çok kotu gunler yasamıssın ınsallah evlılığınde herseyın en guzelını yasarsın evlendıkten sonra aılen yanında olmıcak ben mutluyum deyıp geç bence zaten zaman geçtıkcede nısanlında baz seylerı gorup değisir hemen bunu isteme çunku sen bastan aılenı kotulemıssın arkadasına oda onları bılıyo aılenı tanıdıkça oda değişir
e tabiki en başta ben kötülemedimde bana sahip çıkamadılar . Diye çok söylendim. Ama benm aklım yokmuydu diyede çok kızdım. Ya o kadar değişik ruku bi duruma girio-sunuzki bu durumda kapıcı bile suçlu oluo gözünüzde tabiki ben bunu sonradan fark ettim. Ama çok geç oldu şimdi ailemin iyi olduğunu anlatmaya çalışıyorum suçlarının olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama nafile oda belli ediyo sevmediğini. O konu bende büyük b yara zaten. En büyk hatmda en başta aileme karşı çok sinrli olduğumu nişanlımda gördü. Nasıl yıprandığımı nasıl acı çektiğimi. Beni o kötü durumlarımı gördüğünden dolayıda sevemio şimdi. Ama ailemin hiç bir suçu yok tabiki ben bun biliorum nişanlıma nasıl bunu kabul ettiricem onu blmiyorum