim ofise bir actim, kahve cekirdekleri kocaman kocaman duruyor :deli: Bu ne lan dedim bu herifler bana ne satmis:dondurma: Ortagim herif dedi ki, ogutucu gerek, kahve degirmeni, evimde var yarin getireyim. Ben de dedim ki ben o kadar bekleyemem tadini merak ettim simdi icicem. Avucluk kahve cekirdegini aldim, koydum posete, aldim elime bos bir cam sise allah ne verdiyse vura vura oguttum :deli: Sonra yaptik ictik bu da boyle bir animdir :dondurma:

Evet genelde öğütülmeden satılıyor pampa zaten kahve manyaklarının illa öğütücüsü oluyor bizim yok fakiriz biz :dondurma:

:KK70: :KK70:Ayyy Allah iyiliğini versin. :KK70:

Maalesef. Bu konuyu açtığım gün 1.bölümünü izleyecektim güya. :)
Çok bahsediliyor yalnız. Baya merak ediyorum. :KK64:

Tavsiye ederim. Yaş kaç bilmiyorum ama 80'ler ruhunu seviyorsanız bayılacaksınız. Korku ve heyecan da cabası :KK50:

Back