- 8 Kasım 2024
- 128
- 38
- 28
- Konu Sahibi prenseskiz17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morfoloji ye baktırın, morfoloji 0 degilse sorun yok.Merhaba eşimin sonuçları böyle anlayan varsa yazın sorun var gibi sanki
İnş bana ümit öldünüz teşekkür ederim . Morfoloji için farklı testmı yapılıyorMorfoloji ye baktırın, morfoloji 0 degilse sorun yok.
Bas boyun kuyruk kısmında sorunlar varmış.
(Hic telas yapma benim esiminde vardı.
Bizde morfoloji %2 ydi. Ve toplam sayımız 50 milyondu. 2 çocuğum var.)
Moorfoloji kruger testinde %4 olması istenir.
Ama 0 olmadığı sürece yumurtalarda da sorun yoksa hamile kalırsın.
Kruger testi adı.İnş bana ümit öldünüz teşekkür ederim . Morfoloji için farklı testmı yapılıyor
İleri hız düşük bunun dışında hiç bir sorun yok, l-arjinin takviyesi kullanın.kızlar kendim konu açmıştım fakat ileri hız bana düşğk geliyor benim herşeyim normal sizce takviye kullanmalımı üroloji normal demiş proxeed kullansa olurmu
benim herşeyim çok güzel rahim filmi hormonlar sizce bir takviye eşime kullandırsam hamile kalabilirmiyimİleri hız düşük bunun dışında hiç bir sorun yok, l-arjinin takviyesi kullanın.
Sayı vs çok iyi… Dogal yolla da gebe kalırsın.
1 hareketli spermin yumurtayla buluşmasına bakar….
birde bu takviye kıvam olarak iy gelirmi afedersiniz sperm yoğun kıvamlıİleri hız düşük bunun dışında hiç bir sorun yok, l-arjinin takviyesi kullanın.
Sayı vs çok iyi… Dogal yolla da gebe kalırsın.
1 hareketli spermin yumurtayla buluşmasına bakar….
bu yoruma güldüm.birde bu takviye kıvam olarak iy gelirmi afedersiniz sperm yoğun kıvamlı
İyi gelir. L-arjinin takviyesi bu sorun üzerine çok etkili.birde bu takviye kıvam olarak iy gelirmi afedersiniz sperm yoğun kıvamlı
hmm 40 dakika içindemi geçiyor tüpten bilmiyodum böyle bişeybu yoruma güldüm.
Eşinin spermi 40 dakika içinde sıvılaşıyor yani tüplerden geçecek duruma geliyor.
Yumurtlama gününü değerlendir.
1 saat yataktan kalkma.
Testiniz de yazıyor. Likefaksiyon süresi…hmm 40 dakika içindemi geçiyor tüpten bilmiyodum böyle bişey
teşekkür ederim bilgiler için pro tıme yada protex araştırıp birini kullanmaya başlasınTestiniz de yazıyor. Likefaksiyon süresi…
Herkesin süresi farklı.
Ya boş yere para harcamay degmez hız icin takviye al yeterli.teşekkür ederim bilgiler için pro tıme yada protex araştırıp birini kullanmaya başlasın
bugün l arjinin eczanelere sordum öylr birşey yok dedi ismi nedir l arjinin takviyesiYa boş yere para harcamay degmez hız icin takviye al yeterli.
Sizde sayı vs vs sorun yok ki.
L-arjinin kullanın.
Organik ise tavuk yesin, bunun dışında tavuk asla yemesin.
Cep telefonunu cebinde taşımasın.
Eczacınun bilgisi gözlerimi yaşartti.bugün l arjinin eczanelere sordum öylr birşey yok dedi ismi nedir l arjinin takviyesi