Benim Derdim de Bu

Merak ettiğim için soruyorum. Cevremdeki arkadaslar da spora gidip bir ayda toparlaniriz falan diyorlar ben bir spor hocasina somustum vucut ne zaman sekil almaya baslar diye 6 hafta demisti.

Yani sarkmis yagli bolge sporla bu kadar kisa surede toparlanir mi acaba diye merak ettim çunku bir, birbucuk ayda hallolsa bu isler kimse kötu bir fizikle dolasmaz gibi geliyor bana.

Yani bana gore en az bir yil duzenli egzersiz ve saglikli beslenme gerekli ki bi sonuc alinabilsin. Ve sonrasinda da dikkat etmeye devam edilmeli.
Yaptıgınız spora gore degişir aslinda bu. Nereyi nasil calistiracaginizi bilmeniz gerekir. Benim de popomda bi dönem sarkma olmuştu, tam hatirlamakla beraber 1-2 ayda evde yaptigim duzenli egzersizle toparladım ve dikleştirdim. Normal kardio ile spor yaparsaniz 4-5 haftada toparlandiginizi hissedersiniz ama bu bolgesel olmaz. Genel olarak sıkılaşirsınız. Kilo vermeseniz bile kiyafetleriniz bol gelmeye başlar. Sadece göbek calişirsaniz ki bunu evde bile yaparsiniz max 3 aya düz bir karniniz olabilir. Benim hic gobek problemim olmadi ama kalca basen calisirken orası da daha gergin bir yapiya kavuştu. Bir yıl sekil vermek icin uzun bir süre, beden şeklini alinca bir sure sonra sabitliyor. Ondan sonra yapilan spor sadece korumaya yardim ediyor

Yaptıgınız spora gore degişir aslinda bu. Nereyi nasil calistiracaginizi bilmeniz gerekir. Benim de popomda bi dönem sarkma olmuştu, tam hatirlamakla beraber 1-2 ayda evde yaptigim duzenli egzersizle toparladım ve dikleştirdim. Normal kardio ile spor yaparsaniz 4-5 haftada toparlandiginizi hissedersiniz ama bu bolgesel olmaz. Genel olarak sıkılaşirsınız. Kilo vermeseniz bile kiyafetleriniz bol gelmeye başlar. Sadece göbek calişirsaniz ki bunu evde bile yaparsiniz max 3 aya düz bir karniniz olabilir. Benim hic gobek problemim olmadi ama kalca basen calisirken orası da daha gergin bir yapiya kavuştu. Bir yıl sekil vermek icin uzun bir süre, beden şeklini alinca bir sure sonra sabitliyor. Ondan sonra yapilan spor sadece korumaya yardim ediyor
Ne güzel haberler bunlar valla şahane:))

Sanırım ben de onyargı var sarkan bi daha toparlanmaz diye.

Fakat boyle ornekleri görünce heves ediyorum daha iyi bir görünüm için.

Bi de bu zamanda artık hangi hareketi nasıl yapayim, neremi nasıl calistirayim gibi bi sorun da yok internet yıkılıyor, salonlardan ucuz olanları da var bizim burdaki ayda 100 TL tabii o kadarlik bi yer ama hani istesek olacak demek ki hayalimizdeki görüntü. Sagolun :)

Ne güzel haberler bunlar valla şahane:))

Sanırım ben de onyargı var sarkan bi daha toparlanmaz diye.

Fakat boyle ornekleri görünce heves ediyorum daha iyi bir görünüm için.

Bi de bu zamanda artık hangi hareketi nasıl yapayim, neremi nasıl calistirayim gibi bi sorun da yok internet yıkılıyor, salonlardan ucuz olanları da var bizim burdaki ayda 100 TL tabii o kadarlik bi yer ama hani istesek olacak demek ki hayalimizdeki görüntü. Sagolun :)
Rica ederim ne demek :)
Instagramda birsürü blogger var, hangi hareketin nereyi calistirdigini uygulamali gosteriyor. Bi inceleyin isterseniz.

Arkadaşlar günaydın
Konuma yazdığınız için çok teşekkür ederim
Hepsinin tek tek okudum
Anca cevap verebildim
Çünkü siteden ceza almışım:)
Herkese iyi günler

Korsenin artık işe yarayacağını sanmıyorum. İlk zamanlarda takmalıydınız. Yapılacak tek şey belki sıkı bir spor olabilir ama en etkilisi karın gerdirme yaptırmanız. Bahsettiğiniz şeyi biliyorum,arkadaşımda görmüştüm inanamamıştım.. birde onun çatlaklarla birlikte olunca buruşuk poşet gibiydi resmen. 2. Doğum sonrası operasyon planlıyor o da..
3 sene arayla 2 doğum yaptım,+23 ve +18 kilo ile tamamlanmış gebeliklerdi ikiside sezeryan. Hastaneden eve gelir gelmez taktım korseyi yaklaşık 1 ay kadar. İkinci doğumu yapalı daha 5 ay oldu,göbek sıfır. Doğuma dair tek belirti sezeryan kesiği,onun içinde bi krem kullanıyorum inşallah görünümü olabildiğince azalacak.
Çatlaklarınız geçti mi b en de çatlaklardan müzdaribim

Çatlaklarınız geçti mi b en de çatlaklardan müzdaribim
Karnımda çatlak hiç olmadı hamilelikte,popoda bikaç tane var ergenlik zamanında olma,hiçbir yöntem denemedim geçmesi için arkada olunca gözüme batmıyor :) lazer tedavisi varmış,aklımda ama fırsatını bulamadım bi türlü.

Karnımda çatlak hiç olmadı hamilelikte,popoda bikaç tane var ergenlik zamanında olma,hiçbir yöntem denemedim geçmesi için arkada olunca gözüme batmıyor :) lazer tedavisi varmış,aklımda ama fırsatını bulamadım bi türlü.
Bende duydum olmazsa bende gidicem

Back
X