Benim derdim roman gibi :( okursanız çok sevinirim. Işin içinden çıkamıyorum :(

olay olur olmaz hemen arkasında polise gitmedim ki tatilden geldim kuzenimle kanlı bıçaklı oldum aradan bi ay geçti arakdaşıma anlattım ağladım sızladım. Arkadaşım bana destek oldu önce polise gidip söyleyelim dedik gittik o polis de bize bu cevabı verdi. Geriside benim kendi psikolojimle alakalı bişey. Kuzenimin sevgilisine sordukduk. çocuk nerede diye zaten yurt dışında yaşayan bi insan mış öğrendiğime göre. Türk sivaslı ama yurt dışında sadece gezi amaşlı kuzenimin sevgilisinin yanına gelmiş olan larda gerisi okudunuz zaten

yurt disinda yasiyor olmasi birseyi degistirmez ki,
kuzenin sevgilisinin yanina tatile gelidigne gore samimiydiler demekki,
o biliyordur kimdir necidir polisle gitseydin kapisina oda kuzeninde sana onu yapan pislikte hak ettigini bulurdu:34:

olay olur olmaz hemen arkasında polise gitmedim ki tatilden geldim kuzenimle kanlı bıçaklı oldum aradan bi ay geçti arakdaşıma anlattım ağladım sızladım. Arkadaşım bana destek oldu önce polise gidip söyleyelim dedik gittik o polis de bize bu cevabı verdi. Geriside benim kendi psikolojimle alakalı bişey. Kuzenimin sevgilisine sordukduk. çocuk nerede diye zaten yurt dışında yaşayan bi insan mış öğrendiğime göre. Türk sivaslı ama yurt dışında sadece gezi amaşlı kuzenimin sevgilisinin yanına gelmiş olan larda gerisi okudunuz zaten

yani sana tecavüz ederken bagirip cagirmadinmi ortaligi yikmadinmi, bunu gören kuzenin olsun bise olmazmi dedi :53: :44:

su olayi dogru düzgün anlatsana bi , kim seyirci kalir bir tecavüze:19:

tuana1234 biz burada sana ne desek te inan ki boş.yaşadıkların zor.senin şu an asıl sorunun nişanlının ailene soğuk davranması.yapacak bişey yok.seni olduğun gibi kabul etmiş ve siz kendi aranızda mutlusunuz ya gerisi önemli değil.Allah yardımcın olsun.inşallah nişanlınla mutlu olur kötü günleri geride bırakırsın.

polis zabit tutmadi mi ???:44::44:

peki sana bunu yapan kuzeninin sevgilisinin arkadasimiydi,
keske polisi dinlemeyip sikayetci olsaydin,
pekala bulunurdu bence...:34:

son yorumumu oku lütfen. Ayrıca başımda kimse yok tek başımayım arkadaşım hariç. Ben böyle bir tepkiyle karşılaşınca zaten çok aktif bir kız değilim içine kapanık bir kızım polis resmen rezil olduğunla kalırsın diye beni geri yollaınca bende bişey yaşamadım bi tarafıma baka baka çektim gittim doğrumu yaptım hayır yanlış yaptım işte hatalarımı anlatıyorum burda

Bence konuyu gerçek dışı bulanlar itham yapmadan okumayı bırakmalı.
Arkadaşım başına gelenler gerçekten üzücü,ama kendini toparlamışsın zaten güçlü bir insasın.
Eminim zamanla herşey yoluna girer,Polisin sana yaklaşımı çok yalnış.Olayın hemen akabinde gidebilseydin çok dahaa iyi olurdu aslında polise:50:

Ya lütfen kusura bakma ama birşey sorucam.

Empati kuruyorum su an. Ben senin yaşadığını yaşasaydım ilk isim karakola gitmek olurdu olayı yaşadıktan hemen sonra.

Şimdi sen diyorsun ya hani biri izlemiş seni. Ben de diyorum ki sana acaba diyorum, sen olay gecesi biraz alkol aldın da cok açık yazamiyorum ama onun sonucunda mı bu olay oldu?

Çünkü tecavüze uğrayan birini seyretmek ancak filmlerde olur sanki. Senin, olayın akabinde polise gitmemen, tecavüze uğradıgina dair rapor almaman? Bu kadar buyuk bir olayi kimseye soylememen? Korktum falan deme, inanamam kusura bakma.

Yani ne düşündün bilemiyorum kafam karıştı.

yurt disinda yasiyor olmasi birseyi degistirmez ki,
kuzenin sevgilisinin yanina tatile gelidigne gore samimiydiler demekki,
o biliyordur kimdir necidir polisle gitseydin kapisina oda kuzeninde sana onu yapan pislikte hak ettigini bulurdu:34:

işte problemde bu polisin yaptığı şeref sizlik di dalga geçip yolladı kendi isteğinle mi birlikte oldun dedi

son yorumumu oku lütfen. Ayrıca başımda kimse yok tek başımayım arkadaşım hariç. Ben böyle bir tepkiyle karşılaşınca zaten çok aktif bir kız değilim içine kapanık bir kızım polis resmen rezil olduğunla kalırsın diye beni geri yollaınca bende bişey yaşamadım bi tarafıma baka baka çektim gittim doğrumu yaptım hayır yanlış yaptım işte hatalarımı anlatıyorum burda

tama canim bende seni anlamaya calisiyorum iste,
polis tutanak tuttu demissin yazdiginda,
tutanakta ne yaziyordu,
ortada bi suclu var birde magdur,
polis sana bosver demis,ne bir arastirma ne birsey...

bu olayı lisede yasıyorsun polis sana yasını almıssın diyor ilgilenmiyor?
ama polis nişanlın bunu gecmiş tutanaklarda buluyor? (tutanağa gectilerse kişinini bulunup savcılığa itikal etmesi gerekiyor)
kuzeninin gözü önünde oluyor hersey ama sen onunla baska bir tartısma yüzünde küsüyorsun
SENCE MANTIKLIMI

bu olayı lisede yasıyorsun polis sana yasını almıssın diyor ilgilenmiyor?
ama polis nişanlın bunu gecmiş tutanaklarda buluyor? (tutanağa gectilerse kişinini bulunup savcılığa itikal etmesi gerekiyor)
kuzeninin gözü önünde oluyor hersey ama sen onunla baska bir tartısma yüzünde küsüyorsun
SENCE MANTIKLIMI

:46::46::46::16:

ya lütfen kusura bakma ama birşey sorucam.

Empati kuruyorum su an. Ben senin yaşadığını yaşasaydım ilk isim karakola gitmek olurdu olayı yaşadıktan hemen sonra.

şimdi sen diyorsun ya hani biri izlemiş seni. Ben de diyorum ki sana acaba diyorum, sen olay gecesi biraz alkol aldın da cok açık yazamiyorum ama onun sonucunda mı bu olay oldu?

çünkü tecavüze uğrayan birini seyretmek ancak filmlerde olur sanki. Senin, olayın akabinde polise gitmemen, tecavüze uğradıgina dair rapor almaman? Bu kadar buyuk bir olayi kimseye soylememen? Korktum falan deme, inanamam kusura bakma.

Yani ne düşündün bilemiyorum kafam karıştı.

hemen anlatayım ben sana madem konu bu kadar açıldı. Ben alkol felan almam . Gittiğimiz ev zaten dağın başındaydı . Hiçmi bağırmadın diyen arkadaşlar gördüm nasıl anlatayım bilmiyorum ki ya çok zor size burda yazarken o günlere döbüyorum. Polise gidemedim ne yapacaığımı bilemedim.salaklık yaptım bunu kabul ediorum zaten. Sevgilisinin arkadaşıymış demiş biriside evet arkadaşıydı ben kız başıma adamın peşinden mi gidicektim . Ne diycektim hadi beni al hapçının içkicinin tekiydi. Hayır polsin bunu yapması gerekirdi ama yapmadı. Dalga geçti yolladı. Aynı biraz önceki arkadaşların yaptığı gibi. Ne yapıcaktım ben tek başıma. Polisde yolladı zaten bu konularda çok hassasım . Kendini çirkin pis hissediosun o durumda kimseye anlatamadım utancımdan çok ağır bişey kimse bu kuzenimde oturup film izlermiş gibi beni izlemedi sonuçta ama bana orda öyle bişey yapıldığını bildiği halde yapmadı hiç bişey içmiş içmiş koltukta oturuyodu ya bunları yaşamanız lazım yazışarak değilde görmeniz lazım yada benm size birebir anlatmam lazım bir sürü soru soruyosunuz konudan konuya geçiyorum hangisine cvp vericeğimi şaşırdım

bunu ailemin bilmemesi için ben kuzenimle başka br olay uydurup küsüyorum annem bana sorduğunda ne oldu kuzeninle diye sorduğunda bu durumu anlatamıycağım için. E tabiki kişiden suç duyurusunda bulunuyorum reşit olduğm için bulunabiliorum. Suç duyurusunda bulunduğum içinde tutanak tutuluyor. Ama kişi yurt dışına gittiği için kişiye ulaşılamıyor. Kuzenimin sevgilisi karakola getiriliyor sonundada polis bana rezil olduğun kalırsın gibi bi konuşma yapıyor bakın dikkat ederseniz her yorumumda anlatmadığım şeylerde oldu diye söyledim alkış tutmanın terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok

nişanlın aileni sevmek zorunda değilki.. sen en başta aileni kkötü anlatmışsınki adam kötü biliyor aileni.

yapacak birşey yok buna. belki zamanla sever. ayrıca tutanak diyorsun polis geri gönderdi diyorsun aklım almadı...

nasıl ya siz nerde yaşıyorsunuz Allah aşkına...

olayın bir yerinde belki bir kaç yerinde, bize yanlış anlattığın ya da hiç anlatmadığın şeyler var gibime geliyor.. :19:

biz polis cocugu bulsaydu derken,
seni alsin evlenin demiyoruz ki,
cezasini cekseydi...

bunu ailemin bilmemesi için ben kuzenimle başka br olay uydurup küsüyorum annem bana sorduğunda ne oldu kuzeninle diye sorduğunda bu durumu anlatamıycağım için. E tabiki kişiden suç duyurusunda bulunuyorum reşit olduğm için bulunabiliorum. Suç duyurusunda bulunduğum içinde tutanak tutuluyor. Ama kişi yurt dışına gittiği için kişiye ulaşılamıyor. Kuzenimin sevgilisi karakola getiriliyor sonundada polis bana rezil olduğun kalırsın gibi bi konuşma yapıyor bakın dikkat ederseniz her yorumumda anlatmadığım şeylerde oldu diye söyledim alkış tutmanın terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok

arkadaşım buraya konu açıyorsan her yoruma açık olmalısın. bu şekilde konuşamazsın.

Arkadaşım seviyor musun bu adamı?

O da sen seviyor mu?

Tamam artık gerisini düşünme... Evlen ve mutlu ol :) mutluluk senin de hakkın...

E ama söyledim konu uzamasın diye kestiğim yerler var diye sürekli. Ve bu benm başıma gelen şey roman olur uzun uzun anlatmam gerek dye söyledim. Ama arkadaşlar okuduklarıyla yorum yapıolar. Polis direk yollamadı ama dalga geçti birebir açıkça tutanak tutuldu ama bişey yapılamadı. Konu hemen kapatldı bu karakolun yaptığı bir yanlışlıktı ortada bi suç vardı ama önemsemediler ben her anlattığımda yüzüm kızardı. Bizden haber bekleyin dedi yolladı ama bu rezil olduğunla kalırsın diyede dalga geçti. Bakın altını çiziyorum anlatmadıklarım var. Ve bunları anlatmadan da beni kötü şeylerle itham edemezsiniz. Benm yaşadığım çok ağır. Keşke yazmasaymışım buraya beni bu kadar kötü itamlarla bulunucağınızı bileydim yazmazdım zaten.

Arkadaşım seviyor musun bu adamı?

O da sen seviyor mu?

Tamam artık gerisini düşünme... Evlen ve mutlu ol :) mutluluk senin de hakkın...

Ben de bu yorumu alkışlıyorum. Sen bırak artık geçmişi. Anladım farklı şeyler yaşamışsın ama önüne bakman lazım. Bazı şeylerin zamanında yapılması gerekiyordu bence mesela ailenden saklamanda yanlış niye sakladın ki. Ama geçmiş gitmiş boşver artık sen mutlu olmaya bak.:31:

arkadasin yorumunu begendim :46:

haddini bil bana terbiyesiz diyemessin:57::57:

Back