• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim roman gibi :( okursanız çok sevinirim. Işin içinden çıkamıyorum :(

çok kotu gunler yasamıssın ınsallah evlılığınde herseyın en guzelını yasarsın evlendıkten sonra aılen yanında olmıcak ben mutluyum deyıp geç bence zaten zaman geçtıkcede nısanlında baz seylerı gorup değisir hemen bunu isteme çunku sen bastan aılenı kotulemıssın arkadasına oda onları bılıyo aılenı tanıdıkça oda değişir

e tabiki en başta ben kötülemedimde bana sahip çıkamadılar . Diye çok söylendim. Ama benm aklım yokmuydu diyede çok kızdım. Ya o kadar değişik ruku bi duruma girio-sunuzki bu durumda kapıcı bile suçlu oluo gözünüzde tabiki ben bunu sonradan fark ettim. Ama çok geç oldu şimdi ailemin iyi olduğunu anlatmaya çalışıyorum suçlarının olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama nafile oda belli ediyo sevmediğini. O konu bende büyük b yara zaten. En büyk hatmda en başta aileme karşı çok sinrli olduğumu nişanlımda gördü. Nasıl yıprandığımı nasıl acı çektiğimi. Beni o kötü durumlarımı gördüğünden dolayıda sevemio şimdi. Ama ailemin hiç bir suçu yok tabiki ben bun biliorum nişanlıma nasıl bunu kabul ettiricem onu blmiyorum

teyzen bu olayı biliyor mu?

yok yanlış anlaşılmasın teyzem bu olayı bilmiyo. Kuzenim biliyo. E kuzenimde teyzemin kzıı sonuçta bilemiyorum anlatmadığını sanıyorum ama anlatmışta olabilir. Nişanlım bi kıza sahiip çıkamadı diye teyzemede kzıyo. Yok tamam unuttum diyo ama bakışlarını görmeniz gerek o kadar sinirli bakıyorki anlamamak mümkün değil

sürekli kuzenini suclamanin nedeni ne acaba,
yasadigin seyle onun bi ilgisi var mi ?:44:

nişanlınızın elinde ilerde size karşı kullanacağı çok koz var.aileniz nerden bilecekti başınıza bunların geleceğini

yine de kafama oturmayan şeyler var yazınızda

yolunuz açık olsun

ohooo sorma bu olayı ileride suratıma vururmu diye çok düşündümde ayrıldım ama bırakmadı yeminler etti. Bende sevdim onun sözüne güvendim ama benmkisi bile bile lades mi yoksa gerçekten iyi mi olucak bunu yaşayıp görücem. Bu bir yana oturmayan şeyler var demişsiniz. Tabiki olayların tamamını anlatamadım çok uzun oldu çok yerleri kestim üstü kapalı anlattım her şey bu kadar bir paragraflık değildi çok uzun olduğundan kısadan anlattım herşeyin oturması için baştan ince ayrıltılarına kadar anlatmam lazım ki anca o şekilde anlayabilirsiniz.

sürekli kuzenini suclamanin nedeni ne acaba,
yasadigin seyle onun bi ilgisi var mi ?:44:

e tabiki . Onun sevgilisi ve ismi cismi bilinmeyen bir arkadaşı aslında araştırılsa bilinirdi ama sır gibi saklandı. Diyorum ya ben kendime de kızıyorum benm aklım yokmuydu diye. Ama salaklık işte kuzenime uyup gittiğim yerde başıma bu geldi ve oda oturup izledi. Bunlar basit şeyler değil inanın buraya yazarken bile utanıyorum gözümden yaşlar akıo ama konuyu açtım sordukarınıza cevap vereyim bare.

yok yanlış anlaşılmasın teyzem bu olayı bilmiyo. Kuzenim biliyo. E kuzenimde teyzemin kzıı sonuçta bilemiyorum anlatmadığını sanıyorum ama anlatmışta olabilir. Nişanlım bi kıza sahiip çıkamadı diye teyzemede kzıyo. Yok tamam unuttum diyo ama bakışlarını görmeniz gerek o kadar sinirli bakıyorki anlamamak mümkün değil

kendi icinde sindirememis nisanlin, sünger cekmesi gerekirken sürekli gündemde tutmasi :44::25:sana sirf zarar veriyor, acaba senin icin gercekden dogru kisimi diye düsündürtüyor:26:

e tabiki en başta ben kötülemedimde bana sahip çıkamadılar . Diye çok söylendim. Ama benm aklım yokmuydu diyede çok kızdım. Ya o kadar değişik ruku bi duruma girio-sunuzki bu durumda kapıcı bile suçlu oluo gözünüzde tabiki ben bunu sonradan fark ettim. Ama çok geç oldu şimdi ailemin iyi olduğunu anlatmaya çalışıyorum suçlarının olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama nafile oda belli ediyo sevmediğini. O konu bende büyük b yara zaten. En büyk hatmda en başta aileme karşı çok sinrli olduğumu nişanlımda gördü. Nasıl yıprandığımı nasıl acı çektiğimi. Beni o kötü durumlarımı gördüğünden dolayıda sevemio şimdi. Ama ailemin hiç bir suçu yok tabiki ben bun biliorum nişanlıma nasıl bunu kabul ettiricem onu blmiyorum

ailemin iyi diyorsunda iki lafın birisinde ailem bana sahip çıkmadı yaşlılar vs vs. diyorsun. anlamıyorum ilk önce sen kendin kabullenmelisin aileni.
ayrıca anlatmayınca yaşadığın olayın nasıl sahip çıksınlar bu konuda anlamıyorum. tatile göndermiş seni bu mu sahip çıkmamak.

ne alaka ya neden nişanlısı yüzüne vursun kızın işlediği bir hata ki aslında suçu da yok çocuk da bunu biliyor ne halde olduğunu görmüş depresyonunu görmüş neden onun yüzüne vursun ki ben kesinlikle katılmıyorum bu döneminde sana yardımcı olduysa ileride de olur... aileni de zamanla sever canım henüz çok yeni bir çocuklarınız olsun aileler iyice kaynaşsın anlaşılır. sen bile ailenin yaptıklarını konduramamışsın kaç yaşına kadar. o da bu olaya neredeyse yeni sıkma canını herşey olacağına varır allah yardımcın olsun tek başına o kadar çok badire atlatmışsın ki bundan sonrası senin canını acıtmaz (ölüm dışında) mutlu olursun inşallah canım

e tabiki . Onun sevgilisi ve ismi cismi bilinmeyen bir arkadaşı aslında araştırılsa bilinirdi ama sır gibi saklandı. Diyorum ya ben kendime de kızıyorum benm aklım yokmuydu diye. Ama salaklık işte kuzenime uyup gittiğim yerde başıma bu geldi ve oda oturup izledi. Bunlar basit şeyler değil inanın buraya yazarken bile utanıyorum gözümden yaşlar akıo ama konuyu açtım sordukarınıza cevap vereyim bare.

aglama canim sükür ki gecip gitmis o günler,
peki hala görüsüyormusun o kuzeninle...:26:

:26: bencede bu isin icinde bi tuhaflik var:25:
:13:
ohooo sorma bu olayı ileride suratıma vururmu diye çok düşündümde ayrıldım ama bırakmadı yeminler etti. Bende sevdim onun sözüne güvendim ama benmkisi bile bile lades mi yoksa gerçekten iyi mi olucak bunu yaşayıp görücem. Bu bir yana oturmayan şeyler var demişsiniz. Tabiki olayların tamamını anlatamadım çok uzun oldu çok yerleri kestim üstü kapalı anlattım her şey bu kadar bir paragraflık değildi çok uzun olduğundan kısadan anlattım herşeyin oturması için baştan ince ayrıltılarına kadar anlatmam lazım ki anca o şekilde anlayabilirsiniz.

aileniz olayı bilip sırt çevirseydi nişanllnız haklı derdim ama bilmiyorlar

gittiğiniz polis sizi geriçeviriyor.yaş kaç olursa olsun git yaşın büyük demez,diyemez hiçbr polis

nişanlınızın hemen evliliğe yaklaşması

madem bu olayların iiçinde ilgisiz ailenizi anlardı.suçlamazdı

sanki sizin durumunuzu ilerdde size kullanacak,aileden bu yüzden koparıyor

nasi yani :53::53::53:

ailemin iyi diyorsunda iki lafın birisinde ailem bana sahip çıkmadı yaşlılar vs vs. Diyorsun. Anlamıyorum ilk önce sen kendin kabullenmelisin aileni.
Ayrıca anlatmayınca yaşadığın olayın nasıl sahip çıksınlar bu konuda anlamıyorum. Tatile göndermiş seni bu mu sahip çıkmamak.

hayır anlamadığınız nokta şu benim o bana sahip çıkmadılar yaşlılardı dediğim noktalar o psikolojimin bozuk olduğu zamanlarda düşüncelerimdi. Sonrada ben kendime gelip hayata adam akıllı gözümü açtığımda anladım. Aileme şu anda suçlu bulmuyorum. Altını çiziyorum tekrardan ailemi suçlu bulmuyorum. O zaman ki düşünceyi bilemezsiniz. Ya bekaret gidiyo elden namus kavramı gidio yaşadığım şey çok ağır. Bunu bilemezsiniz. O psikolojiyi bilemezsiniz diyorum ya kapıcı bile suçlu oluo o an gözünüzde. çok zor çok kötü bi hale giriosunuz bunu anlayamazsınız ki yaşamadan

vallahi şuan bu yazdığını okudum ve son derece sinirlendim :47: Ne demek yaa kuzenin hiç birşey yapmadı mı?Nasıl bir insan bu kuzenin:47::47: Sevgilisinin ve arkadaşının sana o kötülüğü yapmasına izin mi verdi kuzeninnn:47::47:

Gerçekten canım çok çok üzüldum bu durumu yaşamana o kuzeninde cezasını çeker mutlaka ve o kötülüğü yapanlar ilahi adalet diye birşey var :47: Ama sen yenmişsin bu durumu ve mutlu olucaksın nişanlınla şanslısın ki böyle bir insan çıkmış karşına seni anlayan seni seven seni koruyannn hep mutlu ol :16:

hayır anlamadığınız nokta şu benim o bana sahip çıkmadılar yaşlılardı dediğim noktalar o psikolojimin bozuk olduğu zamanlarda düşüncelerimdi. Sonrada ben kendime gelip hayata adam akıllı gözümü açtığımda anladım. Aileme şu anda suçlu bulmuyorum. Altını çiziyorum tekrardan ailemi suçlu bulmuyorum. O zaman ki düşünceyi bilemezsiniz. Ya bekaret gidiyo elden namus kavramı gidio yaşadığım şey çok ağır. Bunu bilemezsiniz. O psikolojiyi bilemezsiniz diyorum ya kapıcı bile suçlu oluo o an gözünüzde. çok zor çok kötü bi hale giriosunuz bunu anlayamazsınız ki yaşamadan

Aılenı suçlama çunku durumu bılmıyorlar nışanlını degıştırecegını duşunmuyorum çunku o durumu bılıyor ve zamanında senın aılenı suçladıgın gıbı o da aılenı suçluyor olabılır.Ne yapabılırsın bılemıyorum ama nışanlınla knuşup burda yazıfdıgın gibi oduşuncelerın psıkolojının yıpranmış zamana aıt olduguna ınandırman olabılır,hayırlı olsun bu arada umarım çok mutlu olursun

:13:

Aileniz olayı bilip sırt çevirseydi nişanllnız haklı derdim ama bilmiyorlar

gittiğiniz polis sizi geriçeviriyor.yaş kaç olursa olsun git yaşın büyük demez,diyemez hiçbr polis

nişanlınızın hemen evliliğe yaklaşması

madem bu olayların iiçinde ilgisiz ailenizi anlardı.suçlamazdı

sanki sizin durumunuzu ilerdde size kullanacak,aileden bu yüzden koparıyor

seni tebrik ediyorum işte tamda benm burda kafam allak bullak oluyo. Anlatamadım ben arkadaşlar yanlış anladı beni ben olayları kısadan anlattım bu yüzden anlamadılar hak veriyorum. Ama sen benm derdime derman oldun şu anda. Bende senin dediğin gibi koz olarak mı kullanıyor diyorum. Bi yandan da benm yaşadıklarımı bilio oda benm le yaşadı bi nevi affedemez affetesi için beklemelimiyim diyorum. Yoksa yanlış mı yapıyorum diyorum. Ama bi yandan benm için yaptıklarına bakıyorum beni hastanelerden taşıdı bilmedikleriniz var tabiki daha çok şey işte çok karışığım arkadaşım sende gördüğün gibi :(

vallahi şuan bu yazdığını okudum ve son derece sinirlendim :47: Ne demek yaa kuzenin hiç birşey yapmadı mı?nasıl bir insan bu kuzenin:47::47: Sevgilisinin ve arkadaşının sana o kötülüğü yapmasına izin mi verdi kuzeninnn:47::47:

Gerçekten canım çok çok üzüldum bu durumu yaşamana o kuzeninde cezasını çeker mutlaka ve o kötülüğü yapanlar ilahi adalet diye birşey var :47: Ama sen yenmişsin bu durumu ve mutlu olucaksın nişanlınla şanslısın ki böyle bir insan çıkmış karşına seni anlayan seni seven seni koruyannn hep mutlu ol :16:

aynen arkadaşım aynen öyle oldu. Oturdu ve izledi sonra da ben ona hesap sorduğumda ne olmuş canım dedi meğer onun yolu belliymiş ah ah benm yaşadıklarım çok ağırdı. çok ağır ödedim. Içim nası yanıo bi bilseniz bilmediğiniz daha neler oldu. Yazsam roman olur inanın.

ben şu anda 24 yaşındayım.Ben şu anda nişanlıyım. Eylülde düğünümüz var. Ama biz bu duruma gelebilmek için çok uğraştık. Bunun sebebide ailemin beni çok boş bırakmasıydı. Boş bırakmasının sebebide ben 4. çocuğum ve annem benden yaşça büyük babamda dedem gibi . En büyük abim benm babam gbi. E tabi ben çok sonradan dünyaya geldiğim için beni pek büyütemediler. Ablalarım ve abim desen herkes kendi derdine düştü annem ve babamda zaten çok yaşlı olduklarından bana pek vakit ayıramadılar.

tamamda anlattıkların ozamanki düşüncelim diye geçmemiş. bu duruma gelebilmek için çok uğraşmışsın bunun sebebide ailenin ilgizisliğiymiş öyle anlatmışsın.
ben tabiki bilemem senin hayatını konuyu uzatmakta istemiyorum ama göstermek istedim

benim anlamadığım şey insanın psikologo gitmesinin ne gibi bi zararı var kaçırdımmı diye ikinci defa okudum kuzeninin sucu ne ki bu olayda genç kızların yapmaması gereken ne teyze demek anne yarısı demektir nişanlınında ailene soğuk davranması gayet normal sonuçta el oğlu,bi laf vardır damadın kötüyse kızına sor ,gelinin köüyse oğluna sonuçta o sen nasıl anlatırsan öyle bilecek bence sana sahip çıkmış daha başka ne olabilirki ,tek kusuru o olsun şükretmen lazım

Allah yardımcın olsun. nisanlının çok uzerine gitme bazı insanların huyudur bu bir kere sevmeyince sevmez. Akisina birak olayı. Hep dua et iyi olurlar insallah

Back