Benim Davetiyem de bu :)

ayy normalde davetiyeleri atarım ama bunu atmaya kıyamam ya süper valla:)

ne kadar ilginçç bayıldım böyle değişik şeyler herzaman ilgimi çekmiştir...mutluluklar

vay be davetiyeye bak süpermiş hakkaten bayıldım baya paralı enişte alasılan:kedi:
allah mutluluk versin evliliğinde böyle fiyakalı gecsin şekerimopuyorumnanaktan

aaa şekerim süpermiş ,valla çok beğendim ,hem davetiye hem nikah şekeri havası ,süper fikir ..

ayy cnm bayıldım davetiyeye:) hayırlı olsun sonsuz mutluluklar şmdiden :=)

yorumlariniz icin tsk ederim. degisik bisey olsun dedik ve sadece cok yakin arabalarimiza verdik

degisik bisey yapalim daveti olarak dedik bakalim begenecek misiniz :)

çok güzel olmuş.millet nikah şekeri erkenden mi yiyor böylelikle?

ancak bunlar cok maliyetli ve ben değişik olması ugruna bunlara masraf yapılmalı mı konusunda düşünüyorum biraz.

öyle ama sonucta bir kere evleniyor insan bence bazende masraftan kacinmamak lazim. düsüncene saygi duyuyorum

mutluluklar dilerim öncelikle :) çookk tatlı olmuş ya zarif duruyo değişik hem nikah şekeri hem davetiye süper:)

cok tsk ederim canim begenmene sevindim :)

hepinize cok tsk ederim begenmenize sevindim fikir olsun diye eklemistim benim gibi degisik biseyler arayanlar icin

ya cokk şirin bırsey bu davetıye cala bılermım bı tane :) koleksıyonuma cok degısık bırsey ya davetıyecılere bakım varsa alım bundan :dance:

tabi ki calabilirsin elimde bi kac tane daha var istersen yollayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…