• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim takıntı sağlıklı beslenme takıntısı [ortoreksiya nervoza]

Yiyorum yiyorumda hobi olarak yiyorum canım :KK70: tatlıyla çok aram yok dondurma severim bide çıtır waffle :kk77: şerbetli tatlılar kesiyor beni hemen :olamaz: ama eşim fena tatlıcıdır :tokat:

Kızım benim ocağımı söndüren tek şey tatlı :D Şu an gofret var mutfakta ve yememek için zor tutuyorum kendimi :D Üstünüze afiyet diyet yapmam lazım da :işsiz:

Kızım benim ocağımı söndüren tek şey tatlı :KK70: Şu an gofret var mutfakta ve yememek için zor tutuyorum kendimi :KK70: Üstünüze afiyet diyet yapmam lazım da :işsiz:
Bizimde eşim sayesinde bakkal çekmecemiz var :70: kek çiko ne ararsan var bazen açıyorum burdada hiç bişey yok diyorum bana hitap etmiyor hep tatlı şeyler alıyor :63: bana çerez alsın özellikle çiğ :halay:

:KK48: Bende mesajınızı okurken sütlü meyveli yulaf ezmesi yiyordum. :dondurma:
Canımızın çekmesi için mahsus yazıyorsunuz değil mi. :deli:

S shot ve Bibibella Bibibella mesajınızı görmesin yalnız. En son eve sipariş veriyorlardı. :KK48:
Yok ya vive de bizden. Ayağının tozuyla fırtınalar estiriyor yine serserim benim :D

Sizin yüzünüzden kocama kornet siparişi verdim :dondurma::63:

Ben de cips yiyicim sanırım :110:
Ben de sanırım McDonalds'tan sipariş vereceğim :D

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, ancak sizinki gibi değil elbette. Cips, asitli asitsiz içecek, abur cubur yemem. Ama mesela çok nadir çekirdek yerim, kabak olması tercihimdir. Ama bu sizi mutlu ediyorsa kötü bir alışkanlık değil bence.

Benim size söylemek istediğim başka bir şey var aslında. Benim çalıştığım yerde bir arkadaşım var sizin durumunuza benziyor. Ama o biz bir şey erken sanki biz virüslüymüşüz gibi davranıyor. Bir iğrenerek suratımıza bakıyor, böyle olunca da insan ilişkileri olumsuz etkileniyor. Sosyal hayatının bu şekilde etkilendiğini düşünüyorum.
Bir de evli misiniz? Böyle durumda eşin tepkisini hep merak ettim?

Sağolun. Ne güzel sizinki gayet kontrollü gidiyor demek.

Şöyle diyeyim; bazen yemeğim hazırda olmayınca ne yiyeceğim konusunda acayip strese giriyorum. Bu canımı sıkmaya başlamıştı.

İş arkadaşınız hiç iyi yapmıyormuş. İğrenerek bakmak nedir yahu. :KK57:

O yiyeceklere karşı fobisi olabilir, tiksinebilir. Yani çok zararlı bulmasını anlarım ama ortamdan uzaklaşsın bari. Sizi davranışlarıyla ve bakışlarıyla rahatsız etmeye hakkı yok. :KK20:

E tabi sosyal hayatı etkilenir. Kim o arkadaşla yemeğe çıkmak ister ki? Böyle yapan biri olunca karşıdaki insan yemeğinden keyif alabilir mi? Acilen bu durumunu düzeltmesi lazım.
Arkadaşınızı mı hatırlattım? :deli:

Ben bu tarz yaklaşımlar sergilemiyorum. :) Bana müdahale edilmesinden özellikle ısrardan hoşlanmam. O yüzden bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam.

Yetişkin insanların ne yedikleri ne içtikleri sadece kendilerini bağlar. Herkes kendi vücudundan mesul sonuçta.

Hayır. Bekarım. :) Çekilmez bir eş mi olurdum sizce? :KK48:

Yok ya vive de bizden. Ayağının tozuyla fırtınalar estiriyor yine serserim benim :KK70:

Ben de sanırım McDonalds'tan sipariş vereceğim :KK70:

Gelmemle gitmem bir olmasa bari :D :D

McDonalds' mı alırım bi dal :dondurma:

Bende ceviz + filtre kahve. :kahve:

Sizlerin yanında ne kadar sıkıcıyım. :KK48:

Bu arada filtre kahve granül değil di mi ? Jacobs vs. türevlerini tavsiye etmiyorum. Ben de kahve konusunda seçiciyim, daha doğrusu sağlıksız bu tip granül kahveler. Onun yerine kavrulmuş gerçek kahve çekirdeği tercih edin mümkünse. Mocha potlarla demleyebilirsiniz :)

Bana cok ilginc geliyor ya herhangi bir sebzenin yenmemesi. Tadi mi hosunuza gitmiyor yoksa goruntu falan mi? Kan grubunuz O veya B falan mi? Biz her turlu ot sebze yiyoruz. Hic yiyemedigim bir sebze yok sadece cok karisik yemek sevmem. Bir suru sebze karistirarak yemek yamak bana sacma geliyor.
aynen bana da çok ilginç geliyor böyle okudukça,ot gibi yaşamak falan diyorlar ya bir de anlamıyorum :KK43:
ot kadar lezzetli bir şey var mı ya?
mesela roka salatası olsa da yesem şimdi,bol nar ekşili,limonlu :)
ya da ıspanak yemeği,en sevdiğim yemektir.pırasanın şekerli gibi bir tadı var zaten,nefis.üzerine de sumak ekşisi,nar ekşisi mis!
bugün bol garnitürlü enginar yaptım,bayıla bayıla yedim.
tamam benim de sağlıksız beslendiğim zamanlar oldu ama o zamanlar da hep otçuydum.sadece bol yağ bol ekmek ile tüketirdim.sebze nasıl sevilmez ya? ete tat veren o baharatlar sebzeler zaten. S shot

Beni bonkör kocamda kornet değil magnum almış nasıl sevmiyeyim ben bu herifi :KK53:
Ooo dondurmanın en iyisini almış. :) Güzel bir kahvaltı sofrasını haketmiş şimdi. ;)
Yabancı dizi izlerken ne güzel gider şimdi. Afiyet olsun. :dondurma:
Bizde bekar halimizle işte muzu dondurup blender.dan geçirip dondurmacık yapıp yiyoruz. :KK16: :))

Back