bende aralık ayında bebek isteğiyle gitmiştim o zaman hastaları tek tek alıyodu önceki hasta çıkınca eşimide içeri almışlardı. herşeyi güzelce açıklamıştı muayenemi yapmıştı. o zaman memnun kalmıştım ama geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim çarşamba hemen tekrar doktora gittim bu sefer eşim izin alamadığı için kayınvaldemle gittim serçin hanım doğuma gitmiş benim randevum 12,30 da idi allahtan 15 dk sonra geldi ama orda bekleyenler 1 saattir beklediklerini söyledi ayrıca hastaları 3 er kişi almaya başladı içeri saat 1 de toplantısı varmış diye imiş yardımcısı öyle söledi.hızlıca soruları sordu ultrasona baktı kayınvaldemi de çağırdı bakabilirsiniz diye.tansiyonum heyecandan 14 e 8 çıktı normalde tansiyonum 9 a 6 dır düşüktür heyecandan heralde demeye çalıştım ama dinlemedi bile konuşmasını hiç kesmeden bütün hamileler öyle zanneder dedi.hiç bişi sormama izin vermedi.elime bir liste verdi sanki tansiyon hastasıymışım gibi makarna,prinç,hamur işi,kızartma herşeyi yasakladı tamam bunlar iyi şeyler değil ama bu kadar kısıtlamaya anlam veremedim 15 gün sonrada kalp atılarını dinliycez sonra ayda bir geliceksin dedi. zaten doğumu orda yapmayı düşünmüyorum yeni doğan yoğun bakımı olmadığı için erdeme gidicem bende